xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Νικο πρέπει να κόψεις οπωσδήποτε ότι παιρνεις. Φίλε δε πάει άλλο ...! Και ναι, γ$%ω την τρέλα μου, πολλά απο αυτά που περιγράφεις λέγονται υπνοπομπικές ψευδαισθήσεις. Συμβαίνουν και σε υγιείς ανθρώπους. Και ναι, λέγονται ψευδαισθήσεις επειδή σε πειθουν ότι ισχύουν. Αν ήσουν πεπεισμένος ότι δεν ισχύουν, θα λέγονταν ψευδο-ψευδαισθήσεις.
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Νικο πρέπει να κόψεις οπωσδήποτε ότι παιρνεις. Φίλε δε πάει άλλο ...! Και ναι, γ$%ω την τρέλα μου, πολλά απο αυτά που περιγράφεις λέγονται υπνοπομπικές ψευδαισθήσεις. Συμβαίνουν και σε υγιείς ανθρώπους. Και ναι, λέγονται ψευδαισθήσεις επειδή σε πειθουν ότι ισχύουν. Αν ήσουν πεπεισμένος ότι δεν ισχύουν, θα λέγονταν ψευδο-ψευδαισθήσεις. τώρα τελευταία πίνω ζωμό ελιάς , άκουσα οτι ειναι θεραπευτικός για κάθε νόσο και κάθε μαλακίαν αυτά που βλέπω ειναι ψευδαισθήσεις, το ξέρω, αλλα όχι πάντα μία στις 100 μπορεί να είναι μεταφυσικές παρενέργειες στο σπίτι μου μερικές φορές εμφανίζονται οντότητες και τις έχουν δει και άλλοι μεταξύ αυτών επισκέπτες προσπαθούσα να μάθω να επικοινωνώ μαζι τους αλλα τα βιβλία που διάβασα δεν βοήθησαν 1
PostHelper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 That's awesome!! Το επαθα σημερα το πρωι, γυρω στις 7μιση και ηταν αισχος, τρομαχτικοτατο, τραγικο, δεν ευχομαι ουτε στον χειροτερο εχθρο μου να το παθει!! Αλλά τωρα που το εζησα και παει, μου αρεσει σαν ιδεα να το ξαναπαθω. Γυρω στις 7μιση η ωρα λοιπον το πρωι, σκοταδι παντου ακομα στο δωματιο, νιωθω οτι ξυπναω και ακουω καποιες φωνες απο την κουζινα να μιλανε χωρις να τις αναγνωριζω(η κοπελα μου και η κορη μου ηταν) στην αρχη αν και πολυ γρηγορα τις αναγνωρισα. Παω να σηκωθω να δω τι ωρα ειναι και δεν μπορουσα να κουνηθω ουτε καν τα ματια να ανοιξω!! Τρομαξα φοβερα αλλά νομισα οτι εβλεπα ονειρο αλλά μετα που ειδα οτι καταλαβαινω τα παντα(ρωτουσα στον εαυτο μου ποιος ειμαι, τι ετος εχουμε κλπ) προσπαθουσα να κουνηθω ή να ανοιξω τα ματια και δεν μπορουσα και ηταν σαν να ειμαι σε αλλη διασταση! Αλλά ταυτοχρονα κατανοουσα τι ετος εχουμε, ποιος ειμαι, ποιον ακουω κλπ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ συναισθημα!! Ηξερα βεβαια περι υπνικης παραλυσης και αμεσως η αναλυτικη μου σκεψη σκεφτηκε οτι ή εχω παθει αυτο ή οτι επαθα κατι αλλο(και φοβομουνα μην ειναι μονιμο-πχ καμια εγκεφαλικη παραλυση ξερω γω) ή οτι πεθανα και ετσι ειναι οταν πεθαινεις(και εκει τρομαξα ακομα παραπανω αφου δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου αυτο ετσι οπως ηταν), οποτε πανικοβληθηκα ακομα παραπανω και προσπαθησα να καταλαβω τι γινεται προσπαθωντας να κουνησω κατι αλλά ουτε τα ματια μου δεν μπορουσα!! Εκει σκεφτηκα να ηρεμησω και να μην προσπαθω να κανω τιποτα και πολυ γρηγορα μπορεσα να κουνησω τα χερια μου και ακολουθησαν ολα τα άλλα..... Αυτο ηταν επεισοδιο υπνικης παραλυσης λογικα.... ΜΑΓΕΙΑ!!!!!!!! 1
Gigamestin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 αν σηκωνεσαι κάθε βράδυ και σκούζεις μέσα στον υπνο σου αυτο πως λέγεται.?οταν υπάρχει μονο σκοτάδι η ελάχιστο φως.οταν κινείσαι μεσα στο σπίτι με επιθετικές τάσεις καποιες φορές.και σε ολο αυτο πως συντελούν τα games τυπου λολ?
lifeowner771 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Με εχει φρικαρει λιγο αυτο το thread..anyways δεν ξερω αμα μετραει,αλλα στο γυμνασιο ηταν "μοδα" να λιποθυμας με την θεληση σου..δηλαδη επαιρνες βαθιες και γρηγορες ανασες για 30 δευτερολεπτα,μετα συνηθως σου πιεζαν τον θωρακα ελαφρα και μετα ολα μαυρα..Σαν μικρο και χαζο παιδακι ειπα να το κανω και εγω..(μην ρωτησετε γιατι)..Δεν ξερω για ποση ωρα ημουν λιποθυμος αλλα θυμαμαι πως νομιζα πως ηταν σαββατο και μου μιλαγε η μανα μου γιατι ηθελε να με ξυπνησει..εγω καταλαβαινα οτι κοιμομουν αλλα δεν μπορουσα να αντιδρασω..καποια στιγμη βλεπω την μανα μου να αρχιζει να μου ριχνει φαπες.Μετα απο λιγο ξυπναω και καταλαβαινω πως οι φαπες ηταν κανονικες,αλλα μου τις εριχναν οι φιλοι μου για να με ξυπνησουν.Αυτο το αισθημα του να μην μπορεις να αντιδρασεις,ενω ξερεις οτι κοιμασαι ειναι οτι χειροτερο.Σε υπνο δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο βεβαια..μονο μια φορα εβλεπα σαν ονειρο οτι ημουν με ενα γκομενακι στο κρεβατι και με το που διαπιστωσα οτι ηταν ονειρο ξυπνησα....
