Προς το περιεχόμενο

Τραγικη κατασταση με usb to usb data transfer cable!

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασισα να αγορασω ενα usb to usb data tranfer cable hi-speed(my ass).

Υποτιθεται οτι πηρα ενα απο τα καλα,γυρω στα 30 ευρω.Ολα πηγαν ευκολα κατα την εγκατασταση,η αναγνωριση μεταξυ του desktop και του netbook asus 1000h(και τα δυο win xp pro sp3) λειτουργησε αψογα.

Εγκατεστησα και το pc linq 2 που ειχε μαζι το συνοδευτικο cd το οποιο μου εμφανισε δυο εικονιδια,pc linq 2 (ansi),pc linq 2 (unicode).

Γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαφορα?

Λοιπον,επι του θεματος,η κατασταση ειναι τραγικη....

Για να μεταφερω.....8 γιγα(σιγα το μεγεθος) mp3's απο το desktop στο netbook κανει.....2 μερες.....

Χωρια που στα μισα τραγουδια μου κανει skip και error.....

Μου βγαζει ταχυτητες μεταφορας 820 που τις περισσοτερες φορες πεφτει στο 220!!!

τι γινεται?πηγαν τσαμπα τα 30 ευρω?

εγω το πηρα για ευκολια αλλα η κατασταση ειναι τραγικη!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:50 ----------

εντι:εκανα update το pc linq αλλα τιποτα...τα ιδια.

Δημοσ.

Θα ήταν πολύ καλύτερα αν έπαιρνες ένα καλώδιο δικτύου (cross) και να συνδέσεις τα δύο μεταξύ του σε δίκτυο. Πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες και αξιοπιστία.

Τώρα για το πρόβλημά σου... Μήπως υπάρχουν ποιο καινούριοι drivers να δοκιμάσεις (drivers, όχι μόνο το πρόγραμμα);

Δημοσ.

σε ευχαριστω αλλα το cat5 το απεκλεισα διοτι το θελω για εν κινηση δουλεια.να περναω αρχεια μεγαλα σε αλλους υπολογιστες...οσον αφορα την δουλεια μου αλλα και σε φιλους μου...οποτε το να καθομαι να στηνω δικτυο καθε φορα....ενω αυτο ειναι σχεδον plug and play.

παρολα αυτα η κατασταση ειναι αθλια....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:04 ----------

απο οτι καταλαβαινω,μεταφερω με ταχυτητες μικροτερες και απο....usb 1.1???δηλαδη γυρναω σε εποχες 1999?sweet...

θα κανω update τους drivers με ενα ωραιο compilation απο 10.000 drivers win xp αλλα δεν υπολογιζω σε πολλα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:53 ----------

Λοιπον,μου βγαζει οτι συνδεετε μια συσκευη usb υψηλης ταχυτητας σε χαμηλη ταχυτητα...και μετα μου πεταει στην μπαρα εργασιων,διπλα στο ρολοι ενα εικονοδιο το οποιο οταν του κανω κλικ μου βγαζει παρα πολλες επιλογες για συνδεση σε usb ports μου...

το θεμα ειναι....οτι το δοκιμασα αρχικα στις δυο μπροστινες θυρες του πυργου...μετα στο hub και τελος απευθειας στην μητρικη...

να σημειωσω οτι στο hub και μπροστα στον πυργο εχω 5-6 σκληρους δισκους που πανε σφαιρα...οποτε μου λεει αλλα αντι αλλων οτι δεν ειναι usb 2.0 αυτες οι θυρες.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...