Προς το περιεχόμενο

υπερβολική θερμοκρασία sli gtx 260

takis2nd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ενδείξεις στις θερμοκρασίες είναι αμφίβολες.

Αλλά αφού δουλεύει πλέον, μπορείς να το θεωρήσεις λεπτομέρεια.

Αν πάθει κάτι, εγγύηση έχει. ;)

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έπαιξα καμιά ωρίτσα Cod 5 και μύρισε κάτι σαν καμένο :mad:

Κάτσε να δεις κάπου εδώ είχα βάλει το υγρό άζωτο......

Δημοσ.

Παίξε άλλες 5, ότι είναι να καεί - να καεί, να το πας πίσω, να παρεις άλλο και να ξεμπερδέψεις. :P

Δημοσ.

Τάκης δεν ειχε κάνα νόημα να κατεβάσεις καινούργιους driver , με αυτό το σκεπτικό μήπως πρέπει να περιμένεις κάνα 6μηνο που θα έχουν βγει ακόμα πιο καινούργιοι για να λυθεί το πρόβλημα σου?

Θαύματα δεν γίνονται απο το software Μονο! Πρεπει να ειναι και σωστο το Hardware.

Και για να στο πω και αλλιώς τι εχει ο driver που χρησιμοποιούσες ο 182.50? δεν είναι καλός? κάποια στιγμή δεν ήταν ο τελευετος στην λίστα και αρα ο καλύτερος? πριν απο αυτόν τα Sli δηλαδή δεν έπαιζαν? και έπρεπε να ανακαλύψει η nvidia τον 190 για να παίξουν σωστά οι κάρτες σου?

Ήμαρτον Κύριε.

Συμπέρασματα:

Οι driver δεν είναι πανάκεια.

Τελικα επιβεβεωθεικε το προβλημα του hardware.

Εσυ την μητρική υποπτευσε?

Δημοσ.
Τάκης δεν ειχει κάνα νόημα να κατεβάσεις καινούργιους driver , με αυτό το σκεπτικό μήπως πρέπει να περιμένεις κάνα 6μηνο που θα έχουν βγει ακόμα πιο καινούργιοι για να λυθεί το πρόβλημα σου?

Θαύματα δεν γίνονται απο το software Μονο!

Και για να στο πω και αλλιώς τι εχει ο driver που χρησιμοποιούσες ο 182.50? δεν είναι καλός? κάποια στιγμή δεν ήταν ο τελευετος στην λίστα και αρα ο καλύτερος? πριν απο αυτόν τα Sli δηλαδή δεν έπαιζαν? και έπρεπε να ανακαλύψει η nvidia τον 190 για να παίξουν σωστά οι κάρτες σου?

Ήμαρτον Κύριε.

Συμπέρασματα:

Οι driver δεν είναι πανάκεια.

Τελικα επιβεβεωθεικε το προβλημα του hardware.

Εσυ την μητρική υποπτευσε?

Κοίταξε φίλε μου, έχοντας την palit 1η και την msi 2η μου έτρεχε το 3d mark κονονικότατα οι θερμοκρασίες όμως φτάσανε στους 101 βαθμούς!!!!!!

Μόλις τις ξαναάλλαξα θέση με msi 1η και palit 2η οι θερμοκρασίες πέσανε σε όλο το σύστημα.... Το 3d mark όμως κρασάρει με το γνωστό : το πρόβλημα nvidia σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία.... Η palit είναι γρηγορότερη και ψυχρότερη της msi. Εσύ τι πιστεύεις;

Δημοσ.
Κοίταξε φίλε μου, έχοντας την palit 1η και την msi 2η μου έτρεχε το 3d mark κονονικότατα οι θερμοκρασίες όμως φτάσανε στους 101 βαθμούς!!!!!!

Μόλις τις ξαναάλλαξα θέση με msi 1η και palit 2η οι θερμοκρασίες πέσανε σε όλο το σύστημα.... Το 3d mark όμως κρασάρει με το γνωστό : το πρόβλημα nvidia σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία.... Η palit είναι γρηγορότερη και ψυχρότερη της msi. Εσύ τι πιστεύεις;

θα σου πω τι πιστεύω αλλα πρώτα θα σου συνηστουσα να προσέξεις με τις θερμοκρασίες και τα πρεσαρισματα γιατι με το σέρβις δεν ξεμπερδευεις εύκολα.

Και αντε τωρα να εξηγήσεις τι τρέχει.

