Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε δεν είπες και τίποτα για να μάθουμε όλοι όμως. Μια ασαφή αναφορά σε ένα ναρκωτικό. Πρέζα; Μπάφος; Κοκκόρι; Τι;

όταν κάποιος παίρνει για καιρό αμφεταμίνες και τις κόψει μπορεί να έχει lucid dreams σαν side effect.

Πάντως παράδειγμα ουσίας που κανεις χρήση και προκαλείς άμεσα lucid dream στον εαυτό σου δεν θα αναφέρω. :mellow:

Σιγά μην έχει κάνει τέτοιο πράγμα. Στοίχημα ότι εννοεί κακό αλβανό σε υπερβολική ποσότητα.

Ποιος πίνει αλβανό ? LOL!!!

Δημοσ.

Ορισμενες φορες προκαλω υπνικη παραλυση ή μορα ή οπως αλλιως λεγεται, ενω εχω ξυπνησει απο τον υπνο ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. Εχει τυχει να ξυπνησω, να παθω υπνικη παραλυση, να παω να ξανακοιμηθω και καπακι να ξαναπαθαινω!

Παλαιοτερα τρομαζα παρα πολυ, ελεγα και καμμια προσευχη, πλεον απλα περιμενω να περασει.. Δε εχει σχεση με παραφυσικα φαινομενα. Ετσι πιστευω τουλαχιστον.

Δημοσ.

Εγώ έχει τύχει να ξαπλώσω και με το που κλείνω το φως , ανοίγω την τηλεόραση να δω κάτι να με πάρει ο ύπνος γιατί το μάτι ήταν γαρίδα και ακολουθούν τα παρακάτω.

Τρίξιμο στην πόρτα του δωματίου μου

Θόρυβος λες και κάτι σέρνεται

Τρίξιμο στην καρεκλα του γραφείου

Ξαφνικά άνοιξε η οθόνη (είχε μπει σε αναμονή)

Μετά μου φάνηκε με την άκρη του ματιού μου ότι είδα κάτι μικρόσωμο στο δωμάτιο (Όλα αυτά συνέβησαν το ένα μετά το άλλο)

Άνοιξα το φως , κοίταξα μήπως μπήκε η γάτα μας και δεν την πήρα είδηση , δεν την βρήκα , πήγα στην κουζίνα και κοιμόταν σε μια καρεκλα.

Επέστρεψα στο δωμάτιο ξάπλωσα πάλι, έκλεισα το φως και κοιμήθηκα και ξύπνησα ξαφνικά 3:00 το βραδυ νιώθοντας ότι κάτι στέκεται από πάνω μου και με κοιτάζει.

Έχω μια απάθεια σε κάτι τέτοια , δηλαδή πρέπει να συμβεί κάτι πολύ χοντρό για να μπω στον κόπο να βρω δικαιολογία στο μυαλό μου για το τι έγινε όμως αφού συνεχίστηκε αυτό για περίπου ένα μηνα μετά αναρωτιόμουν τι γίνετε και ειδικότερα γιατί ξυπνούσα 3:00 την νύχτα.

Και μετά από όλα αυτά που έγραψα , ναι θεωρώ ότι είναι της φαντασίας μας. ;)

Δημοσ.

πω πω τοσοι πολλοι ειμαστε?

το παθαινα κ εγω στα μετεφηβικα χρονια (20-23) κ μετα δυο τρεις φορες... κουρασή βασικος οχι απαραιτητος παραγοντας. στη δικη μου περιπτωση τελειωνε με ψευδοαιωρηση μαλλον ονειρο ηταν, να βλεπω ψηλα τα δωματια..πολλες φορες ειχα καποια διπλα μου που δεν καταλαβεναι κατι περιεργο ακομη κ εαν ηταν ξυπνια..τις περιδσοτετες φορες συνεβαινε οταν με επαιρνε ο υπνος. στα τελευταια το παλευα να ,βγω, με μικρη επιτυχια..

android.png

Δημοσ.

Μια φορα επεσα στο πατωμα και δεν ξερω (μαλλον επειδη χτυπησα την πλατη μου) ειχα παραλυσει, δεν μπορουσα να κουνηθω, να μιλησω και το χειροτερο για 10~15 δευτερολεπτα δεν μπορουσα να ανασανω...χεσε μεσα. Αλλα και εβλεπα και ακουγα οποτε μαλλον δεν ηταν απο τον υπνο αλλα απο το χτυπημα στην πλατη.

Δημοσ.

Τώρα γιατί με ξενερώνετε εγώ νόμιζα ότι έχω τρελαθεί και ότι ερχόταν η lilith (όχι η κοπέλα που άνοιξε το topic αλλα ο νυμφομανής δαίμονας) να ηδονιστεί πάνω μου και να φύγει...

5 φορες μου έχει τύχει αυτό στις 4 ήμουν ανάσκελα και το πάπλωμα στο σαγόνι μου με αποτέλεσμα επειδή δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου να μην μπορώ να δω τίποτα... ένιωθα κάτι να ανεβαίνει πάνω μου και να κάθεται (άλλοι λένε πως είναι ο διάβολος) δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου (ελάχιστα τα δάχτυλα)

η τελευταία και πιο τρομακτική ήταν όταν κάποτε έπαιζα lineage και έλιωνα έπεσα για ύπνο 6 η ώρα το πρωί μπρούμυτα (το κεφάλι,κοιλια δηλαδή στο στρώμα και λίγα λεπτά αφού ξαπλώσω ένιωσα πάλι κάτι να με πατάει αυτή την φορα στην πλάτη και να με πιέζει σαν χέρι στο σβέρκο)

