bardos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 καποιες φορες σε αντιστοιχες εμπειριες εχω και εγω "νιωσει/δει" δαιμονες. και ειπα κατι σχετικο με πατερ ημων. υποθετω εχει να κανει αναλογα με το μουντ που βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη ισως. το "τριπ" οταν προκειται περι "δαιμωνων" ειναι τυπου μαζευονται αποτομα και ανεξηγητα καποιες "οντοτητες" απροσδιοριστες αλλα τρομακτικες και οταν λες τα πατερ ημων το ιδιο αποτομα διαλυονται και ξυπνας. ισως εχει να κανει με το οτι για να πεις κατι τετοιο πρεπει απαραιτητα να συγκεντρωθεις οποτε το μυαλλο αρχιζει να ξαναλειτουργει συνειδητα και φευγει το "Συνεφο". ισως και τον υμνο του ολυμπιακου να πεις να εχει το ιδιο αποτελεσμα. γιαυτο τα βαζω σε εισαγωγικα γιατι οποιος θελει τα πιστευει και νομιζω κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος περι υπαρξης η μη. αλλος τυπος "παραλυσης" ειναι καμια φορα (νομιζω μονο κοιμισμενος μπρουμητα εχει τυχει να το παθω αυτο) νιωθω ξυπνιος αλλα δε μπορω να κουνησω το σωμα μου, αλλα το μυαλλο μου δινει εντολες κινησης και περιμενει τα αναλογα αποτελεσματα. για παραδειγμα χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι καποια φορα ηθελα να ανοιξω την τηλεοραση, ενιωθα ενα "αερινο σωμα" να παιρνει το τηλεκοντρολ και να παταει το κουμπι αλλα παραλληλα ηξερα οτι δε θα γινει. σα να το εκανα προβες στο μυαλλο μου αλλα με τρελη αληθοφανεια καπως ετσι. αλλα ΗΘΕΛΑ να ανοιξω την τβ δεν εκανα προβες οπως εχω γραψει και καπου αλλου μια περιοδο τη χρονια των πανελληνιων παθαινα κατι σχετικο σχεδον κατα βουληση μετα το μεσημεριανο φαγητο που "διαβαζα" για το φροντιστηριο. ισως ειχε να κανει με το συνδιασμο ψυχικης/σωματικης κουρασης μετα απο τοσες ωρες στο σχολειο και στρεσ τελος να πω και για το χερι (η καμια φορα ποδι) που τυχαινει να κοιμασαι ολο το βραδυ πανω του. οταν ξυπνας μεχρι να συνειδητοποιησεις τι παιζει τρομαζεις/ αιδιαζεις. το να ξυπνησω και να κραταω με το ενα μου (λειτουργικο) χερι το αλλο που ειναι αναισθητο ειναι τερμα ξενερωτικο Το πιο ευκολο ειναι η καταγραφη ονειρων που εχεις και το να τα φερνεις στο νου σου πριν τον υπνο. αρκετα ενδιαφερον το εκανα καποιες φορες που εβλεπα ονειρα που οταν ξυπνταγα για λιγο στην υπνηλια ημουνα σε φαση what the fuck?!?. θυμαμαι ενα συγκεκριμενο οτι μου φυτρωναν παραπανησια δακτυλα στα χερια τα οποια τα εκοβα τα ετρωγα κοβοντουσαν μονα τους μου τα εκοβαν αλλοι δε θυμαμαι ακριβως παντως ηταν σποοκυ (αλλα κατα τη διαρκεια του ονειρου δεν αισθανομουν τρομο, ισως κιολας να ειχα ευορια)
akpe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αλλος τυπος "παραλυσης" ειναι καμια φορα (νομιζω μονο κοιμισμενος μπρουμητα εχει τυχει να το παθω αυτο) νιωθω ξυπνιος αλλα δε μπορω να κουνησω το σωμα μου, αλλα το μυαλλο μου δινει εντολες κινησης και περιμενει τα αναλογα αποτελεσματα. για παραδειγμα χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι καποια φορα ηθελα να ανοιξω την τηλεοραση, ενιωθα ενα "αερινο σωμα" να παιρνει το τηλεκοντρολ και να παταει το κουμπι αλλα παραλληλα ηξερα οτι δε θα γινει. σα να το εκανα προβες στο μυαλλο μου αλλα με τρελη αληθοφανεια καπως ετσι. αλλα ΗΘΕΛΑ να ανοιξω την τβ δεν εκανα προβες Κάτι παρόμοιο έτυχε και σε εμένα. Πάλευα να σηκωθώ και το αποτέλεσμα ήταν να "δω" (στον ύπνο μου ή ξέρωγω) πως σηκώθηκα και έκατσα στο κρεββάτι καθιστός... ενώ την ίδια στιγμή ένοιωθα ακόμα το σώμα μου ξάπλα. Τρελλό brainfuck αυτές οι παραισθήσεις/ιδέες/γουατέβερ και στάνταρ γι'αυτές κάποιοι πιστεύουν πως ουσιαστικά ζουν τα αρχικά στάδια αστρικής προβολής (νομίζουν πως βγαίνουν από το σώμα τους) αντί για υπνοπαράλυση.