Είναι εύκολο να σου λένε οτι έχεις εγγύηση και μην σε νοιάζει καυτό-πετατω-σπαστω άλλα αντε να τρέχεις μετά στα σέρβις και να χάνεις τις ώρες σου και την ψυχολογία σου.

Δεν ξερω αν συμφωνεις?

Γιαυτο που με ρωτάς θα σου απαντήσω με ερώτηση.....μήπως τελικά αν θα είχαμε δυο όμοιες κάρτες ,δυο Msi η δυο Palit θα ειχε λυθεί το πρόβλημα μας??

Δεν ξέρω εγώ! Δεν ξέρω τίποτα εγώ! ρωτάω όμως δια της παρατηρήσεως.

Δημοσ.
θα σου πω τι πιστεύω αλλα πρώτα θα σου συνηστουσα να προσέξεις με τις θερμοκρασίες και τα πρεσαρισματα γιατι με το σέρβις δεν ξεμπερδευεις εύκολα.

Και αντε τωρα να εξηγήσεις τι τρέχει.

Είναι εύκολο να σου λένε οτι έχεις εγγύηση και μην σε νοιάζει καυτό-πετατω-σπαστω άλλα αντε να τρέχεις μετά στα σέρβις και να χάνεις τις ώρες σου και την ψυχολογία σου.

Δεν ξερω αν συμφωνεις?

Γιαυτο που με ρωτάς θα σου απαντήσω με ερώτηση.....μήπως τελικά αν θα είχαμε δυο όμοιες κάρτες ,δυο Msi η δυο Palit θα ειχε λυθεί το πρόβλημα μας??

Δεν ξέρω εγώ! Δεν ξέρω τίποτα εγώ! ρωτάω όμως δια της παρατηρήσεως.

Τι να πω εμένα με προβληματίζει η γενική συμπεριφορά του συστήματος...

Το μόνο σίγουρο είναι το περίμενε να δούμε τι έχει και δεν συμμαζεύεται όσον αφορά την εγγύηση.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο "μπερδεύεται" στην εναλλαγή των καρτών.

Και ανταπαντώ με ερώτηση :

Εάν υπήρχε πρόβλημα με τις κάρτες δεν θα δούλευαν καθόλου μήπως;

Το ότι δουλεύουν σε συγκεκριμένη συστοιχία με κάνει να υποπτεύομαι την λειτουργία της mobo..Κάπου πρέπει να μπλοκάρει..Και αυτό το υποστηρίζω επειδή αυξάνεται όλη η θερμοκρασία του συστήματος στην φάση Palit 1η Msi 2η δεν είναι δηλαδή αποκλειστικά το πρόβλημα των καρτών...

Δημοσ.
Τι να πω εμένα με προβληματίζει η γενική συμπεριφορά του συστήματος...

Το μόνο σίγουρο είναι το περίμενε να δούμε τι έχει και δεν συμμαζεύεται όσον αφορά την εγγύηση.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο "μπερδεύεται" στην εναλλαγή των καρτών.

Και ανταπαντώ με ερώτηση :

Εάν υπήρχε πρόβλημα με τις κάρτες δεν θα δούλευαν καθόλου μήπως;

Το ότι δουλεύουν σε συγκεκριμένη συστοιχία με κάνει να υποπτεύομαι την λειτουργία της mobo..

Άλλος πάλι θα μπορούσε να το δει με άλλο μάτι και να αντιστρέψει το συμπέρασμα της σκέψης σου και να πει οτι αφού δουλεύει σε συγκεκριμένη συστοιχία οι κάρτες σου δεν έχει πρόβλημα η μητρική σου τοτε.Αυτό είναι μια συνήθεις απάντηση που την διαβάζουμε αρκετά.

Το να απαντάς με ερωτήσεις και εσυ φίλε δεν προκυτε να βγάλεις άκρη ετσι.

Σου θέσαμε μερικές εκδοχές του προβλήματος σου και σου δείξαμε εναν δρόμο ελέγχου του συστήματος σου που πρέπει να εφαρμόζεις ,τεστάροντας ένα ενα το Hardware και με μια σειρα,για να μην χρονοτριβής με περιττά κατεβάσματα driver και χάνεις άσκοπα τον χρόνο σου.

