JERONIMO888 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εγω κοιμαμαι παντα μπρουμυτα επειδη ετσι βολευομαι αλλα και επειδη ειχα παθει υπνικη παραλυση οταν ειχα κοιμηθει ανασκελα μικρος και το θυμαμαι ακομα. Σημερα λεω θα κοιμηθω ανασκελα παλι να δω τι θα γινει και οντως το πρωι κατα της 9 βιωσα υπνικη παραλυση παλι, εμφανιστηκε μια μαυρη σκια στα αριστερα μου που ειχε την φωνη της μανας μου και ψιθυριζε ασυναρτησιες στο αυτι μου με εντονο υφος, δεν μπορουσα να κουνηθω ουτε να μιλησω αλλα το καλο ηταν οτι ειχα αντιληψη το τι συμβαίνει εκεινη την στιγμη και δεν πανικοβληθηκα απλα περιμενα να σταματησει, μετα απο μερικα δευτερολεπτα ακουστηκε ενας θορυβος απο εξω και αμεσως καταφερα και κουνηθηκα και τελειωσε η ολη φαση.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα (όπως έγραψα και στον lucifer σε άσχετο topic) ο σατανάς έρχεται 3 ώρα περίπου τα χαράματα. googlare το και θα δεις... την πατησες φιλε μου... γιατί όντως κάτι σε κοίταγε αυτή την ώρα.. και η απάθεια ήταν η αηδία της συμφοράς που φέρνει.. δεν ξέρω πως την γλίτωσες πάντως εισαι τυχερός συνήθως το επόμενο βήμα είναι να μπει μέσα σου ..πρόσεχε! Δεν τρομάζω, παλιότερα είχα ασχοληθεί με τον σατανισμό (θεωρητικά), την μαύρη μαγεία(θεωρητικά/πρακτικά) και την νεκρομαντεία (θεωρητικά και ελάχιστα πρακτικά), τότε που σαν παιδί (17 χρονών) και εγώ ήθελα να δω αν όντως υπάρχει κάτι εκεί έξω η αν όλα αυτά που διάβαζα/άκουγα ήταν μπαρούφες. Εκείνη την εποχή έβλεπα διαφορα αλλα τώρα μπορώ να πω ξεκάθαρα πως ήταν η φαντασία μου και ήμουν επηρεασμένος από όλα αυτά. Απάντησα σοβαρά απότι βλέπεις αλλα το trolling δεν το χεις :lol:
mikelamar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αν θέλει κάποιος να βιώσει εν μέρη αυτη τη κατάσταση ας κοιμηθεί ανάσκελα με τα χέρια πίσω κ πάνω απο το κεφάλι. Όταν ξυπνήσει απλά δεν θα νιώθει ούτε θα μπορει να κουνησει τα χέρια του, θα είναι σα να μην υπάρχουν, σε κανά 10 λεπτό θα επανέλθει εφόσον κουνηθεί κ κυκλοφορήσει το αίμα. Εάν το κάνετε κ με τα δυο χέρια ίσως πανικοβληθητε γιατί απλά δεν θα μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα. Ενω αν το κάνετε με το ένα, θαμπορεσετε με το άλλο να το κουνησετε κ να του κάνετε μασάζ για να επανέλθει
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εάν το κάνετε κ με τα δυο χέρια ίσως πανικοβληθητε γιατί απλά δεν θα μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα. Ενω αν το κάνετε με το ένα... ...πατάτε και μια τρόμπα ενώ περιμένετε να ξεμουδιάσει το άλλο.
