Προς το περιεχόμενο

ATI σειρά 5000 - 10 Σεπτεμβρίου!!!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Thats true!...έχε υπόψιν σου επίσης πως όχι μόνο παίζουν χειρότερα στα παιχνίδια οι ATI, αλλά η nvidia ορθώς αναφέρει την αλήθεια που αποκρύβουν πολλοί, δλδ πως ακόμα και μια GTS250 καταστρέφει σε αυτά όλες τις ΑΤΙ, γιατί έχει physX.

http://www.tweaktown.com/articles/2958/nvidia_directx_11_questionnaire_a_response_to_amd_s_views/index.html

Και μην ξεχνάμε και το 3D Vision!!! ;)

Σε λιγο θα πουν και για το night vision :lol::lol::lol::lol:

Ηθικο διδαγμα:Παρτε κατι που να παιζει physics,θα ειναι καλυτερο απο ολες τις ΑΤΙ

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε λιγο θα πουν και για το night vision :lol::lol::lol::lol:

Έχεις δει ποτέ σου τι εστί 3dvision ή απλά το απορρίπτεις επειδή είναι της nvidia;

Δημοσ.
Έχεις δει ποτέ σου τι εστί 3dvision ή απλά το απορρίπτεις επειδή είναι της nvidia;

Όταν γίνει standard feature στις κονσόλες νέας γενιάς θα τρέχουν όλοι και θα γλείφουν την MS/Sony που κάνουν βήματα μπροστά και προσφέρουν κάτι νέο... ακριβώς όπως έγινε με το HD gaming (ασχέτως που οι PC-άδες έπαιζαν εδώ και χρόνια σε HD ανάλυση). Κλασικά πράγματα δηλαδή ;)

Δημοσ.

off topic now

μια ερωτηση . παιζει οι ψυκτρες για τις 48χχ να ταιριαζουν κ στις 5χχχ με ενδιαφερει για 5770 .

Δημοσ.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, φαίνεται οι κάρτες να έχουν το ίδιο spacing με την προηγούμενη γενιά. Έχεις κάποια συγκεκριμένη ψύκτρα στο μυαλό σου; (για να σου πω σίγουρα δλδ) :-)

Δημοσ.

Μιας και μιλατε για συμβατοτητες ψυκτρων και για να μην ανοιξω θεμα. Εχω παραγγειλει το waterblock mcw60 και το περιμενω μες τη βδομαδα απο Αμερικα. Εχω δωσει την 4850 μου και ειμαι σε αναζητηση νεας καρτας, και μιας που δεν βρισκω 4890 μτχ που θελω παιζει να περιμενω και τις 57ΧΧ, 5850. Εχουν ιδιες αποστασεις με τις 48ΧΧ οσον αφορα τις υποδοχες βιδων για τα μπλοκ στον πυρηνα τους? Η να αγορασω καινουρια 4890 να τελειωνουμε?

Δημοσ.

@le_bron, μια λογική τιμή @launch είναι γύρω στα 220 (MSRP+ΦΠΑ+Europe Premium). Περίμενε λίγο καιρό αν σε ενδιαφέρει η κάρτα, τώρα οι τιμές είναι για να τρέξει ο αφρός...

Μιας και μιλατε για συμβατοτητες ψυκτρων και για να μην ανοιξω θεμα. Εχω παραγγειλει το waterblock mcw60 και το περιμενω μες τη βδομαδα απο Αμερικα. Εχω δωσει την 4850 μου και ειμαι σε αναζητηση νεας καρτας, και μιας που δεν βρισκω 4890 μτχ που θελω παιζει να περιμενω και τις 57ΧΧ, 5850. Εχουν ιδιες αποστασεις με τις 48ΧΧ οσον αφορα τις υποδοχες βιδων για τα μπλοκ στον πυρηνα τους? Η να αγορασω καινουρια 4890 να τελειωνουμε?

Κάποιος αναφέρει ότι τρέχει το 50αρι με την 5850, οπότε μπορεί να είναι compatible και το 60αρι. Στείλτου ένα pm για να είσαι σίγουρος, ποτέ δεν ξέρεις...

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα, είναι πως η 5850 έχουν το ίδιο mounting με 4870/90. Κάποιος τους έχει βάλει ήδη την παλιά accelero turbo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...