mindcrime Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 είμαι συνδρομητής forthnet 2play και εδώ και δύο μέρες το τηλέφωνο δεν δουλεύει. συγκεκριμένα όταν με καλούν είναι σαν να είναι κατειλημμένο και όταν το σηκώνω να καλέσω εγώ δεν ακούγεται τίποτα. τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι έχει και ότι θα το κοιτάξουν και θα μου πούνε αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα και το θέμα είναι ότι τυχαίνει αυτές τις μέρες να χρειάζομαι το σταθερό πιο πολύ. έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι φταίει; έχει τύχει σε άλλον; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:21 ---------- συγνώμη για το μπέρδεμα. νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα στην κατηγορία σταθερή τηλεφωνία. να ανοίξω και εκεί θέμα ή θα το μεταφέρει κάποιος;
100 010 00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Κοιταξε απο μονος σου για βραχυκυκλωμα, βγαλτα ολα και βαζε τα ενα ενα πανω να δεις ποιο σου παρουσιαζει το προβλημα
xolloth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 με το αλλο χαλι της φορθνετ με το ιντερνετ τι θα κανουμε; για; χιλιοστη φορα σημερα τα μισα λινκ δεν ανοιγουν,αισχος πια με αυτο το προβλημα,καθε λιγο και λιγακι τα ιδια.
Tracer27 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Και εγώ συνδρομητής της Forthnet είμαι....Στην αρχή αυτό γινόταν...Πάρτους "κράξ'"τους λιγάκι 2-3 φορές και θα στο φτιάξουν...ελπίζω δηλαδή
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 με το αλλο χαλι της φορθνετ με το ιντερνετ τι θα κανουμε;για; χιλιοστη φορα σημερα τα μισα λινκ δεν ανοιγουν,αισχος πια με αυτο το προβλημα,καθε λιγο και λιγακι τα ιδια. Νομιζω φιλε μου ελυσες το προβλημα που εχω με το νεο μου ρουτερ και γιατι δεν μπορω να πιασω μεγαλυτερες ταχυτητες απο 550Kbps (1.4-1.5Mbps κανονικα).
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 a.ta ρουτερακια Pppoe/llc και για τον φιλο με το τηλεφωνο περα απο το να τα βγαλει ολα για 2 λεπτα και να αφησει μονο ενα τηλ πανω αμα δεν πιασει απλα η forthnet ua to δηλωσει βλαβη σε οτε.λογικα καλωδιακο προβλημα σε καλωδια οτε most of the time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.