Προς το περιεχόμενο

port forwading σε Baudtec TW263R4-A1

kostas_1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Έχω το Baudtec TW263R4-A1 πάω στο portforward.com αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο,τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο Modem (conn-x). Θέοντας να ανοίξω θύρες για το utorrent ακολουθησα τις οδηγίες από το site portforward.com αλλά η θύρα δεν ανοίγει. Δοκίμασα και με άλλες θύρες αλλά και πάλι τα ίδια. Έχω κάνει την ιp μου static αλλά και πάλι τίποτα.

Καμία ιδέα?

Δημοσ.

κλεισε ολα τα firewall se pc Και ρουτερ.αν εχεις οτενετ τοτε πρεπει να απενεργοποιησεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site tiw otenet

επισης Ip καρφωτη στην καρτα δικτυου σου.της μορφης 192.168.χ.χ

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

Δημοσ.

koitaw καποιο παραπλησιο η πολυ απλα βλεπεις πως γινετε σε ενα παρομοιο καταλαβαινεις την λογικη του μια που δεν ειναι κατι δυσκολο και κανεις σε ολα μετα.αν τωρα εχεις κολλησει πες μας τι σου γραφει γιανα σου πουμε.συνηθως ειναι ποια πορτα θες σε ποια Ip που την δινεις καρφωτα στο pc soy

Δημοσ.

kostas_1908 Νομίζω οτι το interface των baudtec είναι ίδιο σε όλα τα TW263R4 μοντέλα...

Δοκίμασε αυτές τις οδηγίες κ πες μας αν έπιασε. Στο δικό μου πάντως το port forward δουλεύει άψογα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...