pj20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ελπιζω αυτο το θρεντ να μην το δουν οι μοντερατορες ως σπαμ.... παιδια εχετε αναρωτηθει καμια φορα γιατι ολα στη ζωη σας πηγαινουν αναποδα? σ εμενα εχει τυχει πολλες φορες κ δν ηταν ολες οι φορες ευκολες να βγω νικητρια. κι ομως βγηκα. τα καταφερα. ειδα τη ζωη θετικα κ ολα τα αρνητικα εξαφανηστηκαν απο πρωσοπου γης. ξερω πως ολοι μας κουβαλαμε 1 σταυρο στη πλατη, ειτε ειναι μικρος ειτε ειναι μεγαλος. οποιος θελει μπορει να γραψει εδω... υγ προς μοντερατορες: σας ευχαριστω που δε με διωξατε φιλικα προς ολο το φορουμ, pj20 η ιωαννα αλλιως
million_voices Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 pj θα προτιμησουμε το τοπικ με το discman καλυτερα
we_will_rise Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Εγώ δεν έχω αναρωτηθεί... Κάθε φορά που πάω να αρωτηθώ κάτι πάει στραβά...
slygeo87 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Και 'γω κουβαλάω ένα σταυρό αλλά όχι στη πλάτη στο λαιμό και συγκεκριμένα τον iron cross. Όλα τα παιζάκια με αντιπαθούν, με βρίζουν και με αποκαλούν μπλάντυ τζερυ καουαρντ με βαρειά Αγγλική προφορά. Αλλά είπα όχι ρε φίλε (ένας εβραίος, από πιτσιρίκια είμαστε κώλος και βρακί)! Δεν μπορεί μερικοί ψευτο λιμπερτάριανς να σε λένε φασισταριό και να κάθεσε με αγκυλωτοσταυρωμένα τα χέρια! Τα κατάφερα!Πάτησα ξανά στα πόδια μου..ναι είμαι καλά! Η ζωή μου φέρθηκε πολύ κρουλ αλλά δεν το έβαλα κάτω! /εντιτ: (μουσική επένδυση από ταξιμάκι σε ντο ματζόρε τριχόρδου μπουζουκιού..ανατολίτικα σκηνικά, ταξιδιάρικα ) =ρ
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Το "όλα μας πηγαίνουν ανάποδα" είναι σχετικό, προτιμώ το "τίποτα δε μας πάει όπως θέλουμε". Κάτι το οποίο είναι λογικό γιατί η ζωή είναι ζωή, αν ήταν έτσι θα ζούσαμε στη Ζαχαρούπολη, θα υπήρχε θεός, έξω ο ήλιος θα μας χαμογελούσε κλπ κλπ Όταν έχεις προβλήματα υπάρχει και η εύκολη λύση. Αν τη διαλέξεις είσαι loser.
pj20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Εγώ δεν έχω αναρωτηθεί... Κάθε φορά που πάω να αρωτηθώ κάτι πάει στραβά... εχεις καμια συγγενεια με το μητσοτακη???
Tilemaxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Another οne fail thread which falls into oblivion... γδξγασμηξνσ
we_will_rise Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 εχεις καμια συγγενεια με το μητσοτακη??? πως μιλάς έτσι ;; Τον κύριο Μητσοτάκη !! Τον ξέρεις κι από χτες ;; Ξέρεις τι σταυρό κουβαλάει ;; άντε αφήστε με και πάνε όλα στραβά απ'το πρωί... δεν έχω συγγένεια με τον προαναφερθέντα. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, πάω για διάβασμα...
arxaggelos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 pj θα προτιμησουμε το τοπικ με το discman καλυτερα ...και τα δύο τοπικς με το (ιδιο) discman, θα'λεγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.