Προς το περιεχόμενο

υπερβολική θερμοκρασία sli gtx 260

takis2nd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη που διακόπτω, μήπως λέω να ασχοληθεί κανείς με το "προβληματάκι" μου;;;;

:-)

Εγώ από αύριο το πρωί θα αρχίσω τις δοκιμές μόλις γύρισα από τη δουλειά και είμαι πτώμα....Μάκια !!!

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστό αυτό με τα επιχειρήματα.

Το θέμα είναι ότι εσύ δε δίνεις.

...

Ο καθένας γράφει ελευθέρα και αν ακόμα κάνει λάθος τότε με τα δικα σου επιχειρήματα αν μπορείς απόδειξε του και δοστου να καταλάβει το σωστό.

Δημοσ.
Συγνώμη που διακόπτω, μήπως λέω να ασχοληθεί κανείς με το "προβληματάκι" μου;;;;

Ναι Συγνωμη αλλα για σενα γινεται η ιστοριουλα.

Εκανες αυτα που σου ειπα για το τεστ στις καρτες γραφικων?

Εμεις θα βγαλουμε ακρι εξεποστασεως αν δεν κανεις και εσυ κατι?

Δημοσ.

Δοκίμασες να δεις temps με άλλο software;

E;

Ή θα παίξουμε μάπες;

:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

για την τωρινή διαφορά θερμοκρασίας εκτός από το κακό aiflow, τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες και γενικότερα την ζέστη που προσθέτει μια 2η κάρτα γραφικών, παίζει και στην περίπτωση σου να ισχύει αυτό που γράφτηκε στο post #7

για τα κολλήματα τώρα μπορούν να φταίνε διάφορα πράγματα όπως το τροφοδοτικό, η θερμοκρασίες, οι drivers ακόμα και τα windows

ποιους drivers έχεις σε κάρτα γραφικών/μητρική, σε τι windows παίζεις και ποια μητρική έχεις?

Δημοσ.
Δεν διαφωνώ και εγω εχω δει και σε πολύ γνωστω μαγαζί μάλιστα,άλλα οι ίδιοι οι τεχνικοί του μου λέγανε οτι είναι λάθος αυτό.Πρέπει να τους πιστέψω? η να διαφωνήσω?

Απλα πιστεύω οτι το σύστημα δεν θα είναι τοσο σταθερό μόλις βαρύνει με το παιχνίδι.

Τώρα φίλε μου αν ρωτήσω πως δουλεύει η πρώτη και η δεύτερη κάρτα στο SLI δεν ξέρεις τι μπορείς να ακούσεις.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:27 ----------

και εγω ειμαι τις αποψεις οτι εαν τοις εβαζα σε sli κανα προβληματακη θα το ειχανε

Δημοσ.
Σωστό αυτό με τα επιχειρήματα.

Το θέμα είναι ότι εσύ δε δίνεις.

Αν και δεν αναφέρεσαι κάπου συγκεκριμένα ωστόσο σου λέω οτι Νομιζω πως έδωσα τα επιχειρήματα μου και μίλησα εν συντομία για μερικά άπλα πράγματα ,όπως πυκνωτές-πλατφόρμες-αστοχία υλικού κλπ.

Και στο κάτω κάτω νομιζεις οτι πρόλαβα να αναπτύξω την άποψη όταν ο αλλος σε αμφισβητεί απο την αρχη χωρις κιόλας να εχει κάποιο επιχείρημα στην αμφισβήτηση του..

Εγω νομίζω οτι αυτος που σε αμφισβητεί αν ειναι μάγκας πρπει να απόδειξη γιατι σε αμφισβητεί κιόλας.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι και εγω?

πως γινετε η palit που ειναι απο τις πιο φθηνιαρες καρτες να εχει καλο συστημα ψυξης??????