Συμπέρασμα:

Για μένα έχεις δυο λάθος επιλογές στο σύστημα σου

1)Ανόμοιες κάρτες

2)Επιλογή μητρικής

Όταν αλλάξεις πλέον κατι στο σύστημα σου απο Hardware και κύριος την Μητρική τοτε μας αναγράφεις τα αποτελέσματα σου και ως προς το σέρβις και ως προς την νεα μητρική.

Καλή τύχη.

• Super Moderators
Δημοσ.

την όλη ζημιά την κάνει η MSI νομίζω, αν είχες 2 MSI η θερμοκρασία θα ήταν ακόμα πιο πάνω κατά πάσα πιθανότητα, προφανώς η Palit έχει αρκετά καλύτερη σύστημα ψύξης...

Δημοσ.

Φίλος με MSI 260GTX έχει τοποθετήσει σύστημα ψύξης -της AKASA αν θυμάμαι καλά- και η θερμοκρασία έπεσε γύρω στους 8~9 βαθμούς.

Στην περίπτωσή σου δε ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει, μιας και η αρχική του θερμοκρασία κυμαινόταν στους 60~62C και εσύ έχεις φτιάξει και ένα φουρνάκι μέσα στο κουτί σου..

• Super Moderators
Δημοσ.

το τραγικό είναι ότι η MSI δεν χρησιμοποιεί το κλασικό cooler, έβαλε αυτό που έχει για καλύτερες θερμοκρασίες...απλά άισχος

Δημοσ.

οι Msi είναι απο τις πολύ καλές κάρτες γραφικών με απροβλημάτιστη λειτουργία σχεδόν πάντα.Όταν βέβαια έχουν τοποθετηθεί σε πλατφόρμα που δουλεύει σωστά.

Η περίπτωση του τακι χρήζει άλλης αντιμετώπισης και το πλέον που χρειάζεται είναι να απευθυνθεί σε ειδικευμένο σέρβις η εκεί που εχει αγοράσει το hardware για να λύσει το πρόβλημα άμεσα και γρήγορα.

Επίσης σε καμία περίπτωση δεν μπαίνεις στην διαδικασία να αγοράζεις πρόσθετα cooler οταν ξέρεις η <υποψιάζεσαι> οτι το προϊόν δεν δουλεύει σωστά.Και παγάκια να του βάλεις επάνω το πρόβλημα θα το εκδηλώσει.Είναι αρχή της ηλεκτρολογίας αυτή.Εδώ πιστεύω οτι έχουμε καταλάβει όλοι πλέον οτι υπάρχει πρόβλημα μεμονωμένου Hardware η κακού συνδυασμού.

Την <βελτίωση > με cooler την κάνεις όταν το σύστημα είναι σταθερό και θέλεις να

να κερδισεις λίγο παραπάνω ,ανάλογα με την κατασκευαστική αντοχή που ειχει η κάθε κάρτα.(όμοιου μοντέλου)

Όλες δεν ανεβαίνουν το ίδιο,μερικές φτανουν παραπάνω .

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι έχει καλό όνομα ή όχι μια μάρκα δεν εγγυάται ότι όλα της τα προϊόντα είναι ok ή ότι θα έχουν πρόβλημα...

υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στο συγκεκριμένο τομέα και δεν χρειάζεται να τα αναφέρω...

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή υπάρχουν και άπειρα παραδείγματα που αποδεικνύουν το αντίθετό από αυτό που λες γιαυο καλό θα είναι να μην δυσφημείς έτσι αβασάνιστα μια συγκεκριμένη μάρκα .

Όπως μας ανέφεραν έχουν και άλλη την Msi gtx260 και η θερμοκρασιατής είναι πολύ καλή ανεξάρτητα εαν μετά προσέθεσαν ενα σύστημα ψύξης.

Το οτι εχει ,αν εχει προβλημα η καρτα του τακις,αυτο δεν σημαίνει οτι παιρνει η μπαλα ολες την MSi.

Εγώ έχω χρησιμοποιήση άπειρες και είμαι ευχαριστημένος

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό που ανέφεραν ήταν ότι άλλαξαν σύστημα ψύξης της MSI και έπεσε η θερμοκρασία, όχι ότι είχαν καλές θερμοκρασίες από την αρχή, γιατί λογικά αν είχαν δεν θα το άλλαζαν!

sorry αλλά έχω αρκετά παραδείγματα από MSI, Asus, Gigabyte και άλλες εταιρίες που αν και έχουν καλό όνομα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το προϊόν θα είναι καλό...

για αυτό δεν αγοράζουμε ποτέ γουρούνι στο σακί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...