Προς το περιεχόμενο

Αγορά Οικοπέδου

Sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για αγορά οικοπέδου γύρω στα 200,000€ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής ή σε μικρή απόσταση από την Αθήνα (μέγιστο 2 ώρες) με την προοπτική της επένδυσης. Θα ήθελα τη συμβουλή σας...

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για αγορά οικοπέδου γύρω στα 200,000€ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής ή σε μικρή απόσταση από την Αθήνα (μέγιστο 2 ώρες) με την προοπτική της επένδυσης. Θα ήθελα τη συμβουλή σας...

Θηβα εχει πολυ χαμηλες τιμες στα οικοπεδα, αρα θα αγορασεις παραπανω στρεμματα απο καθε αλλη περιοχη σε ακτινα 2 ωρων απο Αθηνα.

Βεβαια δεν καταλαβαινω πως εννοεις τον ορο επενδυση για να σε βοηθησω πιο πολυ. Απλα αγοραζεις ενα οικοπεδο για να υπαρχει, και να το πουλησεις καποια στιγμη σε καλυτερη τιμη? Θες να καλλιεργησεις για να βγαλεις λεφτα? Θες να χτισεις? Αν απλα θελεις το οικοπεδο για να υπαρχει, τοτε Θηβα πιστευω ειναι μια καλη περιπτωση.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ως επένδυση εννοώ να αυξηθεί η τιμή του τα επόμενα χρόνια, μιας και δεν έχω σκοπό να χτίσω άμεσα εκεί. Η Θήβα δε μου φαίνεται τόσο ελκυστική επιλογή μιας και δε μου αρέσει ως περιοχή κιόλας...

Δημοσ.

Αμα θες απλα να αγορασεις γη, και να περιμενεις να αυξηθει η αξια της, κοιτα για Χαλκιδα και τις γυρω περιοχες.

Με τον προαστιακο και το καινουριο κομματι της εθνικης που φτιαχνουν θα ειναι περιπου μια ωρα απο την Αθηνα.

Οι τιμες εκει εχουν αρχισει και ανεβαινουν τα τελευταια χρονια για οικοπεδα και σπιτια.

Δημοσ.

αν βρεις αξιοπρεπες-νομμιμο οικοπεδο στην αθηνα με 200χιλ. στειλε μου και μενα τις επιλογες που βρηκες.

τωρα που το σκεφτηκα ισως κατι σε στυλ ανω λιοσια,παρνηθα μετα απο χρονια να αυξηθουν οι τιμες...

μπες σε κανα σιτε δημοπρασιων ή καμμια χρυση ευκαιρια...

Δημοσ.

Θεωρω οτι ολες οι παραθαλασιες περιοχες της Βορειας Πελοπονησου εως και το Αιγιο, θα αποκτησουν ακομα μεγαλυτερη αξια στα επομενα χρονια, λογω εργων επεκτασης προαστιακου, λογω αυτοκινητοδρομου που φτιαχνεται κλπ/ Εργα που θα μικρυνουν τις αποστασεις, χωρια οτι ειναι οι πιο κοντινες παραθαλασιες περιοχες στην Αθηνα για διακοπες χειμωνα-καλοκαιρι.

Δημοσ.

Χαλκίδα κοντά πού είναι καλά; Γενικά, όποτε έχω κατέβει από Χαλκίδα πρωί, έχει φοβερή κίνηση στο δρόμο μέχρι να φθάσεις Εθνική...

Βόρεια Πελοπόνησο δεν το έχω ψάξει, ακούγεται ενδιαφέρον.

Ο Γέρακας έχει γίνει πολύ αστικός - πολλές πολυκατοικίες. Ποιο κομμάτι του είναι εκτός σχεδίου;

• Moderators
Δημοσ.

Ο Γέρακας έχει γίνει πολύ αστικός - πολλές πολυκατοικίες. Ποιο κομμάτι του είναι εκτός σχεδίου;

Περιοχή Μπαλάνα σίγουρα. Δεν ξέρω άλλο συγκεκριμένα να σου πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...