δηλ. οι πιο ακριβες μαρκες μας κοροιδεουν οταν μας ζητανε 50+ ευρω παραπανω καποιες φορες σε σχεσει με την palit??????:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Δημοσ.
να ρωτησω κατι και εγω?

πως γινετε η palit που ειναι απο τις πιο φθηνιαρες καρτες να εχει καλο συστημα ψυξης??????

δηλ. οι πιο ακριβες μαρκες μας κοροιδεουν οταν μας ζητανε 50+ ευρω παραπανω καποιες φορες σε σχεσει με την palit??????:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Η Palit έχει για θυγατρική την Gainward.

Δημοσ.
να ρωτησω κατι και εγω?

Αν ρωτάς εμενα fφιλε antuansupra θα σου πω oti

1)πρώτον ακομα δεν έχουμε πειστεί οτι οι θερμοκρασίες που είδαμε ειναι οι σωστές και γιαυτό άλλωστε πολυ σωστα οπως ειπαν πρέπει να χρησιμοποιηθεί και δεύτερο πρόγραμμα μετρήσεις οπως το Everest.

2)δεύτερον μεχρι στιγμής δεν εχει αναφερθεί τίποτα (εκτος αν δεν το ειδα εγω) πανω σε πια μητρική εχουν στειθει αυτές οι κάρτες και αν θες ακόμα και απο που εχει αγορασθεί το MB.Για μένα εχω λόγους που το ρωτάω και αυτο ισως γιατι γνωρίζω κάποιους product manager καταστημάτων και ξέρω τι παρτίδες φέρνουν.

Οι μητρική ειναι αυτοι που διαχειρίζεται τα παντα και αυτη που μυραζει σωστα τις τάσεις που ξεκινάνε απο το τροφοδοτικο βέβαια.

3)τρίτον δεν θα κατηγορήσω καμία απο τις δυο κάρτες αν και γνωρίζω την χαώδεις διάφορες που εχουν στα τεστ.Ωστόσο είναι τις πασεις γνωστό οτι οι κάρτες τις MSI παντα δουλεύουν πιο ζέστα απο την αντίστοιχοι palit,αυτο δεν σήμαινει οτι η MSI δεν ειναι καλή καρτα.Κορυφαία ειναι.

Ανεβάζει θερμοκρασία γιατί εχει μεγαλύτερη απόδοση απο κατασκευής των ολοκληρωμενωντης και εχει αποδειχθεί οτι εχει και την καταλύλη αντοχή να ανταπεξέρχεται και να δουλεύει σταθερά σε αυτη την θερμοκρασία.

Το πως γίνεται αυτο ελπίζω να μην θέλεις να στο εξηγήσω τώρα,αλλα θα σου πω οτι ολα τα πράγματα ,όμοιου μοντέλου-χαρακτηριστικών -Gpu-Μηz μνήμης -πυρήνα κλπ,δεν είναι ιδια και δεν έχουν την ιδια ποιότητα κατασκευής και δεν έχουν την ιδια απόδοση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:21 ----------

mxss να το σταματήσουμε εδώ μιας και επανήλθε ο ts και αρχίζει ξανά να προσφέρει μια (κάποια) ουσία το thread;

O καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Εγώ δεν ξεκίνησα τίποτα.Με τον Τs μιλαγα.Θα σταματήσουμε αν ζητήσεις από τους admi να διαγράψουν τα ειρωνεύτηκα σχολιακι σου με τα P και εν συνεχεια τα δικα μου.

Τότε μονό θα σταματήσει.

Δημοσ.
Και ποιος είσαι εσυ που περιμένεις?

Είπαμε από κοντά να σου εξηγήσω ότι θέλεις.

Από τη στιγμή που είμαστε σ' ένα Forum μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας δωρεάν και δημόσια.

Αν του εξηγήσεις από κοντά, πως θα μάθουν και οι άλλοι τελικά τι φταίει?

Τα μηνύματα γι' αυτό δεν σβήνονται, ώστε να μπορεί κάποιος με μία αναζήτηση σε παρόμοιο πρόβλημα που έχει να βρει λύση.