Centurion Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ..εβλεπα σαν ονειρο οτι ημουν με ενα γκομενακι στο κρεβατι και με το που διαπιστωσα οτι ηταν ονειρο ξυπνησα.... Story of my life... 1
pavlinara Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Την λιποθυμία,την παράλυση την εχω ζήσει νομιζω Πριν 3 μήνες ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ στο κρεβάτι κι άρχισε να νιωθω χέρια να μου τρίβουν την πλάτη και να με ταρακουνανε,αυτο γινόταν για 15 λεπτα στον ίδιο ρυθμό. Ένιωθα κ τον αέρα στο πρόσωπο απο το ταρακούνημα. Δε μπορούσα ουτε να ανοίξω τα μάτια ουτε να φωνάξω.παρακαλούσα μονο απο μέσα μου να τελειώσει αυτο.ηταν βασανιστήριο κ τρομακτικό. πριν πολλα χρονια είχα νιώσει ενώ λαγό κοιμόμουν να αιωρούμαι πάνω απο το κρεβάτι και να πέφτω .παλι ένιωσα τον αέρα την στιγμή που έπεφτα. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2014 από pavlinara
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ας γραψω και γω την εμπειρια μου πριν μηνες (το θυμαμαι σαν τωρα). Λειπει η κοπελα και κοιμαμαι μονος. Κατα τις 6 το πρωι λοιπον, εκει που κοιμομουν μια χαρα, αισθανθηκα να ξυπναω βιαια, να ανοιγω τα ματια αλλα να μην μπορω να κουνησω τιποτα, βλεποντας απεναντι μου ακριβως στον τοιχο μια σκια (με ενα περιεργο κυκλικο σχημα). Να θελω να κουνηθω, να φωναξω... τιποτα. Το μονο που μπορουσα να κουνησω ηταν τα ματια μου. Η σκια πηγαινε ολο και πιο περα κατα μηκος του τοιχου, αργα αργα, ως που πηγε προς το παραθυρο και εξαφανιστηκε. Απο εκεινη την στιγμη καταφερα να σηκωθω, πολυυυυ αργααα λες και ηταν το σωμα παραλυμενο. Πρεπει να εκανα κανα 5 λεπτο να σηκωθω τελειως και να ανοιξω τα φωτα. Μετα απο κανα μισαωρο συνηλθα τελειως. Ηταν πολυ τρομακτικη η ολη φαση. Αιμα με πηγε. 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ας γραψω και γω την εμπειρια μου πριν μηνες (το θυμαμαι σαν τωρα). Λειπει η κοπελα και κοιμαμαι μονος. Κατα τις 6 το πρωι λοιπον, εκει που κοιμομουν μια χαρα, αισθανθηκα να ξυπναω βιαια, να ανοιγω τα ματια αλλα να μην μπορω να κουνησω τιποτα, βλεποντας απεναντι μου ακριβως στον τοιχο μια σκια (με ενα περιεργο κυκλικο σχημα). Να θελω να κουνηθω, να φωναξω... τιποτα. Το μονο που μπορουσα να κουνησω ηταν τα ματια μου. Η σκια πηγαινε ολο και πιο περα κατα μηκος του τοιχου, αργα αργα, ως που πηγε προς το παραθυρο και εξαφανιστηκε. Απο εκεινη την στιγμη καταφερα να σηκωθω, πολυυυυ αργααα λες και ηταν το σωμα παραλυμενο. Πρεπει να εκανα κανα 5 λεπτο να σηκωθω τελειως και να ανοιξω τα φωτα. Μετα απο κανα μισαωρο συνηλθα τελειως. Ηταν πολυ τρομακτικη η ολη φαση. Αιμα με πηγε. Έχουν αναφέρει πολλοί κάτι παρόμοιο...ψάξε για μόρα κλπ και θα βρεις αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις
akpe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μορα, σκιές, μορφές κ.λπ. που βλέπετε σε κατάσταση υπνικής παράλυσης είναι υπναγωγικές και υπνοπομπικές παραισθήσεις, τίποτε περισσότερο. Κάπου είχα διαβάσει πως ουσιαστικά είναι όνειρα που βγαίνουν εκείνη τη στιγμή στο συνειδητό or something, δεν ξέρω αν ισχύει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μορα, σκιές, μορφές κ.λπ. που βλέπετε σε κατάσταση υπνικής παράλυσης είναι υπναγωγικές και υπνοπομπικές παραισθήσεις, τίποτε περισσότερο. Κάπου είχα διαβάσει πως ουσιαστικά είναι όνειρα που βγαίνουν εκείνη τη στιγμή στο συνειδητό or something, δεν ξέρω αν ισχύει. Ε προφανώς! Γιατί αν φτάσαμε στο 2014 και μιλάμε ακόμη για τέρατα, καλλικάντζαρους, ξωτικά, Βρυλλ και Ελοχίμ, ...δεν έχουμε καμία τύχη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις