Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως την πρώτη και μοναδική φορά που έσκασε μύτη, έχωσα δάχτυλα στο στόμα του, δεν το είδα να χαλιέται.

• Like 1
  • Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως την πρώτη και μοναδική φορά που έσκασε μύτη, έχωσα δάχτυλα στο στόμα του, δεν το είδα να χαλιέται.

bi incubus ή kinky succubus?

• Like 1
Δημοσ.

Σε βιάζουν;Σιγά μην σε αφήνουν και έγκυο.

An incubus (nominal form constructed from the Latin verb, incubo, incubare, or "to lie upon") is a demon in male form who, according to a number of mythological and legendary traditions, lies upon sleepers, especially women, in order to have sexual intercourse with them. An incubus may pursue sexual relations with a woman in order to father a child, as in the legend of Merlin.

Τουλάχιστον έτσι λέει η λαϊκή μυθολογία... :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ παθαίνω συχνά κάτι περίεργο

την ώρα που πάω να κοιμηθώ (μπρούμυτα , αγκαλιά με το μαξιλάρι για να αποφύγω συναντήσεις με την κυρα μώρα ) ξεκινάει ..

το σώμα μου χαλαρώνει (πριν κοιμηθώ) και νιώθω σαν να πέφτει ενα βαρύ αντικείμενο και να κάνει γδούπο στο πάτωμα αλλα παράλληλα κουνάει και το κρεβάτι (ο γδούπος δεν ακούγεται , τον νιώθεις, δύσκολο να το περιγράφεις)

τότε ανεβαίνει προς την πλάτη μου και αρχίζει να μου μιλάει στο αφτί , ψιθυρίζει ακαταλαβίστικα πράγματα που δεν βγάζουν νόημα.

νιώθω πως απειλούμαι και συνήθως ανοίγω το φως και σταματάει αμέσως. Οταν κλείσω το φως και πάλι δεν επιστρέφει(μέχρι την επόμενη μέρα)

έχω προσέξει πως όταν γίνετε αυτό αν γυρίσω το κεφάλι μου απο την αριστερή μεριά και όχι απο την δεξιά που έχω τον τοίχο νιώθω έντονα οτι κάποιος έχει σκύψει και με κοιτάζει . Εχω νιώσει αναπνοή στο πρόσωπο μου αλλα και την έχω ακούσει κιόλας) 

βέβαια όλα αυτά δεν συγκρίνονται με άλλες φάσεις που έχω ζήσει. Τις έχω γράψει νομίζω στις προηγούμενες σελίδες 

Ενδιαφερον παντως αυτο με τους ψιθυρους... εγω ακουγα ενα βουητο, ενα ψιλο ιιιιιιιιιι... το ακουγε κανεις αλλος;

Επισης μπορεις να καταλαβεις τι σου λεει; εστω κ ακαταλαβιστικα; ειναι λεξεις πχ που ξερεις;

Εγω παντως το εχω ψαξει το θεμα.. πιστευω πως κατι παιζει με τον εγκεφαλο μας οταν εχουμε αυτες τις εμπειριες, και αυξανεται η ροη του αιματος μεσα στον εγκεφαλο (εξου και οι εμβοες καθως προκαλουνται απο αυξημενη ροη αιματος στα μικροαιμοφορα αγγεια του εσω αφτιου) .. γενικα αν το ψαξετε 8 στους 10 ακουνε κατι κατα την διαρκεια της υπνικης παραλυσης/Μορας κλπ ή καποιον ψίθυρο, ή καποιο βουητο... βουητο = αυξημενη ροη αιματος στο αφτι

Και υποθετω, αφου ο εγκεφαλος μας κατα καποιο τροπο υπερλειτουργει, μηπως εχει επιπλεον δυνατοτητες που δεν καταλαβαινουμε εκεινη την στιγμη, και μπορουμε και βλεπουμε "πραγματα" που αλλιως δεν θα μπορουσαμε?

Επεξ/σία από Swimmer21
Δημοσ.

