Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φοβερο παιχνιδι. δεν εχω παιξει τα προηγουμενα αλλα αυτο ειναι φοβερο. τα γραφικα τα εχω βαλει ολα στο φουλ και μιας που δεν τρεχω και δεν κανω παρκουρ δεν εχω προβλημα με κολληματα. λιγες φορες μου εχει πηδηξει κατι σκηνες. ειμαι σε διλημα, να το σταματησω και να το παω για αγορα; ξερετε ποσες ωρες διαρκει;

η απαντηση στην τελειοτητα του παιχνιδιου ειναι square-enix! η αγαπημενη μου εταιρεια.

Δημοσ.

Μονο που δημιουργος του ειναι η IO Interactive :)

πφφφ. αληθεια; αρα το ονομα square-enix να μην το γραφουνε πουθενα. γιατι υπαρχει εκει; οπως και το activision σε ολα τα cod και σε αλλα τοσα παιχνιδια. αφου αλλες εταιριες τα βγαζουν (ναι ειναι γεματο ειρωνεια το ποστ)

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω προβλημα με το game.Παω να το ανοιξω,το ανοιγω σαν διαχειρηστης αλλα οταν μπαινει στο παιχνιδι ακουω μονο ηχο και δεν εχω καθολου εικονα.Ακουω την μουσικη του intro και μετα μου βγαζει τον κερσορα του παιχνιδιου αλλα παλι με μαυρη οθονη.Παταω οπου να 'ναι και καταλαβαινω οτι το παιχνιδι παιζει κανονικα απλα δεν εχω εικονα!Υπαρχει κανεις που μπορει να βοηθησει;Επισης εκανα update σημερα την καρτα γραφικων η οποια ειναι η nVidia GT 9600.

Δημοσ.

πφφφ. αληθεια; αρα το ονομα square-enix να μην το γραφουνε πουθενα. γιατι υπαρχει εκει; οπως και το activision σε ολα τα cod και σε αλλα τοσα παιχνιδια. αφου αλλες εταιριες τα βγαζουν (ναι ειναι γεματο ειρωνεια το ποστ)

Η square enix ειναι ο εκδοτης την αναπτυξη την εκανε η io interactive :P οπως και με τα cod αλλα εκει με την αναπτυξη πανε εναλαξ δηλαδη ενα cod h infinity word και αλλο η bethesda (καπως ετσι λεγεται) :)

Δημοσ.

Μόνο εγώ απογοητεύηκα ρε παιδιά; Tί σχέση έχει τώρα αυτό το παιχνίδι με το Hitman που ξέραμε;

Μπορεί να μαι και κολλημένος, δεν ξέρω, αλλά είναι σα να βλέπω αμερικανιά ταινία του κώλου...

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα εχω κανει την εγκατασταση και το παιχνιδι δεν ανοιγει καν (χωρις να βγαζει κανενα μνμ σφαλματος). Παω στον task manager στις διεργασιες και παταω να τρεξει το παιχνιδι,.Τρεχει και η μνημη εκτοξευετε στα 2+ γιγα και κλινει. Το ιδιο προβλημα εχω και στο cod το καινουργιο με την διαφορα οτι στον task manager το cod δεν κλεινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...