Προς το περιεχόμενο

Πάγωμα Laptop

panagiotisT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα με ενα laptop καινουργιο (Acer 5738ZG). Και ξεκινάω:

- το PC ηταν γεματο απο ανουσια προγραμματα απο την εταιρια (παιχνιδια, δοκιμαστικά προγραμματα κτλ) τα οποια τα εσβησα και 'καθαρισα' με το ccleaner.

- προσθεσα τα δικά μου (panda, i tunes, download manager κτλ).

Απο την αρχη αρχισε να κολλαει οταν λειτουργουσα το itunes με ή χωρις αλλα προγραμματα. Τις περισσοτερες φορες κολλαει το itunes και λειτουργουν τα υπολοιπα προγραμματα ενω αλλες κολλανε τα παντα, ακομα και το ποντικι, και δεν δουλευει τιποτα, ουτε η διαχειρηση εργασιων.

Ξεχασα να πω οτι με το που εβαλα το panda μου βρηκε πολλα trojan και αλλα τα οποια απομονωσε ή απολυμανε.

Τι να κανω; Να κάνω επανεγκατασταση το itunes μηπως λυθει το προβλημα; Να κάνω format και εγκατασταση απο την αρχη; (δεν σου δινουν και τα προγραμματα σε δισκακια, ειναι προεγκατεστημενα). Υπαρχει κανενας που να συναντησε παρομοιο προβλημα και βρηκε λυση; HELP

Δημοσ.

Όταν άνοιξες τον υπολογιστή για πρώτη φορά δεν έκανες ένα αντίγραφο των windows….???

Αν ναι κάνε format χρησιμοποιώντας αυτό το cd….

Αν όχι σιγουρέψου κάνοντας πάλι scan ότι ο υπολογιστής είναι καθαρός από ιούς και ξαναπέρνα ότι προγράμματα δεν δουλεύουν (μπορεί να έχουν διαγραφεί κάποια στοιχεία από αυτά τα προγράμματα και να μη μπορούν να ξεκινήσουν σωστά).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:06 ----------

Συγγνώμη αλλά μας λες ότι καινούριο μηχάνημα ήταν full στα trojans?? :P

Αν 10 μέρες ήταν χωρείς αξιόπιστο antivirus λογικό είναι....!!!!

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολύ χάσιμο χρονου και διάφορας αλχημείες κατέληξα στο να κάνω format και τωρα όλα εντάξει.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: με το που αογράσει κάποιος καινουργιο PC το πρώτο που πρέπει να κάνει ειναι να προσθέσει ένα καλό antivirus.:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...