Προς το περιεχόμενο

Βοήθε1α για επιλογή συμβολαίου...

SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπέρες, σπέρες, σπέρες...

Τον προ-περασμένο Αύγουστο έγινα συνδρομητής στην Cosmote στο πρόγραμμα «ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΓΙΟ», το οποίο και έχω κρατήσει μέχρι τώρα (έχει λήξει βέβαια αλλά το κράτησα αορίστου...).

Δίνω στοιχεία:

• Στέλνω πολλά μηνύματα (κάτω από 200 το μήνα δεν έχει συμβεί :P), και μιλάω ελάχιστα. Ούτε 10 λεπτά το μήνα συνολικά...
  • Η όλη επικοινωνία είναι με 2-3 αριθμούς.
  • Ο λόγος που έχω συμβόλαιο και όχι καρτοκινητή είναι η ευκολία («ωχ δεν έχω κάρτα, τώρα;»). Σαφώς και η What's Up θα με συνέφερε περισσότερο.
  • Όσες φορές έχω πάρει συσκευή, την πήρα από αυτόνομο κατάστημα (όχι Cosmote-Vodafone-κλπ) διότι ήθελα original f/w... κι όχι με τα 'extras' τους.
  • Παρασκευή (πρώτα ο Θεός) παραλαμβάνω το iPhone 3GS... οπότε θα εξυπηρετούσε να περιλαμβάνει data, ακόμα κι ελάχιστα. Δε σκοπεύω να κατεβάζω torrents απ'το κινητό (:lol:) αλλά να μπορώ όσο να 'ναι να τσεκάρω κάνα e-mail...

Ως τώρα έχω βρει τα παρακάτω που θα με ενδιέφεραν:

1. Cosmote MULTI MESSAGE MANIA
    Πάγιο 20€ με 100 SMS και 50 λεπτά κλήσεις. Συνδυάζεται με τα 'MESSAGE BOOSTERS', τα οποία όμως δεν είναι καθόλου ευέλικτα... π.χ. έχω επιλογή για 150 SMS (με 9,75€) ή 400 (με 22€). Ενδιάμεσες επιλογές δεν υπάρχουν. Data δεν, καθόλου.
    .
  2. Vodafone Ευέλικτο 30/35
    Πάγιο 25€ ή 27,50€ (με έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης). Δίνει 360/475 SMS... χωρίς data κι αυτό.
    .
  3. Vodafone TOP 5 με SMS
    Με 25€ πάγιο μου δίνει 2500 SMS προς 5 αριθμούς. Βολεύει. Data πάλι, δεν...

Στα υπέρ της Cosmote η μεγαλύτερη κάλυψη και το ότι είμαι ήδη πελάτης της (και ικανοποιημένος). Υπέρ της Vodafone το οικονομοκότερο (αναφέρομαι στο τελευταίο) πακέτο και μόνο.

Όσα προγράμματα με data κοίταξα και των δύο, έχουν εξευτελιστικά μεγάλες τιμές για όσα προσφέρουν. Κοροϊδία τα θεωρώ. Οπότε θα πρέπει να συμβιβαστώ με κλειστό το 3G... ή αν βρεθεί κάποιο φυσιολογικό πρόγραμμα...

Προτάσεις-συμβουλές; :P

Δημοσ.

φιλε μου και γω κατοχος cosmote ειμαι, αλλα θα παω vodafone αφου απο επιδοτησης ειναι χαλια η κοσμοτε....διαφορα στην καλυψη δεν θα δεις...

Δημοσ.
διαφορα στην καλυψη δεν θα δεις...

Σε ορισμένες περιοχές που πάω, έχει διαφορά η κάλυψη. Σε σημείο τα Vodafone κινητά να είναι νεκρά και τα Cosmote "τουλάχιστον οκ".

Αλλά σε αστικές περιοχές σίγουρα δεν έχει καμία σημασία πλέον. :-)

Δημοσ.

Wifi? Hotspots?

Εντάξει, σε ορισμένα μέρη που θα πηγαίνεις δε θα έχεις τέτοια, αλλά σε αστικά κέντρα όλο και κάπου θα βρίσκεις να μπαίνεις.

Από το να επιλέξεις τα διαθέσιμα πακέτα των παρόχων, εφόσον δε σε καίει και τόοοοοοσο πολύ, είναι και free.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...