Προς το περιεχόμενο

Διαταραξη κοινης ησυχιας απο σκυλο!

pban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το σκυλί είναι μόνο του από τις 5 το απόγευμα μέχρι τώρα και γαβγίζει συνέχεια. Αν καλέσω την φιλοζωική ή την αστυνομία παίζει να κάνουνε τίποτα;

Δημοσ.

Φτιάξε ένα μπιφτέκι και βάλε αγκίστρια μέσα......

Πλάκα κάνω!!!!! Νομίζω τίποτα δεν μπορεί να κάνει.... να το πάει στο αυτόφορο η αστυνομία??? Η φιλοζωική θα μπορούσε να βοηθήσει μόνο εαν ήταν παρατημένο και ζούσε σε άθλιες συνθήκες... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή!!!

Αύριο βρίσκεις τον ιδιοκτήτη και του το λές με όμορφο τρόπο!!! Το σκυλί δεν είναι ΠΡΑΓΜΑ έχει ψυχή και αισθήματα, και πολλές φορές είναι καλύτερο απο άνθρωπο, πρόσεξε λοιπόν πώς θα το χειριστείς το θέμα!!!!

Δημοσ.
Φτιάξε ένα μπιφτέκι και βάλε αγκίστρια μέσα......

Πλάκα κάνω!!!!! Νομίζω τίποτα δεν μπορεί να κάνει.... να το πάει στο αυτόφορο η αστυνομία??? Η φιλοζωική θα μπορούσε να βοηθήσει μόνο εαν ήταν παρατημένο και ζούσε σε άθλιες συνθήκες... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή!!!

Αύριο βρίσκεις τον ιδιοκτήτη και του το λές με όμορφο τρόπο!!! Το σκυλί δεν είναι ΠΡΑΓΜΑ έχει ψυχή και αισθήματα, και πολλές φορές είναι καλύτερο απο άνθρωπο, πρόσεξε λοιπόν πώς θα το χειριστείς το θέμα!!!!

Μα μίλησα με τον ιδιοκτήτη και δεν λέει να κάνει τιποτα. Στο τέλος με απείλησε οτι θα πάρει και άλλο γιατί έχει δικαίωμα να κατέχει μέχρι 3 απ΄ότι είπε (έχει ήδη 2).

Δημοσ.

Ε εφοσον μιλησες στον ιδιοκτητη και δεν καταλαβαινει οτι ενοχλει, νομιζω η επομενη λυση ειναι η αστυνομια.

Δημοσ.

Τα σκυλια δεν φταινε.

Οποτε πας στην πηγη του προβληματος. Τον κοπανο που "απειλει" με αγορα 3ου σκυλου λες και ειναι αντικειμενο.

Καθεσαι 2-3 βραδια και του πετας πετραδακια στο παραθυρο μεχρι να γινουν τσαταλια τα νευρα του.Αμα φωναξει αστυνομια, το αρνεισαι και τους λες οτι κακομεταχειριζεται τα σκυλια. Α, και οποτε τον βλεπεις μετα απο αυτα, σαρδονιο χαμογελακι και ευγενικος χαιρετισμος.

Δημοσ.
Μα μίλησα με τον ιδιοκτήτη και δεν λέει να κάνει τιποτα. Στο τέλος με απείλησε οτι θα πάρει και άλλο γιατί έχει δικαίωμα να κατέχει μέχρι 3 απ΄ότι είπε (έχει ήδη 2).

Τότε φίλε μου έχεις δίκιο... Ο σωστός ιδιοκτήτης σκύλου γνωρίζει πώς να ηρεμήσει τον σκύλο του... Πάρε την αστυνομία και ανέφερε το γεγονός, αλλα το καλό είναι να μην την πληρώσουν τα σκυλιά!!!!

Δημοσ.

Ναι ξέρω οτι τα σκυλιά δεν φταίνε σε τίποτα. Από τα 2 σκυλιά που έχει το ένα γαυβγίζει συνέχεια. Προφανώς θα έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί το άλλο είναι υπερβολικά ήσυχο. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης μου είπε πως δεν είναι δικό του πρόβλημα και δεν μπορεί να κάνει κάτι για το σκυλί επειδή και καλά είναι μωρό.

Δημοσ.

Σε εμάς παλιά που είχαμε σκύλο μας είχαν φέρει την αστυνομία για συστάσεις (δίκιο είχαν οι γείτονες), οπότε με σιγουριά σου λέω οτι γίνεται να μιλήσεις στην αστυνομία. Βέβαια και πάλι βασίζεσαι στην ανθρωπιά του γείτονα... Άν όλα αποτύχουν φέρτου την φιλοζωική με την δικαιολογία ότι έχει κλείσει το καημένο το ζώο σε έναν μικρό χώρο και του έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα.... :P

Δημοσ.

δυστυχώς και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτε για αυτές τις περιπτώσει πέραν μιας σύστασης. Θα έρθει δύο-τρεις φορές θα του πει μερικά πράγματα αλλά άμα έχεις πέσει σε κωλοελληνάρα (το πιθανότερο) θα την γράψει κανονικά.