Επειδή είχα χεστεί από τις άλλες 4 εμπειρίες μου και είχα πειστεί πως κάτι δαιμονικό συμβαίνει (αν και είχα διαβάσει στο internet τα περί παράλυσης του ύπνου) είπα να παω κόντρα και να τον "μαμισω" τον δεμονα που με ενοχλεί τότε από το πείσμα μου κατάφερα να αποκτήσω έλεγχο ελάχιστο στα χερια και στο κεφάλι γενικά από την μέση και πάνω και πίεζα με δύναμη να σηκωθώ ενώ παράλληλα ψέλλιζα ότι θα τον "μαμισω" (δεν μπορούσα να φωνάξω απλά από το πείσμα μου κατάφερα και ψέλλιζα) μετά από λίγα sec όλα εξαφανίστηκαν (κανένας στο σπίτι ήμουν μονος) χέστηκα και βγήκα για καφέ :P απω τότε δεν με ξαναενόχλησαν... ελπίζω τώρα που τους μελέτησα να μην μου κάνουν καμια έκπληξη..

• Super Moderators
Δημοσ.

Άνοιξα το φως , κοίταξα μήπως μπήκε η γάτα μας και δεν την πήρα είδηση , δεν την βρήκα , πήγα στην κουζίνα και κοιμόταν σε μια καρεκλα.

Επέστρεψα στο δωμάτιο ξάπλωσα πάλι, έκλεισα το φως και κοιμήθηκα και ξύπνησα ξαφνικά 3:00 το βραδυ νιώθοντας ότι κάτι στέκεται από πάνω μου και με κοιτάζει.

Έχω μια απάθεια σε κάτι τέτοια , δηλαδή πρέπει να συμβεί κάτι πολύ χοντρό για να μπω στον κόπο να βρω δικαιολογία στο μυαλό μου για το τι έγινε όμως αφού συνεχίστηκε αυτό για περίπου ένα μηνα μετά αναρωτιόμουν τι γίνετε και ειδικότερα γιατί ξυπνούσα 3:00 την νύχτα.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο ανώμαλα ζώα είναι οι γάτες! Νομίζεις πως ξέρεις που είναι κάθε φορά! :P

http://www.youtube.com/watch?v=DlDEHbUBYAE

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο ανώμαλα ζώα είναι οι γάτες! Νομίζεις πως ξέρεις που είναι κάθε φορά! :P

Ναι, το ξέρω γιατί έχω γάτες εδώ και 20 χρονια , όμως το δωμάτιο μου είναι μικρό, χωράει ένα κρεβάτι , μια βιβλιοθήκη και ένα γραφείο και εκτος αυτού έχω πάντα κλειστή την πόρτα του δωματίου μου οποτε ξέρω ποτε είναι και ποτε δεν είναι μέσα. ;)

Δημοσ.

Εγώ μια φορα την έπαθα έτσι μικρός στο σπίτι της γιαγιάς μου την επισκεπτόμαστε οικογενειακώς τις γιορτές και τα καλοκαιρια εγώ έβλεπα μονος μου τηλεόραση στον καναπέ το βραδυ κατά τις 2

πάνω από τον καναπέ έχει ένα παράθυρο με σήτα..

έβλεπα λοιπόν που λέτε τηλεόραση με τις ώρες αμέριμνα και ξαφνικά στις διαφημίσεις ενος thriller τι βλέπω? κοιτάω λίγο στο παράθυρο και σε απόσταση το πολύ 70CM από εμενα ήταν τόση ώρα μια γάτα και με κοιτούσε σταθερά σαν άγαλμα με γουρλωμένα ματια το παράθυρο ήταν μισάνοιχτο μονο η σήτα μας χώριζε ... τρόμαξα (χωρίς να φανεί αυτό εξωτερικά) με το που την είδα έφυγε...

Εγώ έχει τύχει να ξαπλώσω και με το που κλείνω το φως , ανοίγω την τηλεόραση να δω κάτι να με πάρει ο ύπνος γιατί το μάτι ήταν γαρίδα και ακολουθούν τα παρακάτω.

Τρίξιμο στην πόρτα του δωματίου μου

Θόρυβος λες και κάτι σέρνεται

Τρίξιμο στην καρεκλα του γραφείου

Ξαφνικά άνοιξε η οθόνη (είχε μπει σε αναμονή)

Μετά μου φάνηκε με την άκρη του ματιού μου ότι είδα κάτι μικρόσωμο στο δωμάτιο (Όλα αυτά συνέβησαν το ένα μετά το άλλο)

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα (όπως έγραψα και στον lucifer σε άσχετο topic) ο σατανάς έρχεται 3 ώρα περίπου τα χαράματα. googlare το και θα δεις... την πατησες φιλε μου...

γιατί όντως κάτι σε κοίταγε αυτή την ώρα.. και η απάθεια ήταν η αηδία της συμφοράς που φέρνει.. δεν ξέρω πως την γλίτωσες πάντως εισαι τυχερός συνήθως το επόμενο βήμα είναι να μπει μέσα σου

..πρόσεχε!

Δημοσ.

Υποψιαζομαι datura. ( Επικινδυνοτητα μεγαλη ειδικα αν πας να φτιαξεις τσαι τρεχα γυρευε παιζει να πας αδιαβαστος)

Αν κ υπαρχουν κ καποια πολυ ηπια αφρικανικα seeds με μονη ενεργεια αυτο : συνειδητα/ζωηρα ονειρα.

Εγώ έπαιρνα ομοιοπαθητικά Datura Stramonium.Ύστερα έμαθα για αυτό και έμεινα έτσι,googlαρα και είδα ιστορίες σε φόρουμς.Το είπα και σε άλλο φόρουμ ότι Stramonium έπαιρνα και η αντίδραση κάποιου ήταν:''They actually gave him Datura :blink: ?''και άλλων πάνω κάτω τα ίδια,έμειναν έτσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...