Προς το περιεχόμενο

Αγορα φορητου

npapas1977

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφερει ενα laptop με διαρκεια μπαταριας περιπου 4-5 ωρες (οχι netbook) με καρτα γραφικων που να μπορει να παιξει age of empires 3 η pes09 ,fifa για παραδειγμα και intel επεξεργαστη , οθονη οχι πανω απο 14 και να εχει dvdrw.Eχει καποιος κατι υποψιν του να μου προτεινει;Εγω εχω δει ενα acer timeline αλλα δεν ξερω και πολλα για τον επεξεργαστη που εχει core 2 solo.Ευχαριστω

Δημοσ.
Με ενδιαφερει ενα laptop με διαρκεια μπαταριας περιπου 4-5 ωρες (οχι netbook) με καρτα γραφικων που να μπορει να παιξει age of empires 3 η pes09 ,fifa για παραδειγμα και intel επεξεργαστη , οθονη οχι πανω απο 14 και να εχει dvdrw.Eχει καποιος κατι υποψιν του να μου προτεινει;Εγω εχω δει ενα acer timeline αλλα δεν ξερω και πολλα για τον επεξεργαστη που εχει core 2 solo.Ευχαριστω

Λίγο δύσκολο να βρεθούν όλα αυτά μαζί σε ένα πακέτο και ειδικά σε προσιτή τιμή. Στο μυαλό μου έρχεται το thinkpad T400 αλλα ξεφεύγει σε τιμή.

Καλύτερα να πας σε ένα 15.4", με κάρτα γραφικών Nvidia 9600 ή και ανώτερη αλλά θα πέσεις σε αυτονομία στις 2-3 ώρες. Για το Timeline που αναφέρεις το περισσότερο που θα μπορέσεις να παίζεις είναι κανένα τάβλι καθώς το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν προορίζεται για gaming χρήση.

Δημοσ.

Αν πάρεις όμως σ' αυτούς την μεγαλύτερη μπαταρία (συνήθως 9cell) σίγουρα θα φτάσεις και ξεπεράσεις τις 3 ώρες, π.χ η DELL στο νέο της μοντέλο (Dell Studio 15 νομιζω το 1555) σου επιτρέπει να φορέσεις εξαρχής μία μεγαλύτερη μπαταρία. Αυτό έκανα στον φορητό της επιλογής μου και έχω αυτονομια 3 ώρες (λίγο + ή - ανάλογα με την χρήση). Βέβαια να υπολογίσεις 200-300 γρ. περισσότερο βάρος σε σχέση με την 4cell που φέρουν συνήθως.

Δημοσ.
Δηλαδη στον timeleine δεν παιζει κανενα απο τα παιχνιδια που αναφερω(age 3,fifa/pes)

Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις αξιοπρεπώς PES 2009 και FIFA με το Acer timeline. Δεν βοηθάει ούτε η κάρτα γραφικών αλλα ούτε και ο επεξεργαστής. Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει κατασκευαστεί για office χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...