Προς το περιεχόμενο

Την γνώμη σας ως προς Value for Money για το Vaio VGN-NS38E/S


fideliodb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα το Vaio VGN-NS38E/S,στο e-shop με τιμή 600€.Επειδή ένα χοντροκόλλημα το έχω στα Vaio αλλά δεν παρακολουθούσα την αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα,δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Είχα ένα Masterpiece της Gericom εδώ και σχεδόν 6 χρόνια αλλά παρέδωσε πνεύμα.Το μπάτζετ είναι στα 600€-650€ και η χρήση του θα είναι απλές εφαρμογές γραφείου και φυσικά FM2009(χωρίς 3D)..Θέλω την γνώμη σας αν η τιμή είναι ΟΚ και μια παράκληση.Μην προτείνει κανένας πάλι το R61!!Ναι,μηχανηματάρα με εγγύηση αλλά ΔΕΝ είναι Vaio(το κόλλημα που είπαμε πιο πάνω?).Απο ότι είδα τα specs και απο όσο με κόβει,με χαλάει η κάρτα γραφικών αλλά μόσο ως προς την απόδοσή της στο FM.Ούτως ή άλλως ούτε video editing κάνω ούτε κανένα photoshop θα δουλέψω. Internet,FM,καμιά ταινία και alles.Ελπίζω να σας κατατόπισα.

Δημοσ.

Πρόκειται για ένα μέτριο μηχάνημα....τίποτα το ιδιαίτερο κατά την γνώμη μου! Επιπλέον μην περιμένεις να διαθέτει τις οθόνες που μας εχει συνηθίσει η SONY καθώς οι "καλές" xblack τοποθετούνται επιλεκτικά σε συγκεκριμένα μοντέλα. Πιστεύω μπορείς να βρείς καλύτερο μηχάνημα σε αυτά τα χρήματα αν αφήσεις τις προκαταλύψεις με την SONY ;)

Δημοσ.

Sony και VFM είναι σα να λέμε «γάτα και νερό».

 

Σχετικά καλά προϊόντα, με 2-3 καινοτομίες --όχι τίποτα συνταρακτικό όμως-- και καλή ποιότητα κατασκευής. Αλλά υπερτιμημένα του κερατά.

 

Τις απαιτήσεις του παιχνιδιού δε τις γνωρίζω, αλλά υποθέτω πως μιας και δεν είναι full-3D δε θα 'ναι και τίποτα τρελές... στο Lenovo 3000 N200 μου έπαιζα σχετικά οκ San Andreas, με την Intel GMA 3100. Η λογική λέει πως από πλευρά γραφικών οποιοδήποτε laptop θα σε καλύψει.

 

Στα λεφτά που δίνεις, μπορείς να κοιτάξεις την αμέσως προηγούμενη γενιά της Dell. Την νέα να την αποφύγεις λόγω 16:9 αναλογίες οθόνης... :-(

Δημοσ.

Και μόλις τώρα είδα και προσφορά για toshiba satellite A350D-20K εντός των ορίων του μπάτζετ.Anyway ευχαριστώ παίδες , θα κάνω ακόμα λίγο brainstorming και θα δω. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
η SONY καθώς οι "καλές" xblack τοποθετούνται επιλεκτικά σε συγκεκριμένα μοντέλα.

 

Σε ποια μηχανάκια απο τις σειρες NW και FW βάζει τις καλές xBlack.

Επίσης οι καλές XBlack πλέον οφείλουν να είναι (εκτός από Dual lamp) και Led ή όχι?

 

Είχα Vaio που απεβίωσε και ετοιμάζομαι για νέο και έχω χάσει λίγο τις τεχνολογίες. Το συγκεκριμένο VGN-A195HP είχε ΤΗΝ οθόνη......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...