Επισης μπορεις να καταλαβεις τι σου λεει; εστω κ ακαταλαβιστικα; ειναι λεξεις πχ που ξερεις;

δεν καταλαβαίνω την γλώσσα , αν και μου θυμίζει την γλώσσα που μιλούσε μια δαιμονισμένη που μου είχε ορμίξει έξω απο την εκκλησία κοντά στο σπίτι του κολλητού μου σε ενα όνειρο.

μετά απο καιρό είδα άλλο όνειρο που η συγκεκριμένη ήταν έξω απο το σπίτι μου και έκοβε βόλτες μέσα στο σκοτάδι

μερικούς μηνες αργότερα είδα ακόμα ενα όνειρο οτι είχε κάτσει στην καρέκλα του γραφείου μου και με κοίταζε που κοιμάμαι. Αρχισε να χτυπάει τα πόδια της κάτω και να έχει σπασμούς λες και πάθαινε εγκεφαλικό , ουρλιάζοντας.

σε όλες τις περιπτώσεις ήταν ενα dejavu σκηνικό το θέμα της ομιλίας , λες και το είχα ξανακούσει 

εδώ να πω οτι τα παραπάνω όνειρα δεν ηταν εφιάλτες , δεν πετάχτηκα ξαφνικά τρομαγμένος κλπ , απλά όταν ξύπνησα είχα την εντύπωση οτι βρισκόταν δίπλα μου για μερικά δευτερόλεπτα .

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα! Αυτό το θέμα είναι επικό απ' τα λίγα! 

Γενικά έχουν πλάκα οι άνθρωποι που όταν δεν μπορούν να εξηγήσουν κάτι, το αποδίδουν σε κάποια εξωτερική σκοτεινή δύναμη/ενέργεια.  :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

Εγω παντως το εχω ψαξει το θεμα.. πιστευω πως κατι παιζει με τον εγκεφαλο μας οταν εχουμε αυτες τις εμπειριες, και αυξανεται η ροη του αιματος μεσα στον εγκεφαλο (εξου και οι εμβοες καθως προκαλουνται απο αυξημενη ροη αιματος στα μικροαιμοφορα αγγεια του εσω αφτιου) .. γενικα αν το ψαξετε 8 στους 10 ακουνε κατι κατα την διαρκεια της υπνικης παραλυσης/Μορας κλπ ή καποιον ψίθυρο, ή καποιο βουητο... βουητο = αυξημενη ροη αιματος στο αφτι

Και υποθετω, αφου ο εγκεφαλος μας κατα καποιο τροπο υπερλειτουργει, μηπως εχει επιπλεον δυνατοτητες που δεν καταλαβαινουμε εκεινη την στιγμη, και μπορουμε και βλεπουμε "πραγματα" που αλλιως δεν θα μπορουσαμε?

Χωρίς να παριστάνω τον ειδικό, δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο το βουητό και ο ψίθυρος να μην έχουν σχέση με εμβοές (οι οποίες έτσι κι αλλιώς μπορεί να έχουν ενδοκρανιακά αίτια), αλλά να πρόκειται απλά για ενδογενή ερεθίσματα που δημιουργεί ο ίδιος ο εγκέφαλος και σιγοντάρουν την αντίληψη του κινδύνου και της απειλής...Δηλαδή, η πηγη είναι η αμυγδαλή που παίζει μεγάλο ρόλο στη ρύθμιση του συναισθήματος του φόβου και τείνει να τον μεγαλοποιεί και να τον κάνει υπερβολικό (εξελικτικά απαραίτητο αυτό το τελευταίο για την προφύλαξή μας από τους κινδύνους ). Υπάρχει πολλή μεγάλη δραστηριότητα στα pathways που τη συνδέουν με τον θάλαμο, οπότε έτσι κάλλιστα εξηγούνται και οι ήχοι.

Αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται να "βλέπουμε" "πράγματα" που αλλιώς δε θα μπορούσαμε να δούμε, δηλαδή κάτι στο χώρο του μεταφυσικού...(έτσι κι αλλιώς ο εγκέφαλός μας βλέπει ουσιαστικά και όχι τα μάτια, και μπορεί να μας παίξει περίεργα παιχνίδια και στο ξύπνιο μας) Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή και γνωρίζουμε τη βασική της λειτουργία στον εγκέφαλο, απλά η εμπειρία είναι έντονη και μας οδηγεί να κάνουμε απίθανες υποθέσεις!

Δημοσ.

Γενικά έχουν πλάκα οι άνθρωποι που όταν δεν μπορούν να εξηγήσουν κάτι, το αποδίδουν σε κάποια εξωτερική σκοτεινή δύναμη/ενέργεια.  :rolleyes:

έχεις δει ποτέ σου κεφάλι γυναίκας να αιωρείται την ώρα που κάνεις μπάνιο?

έχει ανοίξει ποτέ η ντουλάπα σου μόνη της , να την κλείσεις, να πας τουαλέτα και να την βρεις πάλι ανοιχτή?

έχεις δει ακέφαλο άνθρωπο να περπατάει στο δρόμο και σε κλάσματα δευτερολέπτου να έχει εξαφανιστεί χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση για το που πήγε? μαζι με εσένα να το έχουν δει και άλλοι και η μία απο αυτούς να βάλει τα κλάματα πριν προλάβετε να βγάλετε λέξη?

δώσε μου μια σοβαρή εξήγηση και δικαιολόγησε την

γιατι είμαστε πολλοί οι αστείοι, πάνω κάτω το 1/4 του πληθυσμού της γης (μαζι με αυτούς που διαλέγουν να δώσουν μια χαζή εξήγηση γιατι χέζονται να σκεφτούν κάτι παραπάνω).

ο άνθρωπος φοβάται το ανεξήγητο,το άγνωστο γιαυτό διαλέγει να το αρνείται , αλλιώς δεν μπορεί να ζήσει

αν παράδειγμα σου αποδείκνυε κάποιος πως υπάρχει κόλαση  και σε περιμένουν δαίμονες να σε βασανίζουν στην αιωνιότητα μετά τον θάνατο σου ίσως και να τρελαινόσουν .

Δημοσ.

έχεις δει ποτέ σου κεφάλι γυναίκας να αιωρείται την ώρα που κάνεις μπάνιο?

έχει ανοίξει ποτέ η ντουλάπα σου μόνη της , να την κλείσεις, να πας τουαλέτα και να την βρεις πάλι ανοιχτή?

έχεις δει ακέφαλο άνθρωπο να περπατάει στο δρόμο και σε κλάσματα δευτερολέπτου να έχει εξαφανιστεί χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση για το που πήγε? μαζι με εσένα να το έχουν δει και άλλοι και η μία απο αυτούς να βάλει τα κλάματα πριν προλάβετε να βγάλετε λέξη?

Ολα τα παραπανω σου εχουν συμβει? Αν ναι εξηγησε τα λιγο παραπανω για το πως και ποτε εγιναν, αν θες pm η εδω..

Δημοσ.

To χειρότερο ειναι πως πολλά δε τους τα εξηγεί ούτε η επιστήμη...:P

Πάντως το σοκ για εμένα ηταν που διάβασα οτι κάποιοι γουστάρουν να βιώνουν την υπνικη παράλυση. Δε μπορω να το χωνέψω, αλλά αντιλαμβάνομαι πως η υπνικη παράλυση έχει διαφορετικές εκδοχές.

Δημοσ.

To χειρότερο ειναι πως πολλά δε τους τα εξηγεί ούτε η επιστήμη... :P

Πάντως το σοκ για εμένα ηταν που διάβασα οτι κάποιοι γουστάρουν να βιώνουν την υπνικη παράλυση. Δε μπορω να το χωνέψω, αλλά αντιλαμβάνομαι πως η υπνικη παράλυση έχει διαφορετικές εκδοχές.