santana99 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το πιο απλό ρε παιδιά είναι όταν κατουριέσαι ή όταν διψάς.... μικροί γιαυτό κατουριόμασταν γτ βλέπαμε πως έχουμε σηκωθεί έχουμε πάει στο μπάνιο και τσακ κατουράμε μέχρι να νιώσουμε κάτι υγρό στο σωβρακο μας και ξυπνάμε στο κρεβάτι χαχαχα και όταν διψας που βλέπεις πως έχεις σηκωθεί, έχεις πάει στο ψυγείο και έχεις ανοίξει να πιεις νερό, αλλά δεν ξεδιψάς και φτου κ απτην αρχη...
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 και όταν διψας που βλέπεις πως έχεις σηκωθεί, έχεις πάει στο ψυγείο και έχεις ανοίξει να πιεις νερό, αλλά δεν ξεδιψάς και φτου κ απτην αρχη... Οταν εχω πιει ξυδια κ κοιμαμαι με πιανει αφυδατωση και ονειρευομαι οτι πινω νερα και χυμους
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αυτό δεν είναι που λεμε ''μόρα''? Nαι ακριβώς αυτό. Δυστυχώς ακόμη δεν μου έχει τύχει να τη δω φάτσα κάρτα. Που θα μου πάει θα την πετύχω τη καριόλα και θα της δώσω να καταλάβει
bardos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το πιο απλό ρε παιδιά είναι όταν κατουριέσαι ή όταν διψάς.... μικροί γιαυτό κατουριόμασταν γτ βλέπαμε πως έχουμε σηκωθεί έχουμε πάει στο μπάνιο και τσακ κατουράμε μέχρι να νιώσουμε κάτι υγρό στο σωβρακο μας και ξυπνάμε στο κρεβάτι χαχαχα και όταν διψας που βλέπεις πως έχεις σηκωθεί, έχεις πάει στο ψυγείο και έχεις ανοίξει να πιεις νερό, αλλά δεν ξεδιψάς και φτου κ απτην αρχη... εχει τυχει να κατουριεμαι και να δω οτι κατουραω (πλεον δε κατουριεμαι πανω μου αλλα εχει τυχει αρκετες φορες να κατουραω στο ονειρο και να ξυπναω αποτομα και να τρεχω για κατουρημα). η διαφορα ομως με αυτο ειναι οτι μπορει να βλεπω οτι κατουραω στην τουαλετα του βασηλια καρολου του δευτερου η στο σταρ τρεκ η οπουδηποτε. δηλαδη δε γινεται η κινηση σηκονομαι απο το κρεβατι μου παω στην τουαλετα μου τα κατεβαζω και κατουραω. οπως θα γινοταν φυσιολογικα δηλαδη. αυτο που περιεγραψα παραπανω ομως γινεται φυσιολογικα. δηλαδη αυτο με το τηλεκοντρολ, ηξερα οτι ειμαι στο κρεβατι ΜΟΥ ειχα συναισθηση της στασης του σωματος, των χεριων μου, ηξερα που ειναι το τηλεκοντρολ. (και οταν ξυπνησα κανονικα ηταν εκει αλλα μπορει να θυμομουνα ασυναισθητα οτι το ειχα αφησει εκει το προηγουμενο βραδυ). ηξερα οτι πρεπει να πατησω πιο κουμπι νομιζα οτι το παταγα αλλα δε γινοταν τιποτα και νομιζω μεσα μου το ηξερα οτι δε θα γινει τιποτα. αυτο με το τηλεκοντρολ ειναι το πιο χαρακτηριστικο που θυμαμαι και μου εχει συμβει πανω απο μια φορες, μου εχουν συμβει ομως και αλλα αντιστοιχα. πχ να ανοιξω/ κλεισω το φως, να προσπαθησω δω ποιος με πηρε στο κινητο που ηξερα οτι ειχε χτυπησει (οντως ειχε αλλα ημουν μισοκοιμισμενος και δε το σηκωσα κ κοιμηθηκα αλλα το θυμομουν οτι συνεβει). τελοσπαντον με λιγα λογια θελω να πω οτι αυτη η κατασταση δεν ειναι ακριβως ονειρο. εχεις μια συναισθηση του χωρου που σε περιβαλει αλλα ισως απλα τον θυμασαι απο πριν κοιμηθεις
eu@ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Nαι ακριβώς αυτό. Δυστυχώς ακόμη δεν μου έχει τύχει να τη δω φάτσα κάρτα. Που θα μου πάει θα την πετύχω τη καριόλα και θα της δώσω να καταλάβει χαχαχα γιου ντου δάτ!
