quito Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω μήπως υπαρχει κανενα ετοιμο scrip για αλλαγη γλωσσας απο ελληνικα σε αγγλικα και το ανιστροφο?
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 http://webscripts.softpedia.com/script/Snippets/PHP-multilanguage-10093.html
quito Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 macabre_sunsets σευχαριστω πολυ για το λινκ, αλλα θελω να σε ρωτησω πανω σε αυτο. ολα καλα ασ πουμε οτι δουλευει. το προβλημα μου ειναι οτι οταν εχει γινει αλλαγη γλωσσας και πηγαινω σε μια αλλη σελιδα μου επιστρεφει τη default language και χανεται το lang δηλαδη υμφωνα με το παρακατω class object {}; $config = new object; $config->dir = "lang/"; if (!isset($lang )) { $lang = "el"; } else if($lang=="el") { $SESSION['lang'] = "el"; } else if ($lang == "en" ) { $SESSION['lang'] = "en"; } $config->global = $config->dir.$lang ."/lang.php"; include ($config->global); εφοσον το config ειναι global δεν θα επρεπε να υπαρχει και στις αλλες σελιδες??
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Κατ'αρχήν, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το script ούτε ξέρω πώς δουλεύει. Επίσης, δεν έχω "παίξει" με Sessions. Παρ'όλα αυτά, θα κάνω μια προσπάθεια Για αρχή, μήπως θέλει αλλαγή το $SESSION σε $_SESSION? Στην άλλη σελίδα όταν μεταφέρεσαι, λογικά θα μπορείς να πάρεις το lang δίνοντας $language = $_SESSION['lang'] και κάνοντας ότι είναι να κάνεις μετά. Όσον αφορά το config και τα global και τα objects, δυστυχώς δεν γνωρίζω τπτ.
quito Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ναι τα $session τα εχω αλλαξει σε $_session ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:18 ---------- macabre_sunsets τοπικα μου δουλευει αλλα στον αερα προβλημα session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.