Η λύση του ξεπαστρέματος πάντως δεν παίζει αφού ήδη εκδηλώθηκες, οπότε αν πάθει κάτι ο σκύλος θα υποπτευτούν εσένα.

Η κατάλληλη λύση είναι αυτή των περιοριστικών μέτρων και είναι αυτό που πιάνει στο 99% των περιπτώσεων. Πήγαινε σε δικηγόρο και θα σου τα εξηγήσει κανονικά. Τα μέτρα βγαίνουν πολύ γρήγορα και χρειάζεσαι ενα με δύο μάρτυρες ακόμα, που θα βεβαιώνουν ότι ο σκύλος ενοχλεί. Είναι ανεξάρτητο από ώρες κοινής ησυχία (δηλαδή όλες οι υπόλοιπες ώρες είναι κοινής μαλακίας; )

Τα μέτρα εκδίδονται γρήγορα και μόλις εκδοθούν ο τύπος αρχίζει να τρώει πρόστιμα το ένα μετά το άλλο. Τότε να δεις πως ο σκύλος φεύγει απ΄ το μπαλκόνι ή την ταράτσα... Σε dt.

Κάνε αυτό που σου είπα και μην ακούς τίποτε άλλο, όλα τα υπόλοιπα είναι ψυχοφθόρα. Να μην ξεχνάς ότι σκύλοι σε κοινόχρηστους χώρους (μπαλκόνια και ταράτσες) απαγορεύονται να μένουν μόνιμα.

Δημοσ.

"Σήμερα όμως από την σελίδα αυτή ανακάλυψα κάτι που δεν είχα ανακαλύψει τόσον καιρό (ούτε ο δηκιγόρος μου το ήξερε!!?? αν είναι δυνατόν!!)

Ο νόμος λοιπόν επιτρέπει σε κάποιους να έχουν σκυλιά έξω στην αυλή, σε μονοκατοικία, αν φυσικα (!!?) δεν έρχονται σε αντίθεση με τις αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. ΔΗΛΑΔΗ Εγώ νόμιζα (και ο δικηγόρος μου ο βλάξ βέβαια) ότι οι διατάξεις περί κοινής ησυχίας αφορούν μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας!! Οταν διάβασα τον νόμο 15Β 96 για τις αστυνομικές διατάξεις είδα το εξής:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ (οχι μονο τις ωρες κοινης ησυχίας)

Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων πρέπει να λαμβάνουν ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΜΕΤΡΟ ωστε αυτα να μην διαταράσουν με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ την ησυχία των περιοίκων. Και δεν αναφερει ωρες κοινης ησυχίας αρα αυτο ισχύει ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ !!!!!!!!"

Σήμερα όμως από την σελίδα αυτή ανακάλυψα κάτι που δεν είχα ανακαλύψει τόσον καιρό (ούτε ο δηκιγόρος μου το ήξερε!!?? αν είναι δυνατόν!!)"

http://www.pestaola.gr/dogs-brak-all-day-and-night-long/

Αν θυμάμαι καλά τη διαδικασία πας σε δικηγόρο ο οποίος συντάσσει ένα εξώδικο στο οποίο αναφέρει το αίτημά σου. Αν δε συμμορφωθεί τότε πας δικαστικώς, δηλαδή.....αν πάρει και αναβολή....σε 2 χρόνια θα λυθεί το ζήτημα....

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ ο ιδιοκτήτης μένει στην ίδια πολυκατοικία με εσένα; Αν ναι πάρε το καταστατικό της πολυκατοικίας κ τα συμβόλαια στα οποία λογικά θα αναγράφεται πόσα κατοικίδια μπορεί να έχει και ΑΝ μπορεί να τα έχει βασικα. Εχω την εντύπωση πως σε κάθε πολυκατοικία ισχύουν διαφορετικοί κανονισμοί, στην δική μου πχ απαγορεύονται τα κατοικίδια. Αν ισχύει κάτι ανάλογο είσαι τυχερός. Όπως κ να έχει μίλησε του ξανά κ ξανά. Όπως κ να έχει αμφιβάλω για το κατά πόσο μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία κ η φιλοζωική όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω. Και φαίνεται πάλι η ηλιθιότητα μερικών που παίρνουν ένα κατοικίδιο κ δεν ξέρουν να το φροντίσουν σωστά κ απειλούν μάλιστα πως θα πάρουν κ άλλο με κίνητρο να εκνευρίσουν έναν γείτονα! Ήμαρτον!

Δημοσ.
Τα σκυλια δεν φταινε.

Οποτε πας στην πηγη του προβληματος. Τον κοπανο που "απειλει" με αγορα 3ου σκυλου λες και ειναι αντικειμενο.

Καθεσαι 2-3 βραδια και του πετας πετραδακια στο παραθυρο μεχρι να γινουν τσαταλια τα νευρα του.Αμα φωναξει αστυνομια, το αρνεισαι και τους λες οτι κακομεταχειριζεται τα σκυλια. Α, και οποτε τον βλεπεις μετα απο αυτα, σαρδονιο χαμογελακι και ευγενικος χαιρετισμος.

μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...