Όταν μίλησα παραπάνω για "ωραία εμπειρία", αναφέρθηκα στο συνειδητό όνειρο.  :-)

Δημοσ.

Ολα τα παραπανω σου εχουν συμβει? Αν ναι εξηγησε τα λιγο παραπανω για το πως και ποτε εγιναν, αν θες pm η εδω..

έκανα μπάνιο και όπως λουζόμουν είδα κάτι στο ταβάνι. κοίταξα επάνω να δω τι είναι και είδα το κεφάλι μιας γυναίκας να με κοιτάζει. Ξαφνιάστηκα και έπεσα έξω απο την μπανιέρα. Μόλις σηκώθηκα δεν ήταν εκεί. Την ώρα που την είδα ήταν λες και με χτύπησε ρεύμα , ένιωσα να σταματάει η καρδιά μου. 

ξύπνησα κατα τις 3:00+ το βράδυ και σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Βλέπω την ντουλάπα μου ορθάνοιχτη και όλα τα πράγματα πεσμένα απέξω. τα μαζεύω και παίρνω της παντόφλες να μην πατήσω νερά και πέσω και την κλείνω. Πάω για κατούρημα και επιστρέφω και την βρίσκω και πάλι ανοιχτή και όλα τα πράγματα έξω. Εκείνο το βράδυ άκουγα συνεχώς χτυπήματα στον τοίχο δίπλα απο το κρεβάτι μου και είχε καταντήσει σπαστικό.

επέστρεφα κατα τις 12-1 το βράδυ με παρέα με αυτοκίνητο και ήμουν συνοδηγός. Οπως περνούσαμε απο ενα μέρος που έχει λάμπες της ΔΕΗ κοντά κοντά βλέπω εναν να περπατάει στην άκρη του δρόμου . Φορούσε σόρτσ και φανέλα αλλα δεν είδα κεφάλι, αυτή που οδηγούσε επιτάχυνε απότομα και οδηγούσε σαν μανιακή. Μετά απο 1-2 λεπτά την ώρα που προσπαθούσα να καταλάβω τι είδα φρενάρει απότομα αυτή που οδηγούσε και σταματάει στην άκρη του δρόμου. Βάζει τα κλάματα και αρχίζει μια βαβούρα μεταξύ μας γιατι όλοι νομίζαμε οτι είδαμε το ίδιο πράγμα. Αυτή που οδηγούσε τον είχε δει και όταν είπε τι είδε καταλάβαμε οτι όλοι είχαμε δει το ίδιο πράγμα και δεν μας φάνηκε.  έκανε καμια ώρα να βάλει μπρος να φύγουμε.   

στον συγκεκριμένο δρόμο είχα ακούσει και πρόσφατα οτι είδαν εναν ακέφαλο
έχει και ενα εικονοστάσι για ενα πιτσιρικά που σκοτώθηκε με μηχανάκι (έφυγε με το κεφάλι σε φορτηγό που μετέφερε τζάμια.)

Δημοσ.

έκανα μπάνιο και όπως λουζόμουν είδα κάτι στο ταβάνι. κοίταξα επάνω να δω τι είναι και είδα το κεφάλι μιας γυναίκας να με κοιτάζει. Ξαφνιάστηκα και έπεσα έξω απο την μπανιέρα. Μόλις σηκώθηκα δεν ήταν εκεί. Την ώρα που την είδα ήταν λες και με χτύπησε ρεύμα , ένιωσα να σταματάει η καρδιά μου. 

ξύπνησα κατα τις 3:00+ το βράδυ και σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Βλέπω την ντουλάπα μου ορθάνοιχτη και όλα τα πράγματα πεσμένα απέξω. τα μαζεύω και παίρνω της παντόφλες να μην πατήσω νερά και πέσω και την κλείνω. Πάω για κατούρημα και επιστρέφω και την βρίσκω και πάλι ανοιχτή και όλα τα πράγματα έξω. Εκείνο το βράδυ άκουγα συνεχώς χτυπήματα στον τοίχο δίπλα απο το κρεβάτι μου και είχε καταντήσει σπαστικό.