διότι συμαινεί ότι η μια pci-x θήρα δεν τα βγάζει και πολύ σταθερά τα 12V οπότε αυτό το βραχυκύκλωμα εκφράζεται με την ανεβασμένη θερμοκρασία στην καρτα γραφικων.

Όταν δεν έχουμε σταθερή τάση, είναι λόγω βραχυκυκλώματος? Και αν είναι λόγω βραχυκυκλώματος, όταν δεν έχουμε σταθερή τάση έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας? :confused:

και εμείς έχουμε εμπειρία με SLI μην ανησυχείς...

Εγώ που έχω με CF-X μπορώ να μιλήσω? :P

για την τωρινή διαφορά θερμοκρασίας εκτός από το κακό aiflow, τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες και γενικότερα την ζέστη που προσθέτει μια 2η κάρτα γραφικών

Το κακό Airflow πόσο να σου ανεβάσει θερμοκρασία από τέτοιες κάρτες με σύστημα ψύξης που από μόνο του πετάει τον ζεστό αέρα έξω? Δεν είναι όπως παλιά που ήταν ένα ανεμιστήρας πάνω από τη κάρτα, όπου εκεί έπαιζε σοβαρό ρόλο το Airflow.

να ρωτησω κατι και εγω?

Πως γίνεται να αγοράζεις προϊόν από Super Market το οποίο έχει τη φίρμα του Super Market και είναι ίδιο σε ποιότητα με το πιο ακριβό προϊόν μιας εταιρίας?

Το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει πάντα... ;)

3)τρίτον δεν θα κατηγορήσω καμία απο τις δυο κάρτες αν και γνωρίζω την χαώδεις διάφορες που εχουν στα τεστ.

100 κάρτες διαφορετικές να πάρεις ίδια εταιρίας, διαφορετικά νούμερα θα έχεις σε όλα. Η διαφορά βέβαια είναι μικρή όσο και σε διαφορετικών εταιριών, μιας και όπως ξέρουμε και το παίρνουμε ως δεδομένο, δεν έχουν καμία διαφορά πέρα από το αυτοκόλλητο, εκτός από Special Edition κάρτες.

Αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι φρεσκοεγκατεστημένο λειτουργικό (Windows Vista) με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και τους τελευταίος Drivers για κάθε Hardware (όχι beta) και μία κάρτα τη φορά να λειτουργεί.

Όταν πίστεις ότι οι κάρτες μόνες τους δουλεύουν μια χαρά έχοντας κάνει τα απαραίτητα tests, τότε δοκίμασε να τις βάλεις και τις δύο σε SLI.

Δημοσ.
Από τη στιγμή που είμαστε σ' ένα Forum μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας δωρεάν και δημόσια.

Αν του εξηγήσεις από κοντά, πως θα μάθουν και οι άλλοι τελικά τι φταίει?

Τα μηνύματα γι' αυτό δεν σβήνονται, ώστε να μπορεί κάποιος με μία αναζήτηση σε παρόμοιο πρόβλημα που έχει να βρει λύση.

Όταν δεν έχουμε σταθερή τάση, είναι λόγω βραχυκυκλώματος? Και αν είναι λόγω βραχυκυκλώματος, όταν δεν έχουμε σταθερή τάση έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας? :confused:

Δωρεάν και δημόσια μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και τις προσωπικές εμπειρίες μας και οχι τις ειρωνείες και τα κόμπλεξ μας.

Για το βραχυκύκλωμα δεν το έθεσα ετσι όπως το λες εσύ.

Ετσι όπως το κατάλαβες και έγραψες σαφώς και φαίνεται λανθασμένο.

Άλλα πιστεύεις οτι πρόλαβα να εξηγήσω την θέση που υποστήριξα? δεν νομίζω να είχα τέτοιο περιθώριο οπότε αστό καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...