Sellers Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δυστηχώς άνοιξες την πόρτα σου στο πνευματικό πεδίο των δαιμόνων.Το λεγόμενο ''αστρικό'' που λένε κάποιοι,αν και δεν είναι έτσι.Απλά είναι άλλη διάσταση,που είναι οι δαίμονες και είναι αόρατοι σε εμάς,εκτός αν εμφανιστούν με άδεια Θεού ή με τεχνικές απαγορευμένες από ανατολικές θρησκείες ή υπνικές παραλύσεις και ''αστρικές προβολές''ή με νόμιμο τρόπο που έχουν οι Αγίοι ή Χαρισματούχοι.Μπορώ να σας λέω ιστορίες και ιστορίες,έκανα και θέμα έτσι και αλλιώς παλαιότερα. Έτοιμη πτυχιακή έχεις ρε συ Αντρέα.
marantonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Έτοιμη πτυχιακή έχεις ρε συ Αντρέα. Με την πρωτη προταση με ειχε ("Δυστηχώς άνοιξες την πόρτα σου στο πνευματικό πεδίο των δαιμόνων."). Νταξει, δεν υπαρχει ο ανθρωπος. Σοβαρα, το εν λογω ποστ δεν αντεχω να το διαβασω ολο, πηδαω λεξεις γιατι νιωθω οτι θα παθω καμια ζημια απο τα γελια.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Και όμως ο Andreas2 έχει δίκιο , και εγώ παλιότερα είχα ασχοληθεί για μερικά χρονια και καταλάθος έγινα μαγνήτης περίεργων φαινομένων. ----- lucid dreams μπορείς να προκαλέσεις και με την χρήση κάποιου ναρκωτικού αλλα δεν θα αναφερθώ περαιτέρω.
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ----- lucid dreams μπορείς να προκαλέσεις και με την χρήση κάποιου ναρκωτικού αλλα δεν θα αναφερθώ περαιτέρω. Ε τοτε τι μας το αναφερεις ρε μορτη?
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ε τοτε τι μας το αναφερεις ρε μορτη? Γιατί το ήξεραν όλοι ? το θεωρείς άχρηστη πληροφορία?
Garnele Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ε δεν είπες και τίποτα για να μάθουμε όλοι όμως. Μια ασαφή αναφορά σε ένα ναρκωτικό. Πρέζα; Μπάφος; Κοκκόρι; Τι;
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ε δεν είπες και τίποτα για να μάθουμε όλοι όμως. Μια ασαφή αναφορά σε ένα ναρκωτικό. Πρέζα; Μπάφος; Κοκκόρι; Τι; Υποψιαζομαι datura. ( Επικινδυνοτητα μεγαλη ειδικα αν πας να φτιαξεις τσαι τρεχα γυρευε παιζει να πας αδιαβαστος) Αν κ υπαρχουν κ καποια πολυ ηπια αφρικανικα seeds με μονη ενεργεια αυτο : συνειδητα/ζωηρα ονειρα.
Garnele Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Σιγά μην έχει κάνει τέτοιο πράγμα. Στοίχημα ότι εννοεί κακό αλβανό σε υπερβολική ποσότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις