Προς το περιεχόμενο

Tablet PC

farao69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω ενα Tablet PC, ποιο μου προτεινετε ?

Εκτος απο HP. Ειχα κανονικο notebook της HP το οποιο ανεβαζε θερμοκρασια 100 βαθμους στην κυριολεξια, το εβλεπα στις μετρησεις , μεχρι που εσβηνε.

Συμπερασμα, σε 2 χρονια λειτουργειας εκαψε : τρεις μητρικες , ενα light back sensor και κατι αλλα ψιλα.

Απο οτι διαβασα και τα HP Pavillion tx2000 και tx2522AU και γενικοτερα εχουν προβλημα υπερθερμανσης.

Δημοσ.
Σκεφτομαι να αγορασω ενα Tablet PC, ποιο μου προτεινετε ?

Εκτος απο HP. Ειχα κανονικο notebook της HP το οποιο ανεβαζε θερμοκρασια 100 βαθμους στην κυριολεξια, το εβλεπα στις μετρησεις , μεχρι που εσβηνε.

Συμπερασμα, σε 2 χρονια λειτουργειας εκαψε : τρεις μητρικες , ενα light back sensor και κατι αλλα ψιλα.

Απο οτι διαβασα και τα HP Pavillion tx2000 και tx2522AU και γενικοτερα εχουν προβλημα υπερθερμανσης.

εχω αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0391684&catid=010200 το εχω 8 μηνες εχει εγγυηση 3 χρονια και δουλευει αψογα ,μετα τα 3 χρονια και να χαλασει το πεταω θα εχει βγαλει τα λεφτα του
Δημοσ.

Το 2710p που αναφέρει ο φίλος είναι όντως καλό. Λόγω δουλειάς έχουμε αρκετά για τους πωλητές και δεν έχουν παρουσιάσει προβλήματα.

Δημοσ.

Έχω 2 Tablet PC Toshiba, το M400 και το M200. 100% ικανοποιημένος. Το Μ400 το χρησιμοποιώ ακόμα (τώρα από αυτό γράφω). Του έχω κάνει μια μικροαναβάθμιση (T5500 αντί για Τ2300 που είχε, 4GB RAM, 320GB 7200RPM HDD) και ακόμα λειτουργεί ικανοποιητικά στις περισσότερες εφαρμογές.

Δημοσ.
Απο θερμοκρασιες τι λεει ?

Το βαζεις πανω στα ποδαρακια ή καιγεσαι ?

1.33 GHz δεν ειναι λιγο ?

Ζεσταίνεται, αλλά μην φανταστείς κάτι το ιδιαίτερο. Ταίνιες έχω δει έτσι. :-)

Δημοσ.
Απο θερμοκρασιες τι λεει ?

Το βαζεις πανω στα ποδαρακια ή καιγεσαι ?

1.33 GHz δεν ειναι λιγο ?

επειδη αυτο το εχω σαν 2ο(πρωτο εχω ενα Vaio)δεν μπορω να πω οτι ανεβαζει τιποτα παραπανω σε θερμοκρασιες απο το vaio ανετα το δουλευεις στα ποδια σου
Δημοσ.
επειδη αυτο το εχω σαν 2ο(πρωτο εχω ενα Vaio)δεν μπορω να πω οτι ανεβαζει τιποτα παραπανω σε θερμοκρασιες απο το vaio ανετα το δουλευεις στα ποδια σου

Μην χρησιμοποιείς φορητό στα πόδια σου. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έστω και λίγο, στα ευαίσθητα σημεία, και οι άντρες κινδυνεύουμε με υπογονιμότητα.

Δημοσ.
Μην χρησιμοποιείς φορητό στα πόδια σου. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έστω και λίγο, στα ευαίσθητα σημεία, και οι άντρες κινδυνεύουμε με υπογονιμότητα.

Thanks for the advise

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:28 ----------

Έχω 2 Tablet PC Toshiba, το M400 και το M200. 100% ικανοποιημένος. Το Μ400 το χρησιμοποιώ ακόμα (τώρα από αυτό γράφω). Του έχω κάνει μια μικροαναβάθμιση (T5500 αντί για Τ2300 που είχε, 4GB RAM, 320GB 7200RPM HDD) και ακόμα λειτουργεί ικανοποιητικά στις περισσότερες εφαρμογές.

δεν βρίσκω πουθενα να δω κοστος και χαρακτηριστικα για M400.

Το μονο που βρηκα ειναι ειναι το M800 εδω

http://skroutz.gr/s/54759/Toshiba-Portege-M800-107.html

Δημοσ.

Το Portege M400 είναι παλιό μοντέλο, τέλος 2006 κυκλοφόρησε.

To αντίστοιχο τώρα στην Ελλάδα είναι το Portege M750. Είναι σε όλα καλύτερο, εκτός από την ανάλυση οθόνης. Το M400 που έχω έχει 1400χ1050 (145dpi) ,ενώ όλα τα άλλα έχουν 1280χ800.

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο οικονομικό πουλάω τα δικά μου, pm για λεπτομέρειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...