επέστρεφα κατα τις 12-1 το βράδυ με παρέα με αυτοκίνητο και ήμουν συνοδηγός. Οπως περνούσαμε απο ενα μέρος που έχει λάμπες της ΔΕΗ κοντά κοντά βλέπω εναν να περπατάει στην άκρη του δρόμου . Φορούσε σόρτσ και φανέλα αλλα δεν είδα κεφάλι, αυτή που οδηγούσε επιτάχυνε απότομα και οδηγούσε σαν μανιακή. Μετά απο 1-2 λεπτά την ώρα που προσπαθούσα να καταλάβω τι είδα φρενάρει απότομα αυτή που οδηγούσε και σταματάει στην άκρη του δρόμου. Βάζει τα κλάματα και αρχίζει μια βαβούρα μεταξύ μας γιατι όλοι νομίζαμε οτι είδαμε το ίδιο πράγμα. Αυτή που οδηγούσε τον είχε δει και όταν είπε τι είδε καταλάβαμε οτι όλοι είχαμε δει το ίδιο πράγμα και δεν μας φάνηκε.  έκανε καμια ώρα να βάλει μπρος να φύγουμε.   

στον συγκεκριμένο δρόμο είχα ακούσει και πρόσφατα οτι είδαν εναν ακέφαλο

έχει και ενα εικονοστάσι για ενα πιτσιρικά που σκοτώθηκε με μηχανάκι (έφυγε με το κεφάλι σε φορτηγό που μετέφερε τζάμια.)

Ρε φιλε γενικα εγω ειμαι ανοιχτομυαλος σε ολα.. γενικα πιστευω πιο πολυ σε ενεργεια, και σε περιεργα φαινομενα.. αλλα οχι και ετσι.. θελω να σε πιστεψω αληθεια, δεν ξερω για πιο λογο να πεις ψεμματα, αλλα εγω 1 απο αυτα να μου ειχε συμβει θα ειχα φυγει απο το σπιτι για πλακα.. δεν ειναι κατι που απλα νομιζες οτι ειδες ή μια σκία κλπ, εδω αυτο με το κεφαλι και την ντουλαπα ειναι too much.. παντα με καλη διαθεση, γιατι ψαχνομαι με αυτα και δεν μου εχει τυχει εμενα προσωπικα κατι μεταφυσικο.. αν και ξερω πως ειναι να εχεις δει κατι και να μην σε πιστευουν.. αν μου ελεγες για καποια μπαλα φωτος, η κατι αλλο θα σε πιστευα χωρις 2η σκεψη γιατι εχουν γινει ανα τον κοσμο πολλα..

Δημοσ.

Ρε φιλε γενικα εγω ειμαι ανοιχτομυαλος σε ολα.. γενικα πιστευω πιο πολυ σε ενεργεια, και σε περιεργα φαινομενα.. αλλα οχι και ετσι.. θελω να σε πιστεψω αληθεια, δεν ξερω για πιο λογο να πεις ψεμματα, αλλα εγω 1 απο αυτα να μου ειχε συμβει θα ειχα φυγει απο το σπιτι για πλακα.. δεν ειναι κατι που απλα νομιζες οτι ειδες ή μια σκία κλπ, εδω αυτο με το κεφαλι και την ντουλαπα ειναι too much.. παντα με καλη διαθεση, γιατι ψαχνομαι με αυτα και δεν μου εχει τυχει εμενα προσωπικα κατι μεταφυσικο.. αν και ξερω πως ειναι να εχεις δει κατι και να μην σε πιστευουν.. αν μου ελεγες για καποια μπαλα φωτος, η κατι αλλο θα σε πιστευα χωρις 2η σκεψη γιατι εχουν γινει ανα τον κοσμο πολλα..

Για το νίκοτς μιλάμε ε.. ΟΦΕΊΛΕΙΣ να τον πιστέψεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...