papajo_r Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δεν τρομάζω, παλιότερα είχα ασχοληθεί με τον σατανισμό (θεωρητικά), την μαύρη μαγεία(θεωρητικά/πρακτικά) και την νεκρομαντεία (θεωρητικά και ελάχιστα πρακτικά), τότε που σαν παιδί (17 χρονών) και εγώ ήθελα να δω αν όντως υπάρχει κάτι εκεί έξω η αν όλα αυτά που διάβαζα/άκουγα ήταν μπαρούφες. Εκείνη την εποχή έβλεπα διαφορα αλλα τώρα μπορώ να πω ξεκάθαρα πως ήταν η φαντασία μου και ήμουν επηρεασμένος από όλα αυτά. Απάντησα σοβαρά απότι βλέπεις αλλα το trolling δεν το χεις :lol: Καταρχήν σε ευχαριστώ για την εξομολόγηση τώρα ξέρω με τι άνθρωπο έχω να κάνω ( ) έσφαξες και κανένα κουνέλι ? Πάντως τώρα εξηγούνται όλα ... ακριβώς επειδή μπλέχτηκες με αυτά ο σατανάς η κάποιος δαίμονας του (συνήθως ο Βελζεβούλ η ο Καάν -ο δεύτερος μάλιστα παίρνει και την μορφή γάτας η βατράχου- ) σε πήρε είδηση και πήγε να σε βρει... Αυτό που προτείνω είναι να βάλεις την webcam σου η μια άλλη κάμερα να σε καταγραφει όλη την νύχτα όταν κοιμάσαι... μονο έτσι θα σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας .. εύχομαι όλα να πάνε καλά Αν θέλει κάποιος να βιώσει εν μέρη αυτη τη κατάσταση ας κοιμηθεί ανάσκελα με τα χέρια πίσω κ πάνω απο το κεφάλι. Όταν ξυπνήσει απλά δεν θα νιώθει ούτε θα μπορει να κουνησει τα χέρια του, θα είναι σα να μην υπάρχουν, σε κανά 10 λεπτό θα επανέλθει εφόσον κουνηθεί κ κυκλοφορήσει το αίμα. Εάν το κάνετε κ με τα δυο χέρια ίσως πανικοβληθητε γιατί απλά δεν θα μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα. Ενω αν το κάνετε με το ένα, θαμπορεσετε με το άλλο να το κουνησετε κ να του κάνετε μασάζ για να επανέλθει ρε γαμώτο τι ξενέρωμα τρώω σε αυτό το topic ούτε αυτό δεν το έχω ζήσει μονο εγώ??? δεν έχω καμια αποκλειστική εμπειρία πια? Την πρώτη φορα που ξύπνησα και δεν μπορούσα να κουνήσω το δεξί μου χέρι ψόφησα από τον φόβο νόμιζα ότι έχω τοπική παράλυση... ήμουν γενικά σε κατάσταση εκτακτου ανάγκης
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καταρχήν σε ευχαριστώ για την εξομολόγηση τώρα ξέρω με τι άνθρωπο έχω να κάνω ( ) έσφαξες και κανένα κουνέλι ? Πάντως τώρα εξηγούνται όλα ... ακριβώς επειδή μπλέχτηκες με αυτά ο σατανάς η κάποιος δαίμονας του (συνήθως ο Βελζεβούλ η ο Καάν -ο δεύτερος μάλιστα παίρνει και την μορφή γάτας η βατράχου- ) σε πήρε είδηση και πήγε να σε βρει... Αυτό που προτείνω είναι να βάλεις την webcam σου η μια άλλη κάμερα να σε καταγραφει όλη την νύχτα όταν κοιμάσαι... μονο έτσι θα σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας .. εύχομαι όλα να πάνε καλά Μπα προτιμώ να τραβήξω μια παχιά και να κοιμηθώ , που να βάζω webcam και λαλακίες τώρα.. Ουτος η άλλος ξέρεις τι λένε , αν ειναι να ρθει θε να ρθέι αλλιως θα μας κεράσει. ------ edit: Θυμήθηκα κάτι σχετικά με την γάτα που είπες. Πριν χρονια που ήμουν πιτσιρίκι είχα βγει έξω στην αυλή το βραδυ και ήρθε μια κατάμαυρη γάτα και εγώ την πήρα μέσα στο σπίτι (λογικά από σπίτι θα ήταν για να ήρθε και μου να τριβόταν στο πόδι). Το περίεργο είναι πως κάθε φορα που κοιμόμουν απότι μου είχαν πει ερχόταν και καθόταν στο στήθος μου και με κοίταζε ακίνητη για ώρες χωρίς να κουνηθεί και η μάνα μου είχε παραξενευτεί. Και μια μέρα ήρθε ένας παπας να κάνει αγιασμό και την ίδια μέρα η γάτα εξαφανίστηκε. Με βάζει σε σκέψεις αυτό , όχι ότι πιστεύω πως έπαιζε κάτι περίεργο αλλα μάλλον από κάτι τέτοια συμβάντα βγήκαν οι αστικοί μύθοι , γιατί παράδειγμα αν είχα αρρωστήσει εντελώς τυχαία θα είχαν βγάλει την ιστορία που είπα μαζί με το ότι το παιδί αρρώστησε και τα τίναξε οποτε? epic win νέο urban legend. Sorry για το offtopic.
Andreas2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Να σας πω κάτι που μου συνέβηκε σήμερα.Ήμουν αυτοκίνητο.Ήθελα να αλλάξω cd και έβγαλα αυτό που ήταν στο player,έπιασα το άλλο cd για να το βάλω που ήταν στη θήκη,άνοιξα την θήκη,τάραξα λίγο και νόμισα έπεσε κάτω το cd γιατί είδα τη θήκη άδεια.Έψαχνα να βρω το cd και μετά από κανένα λέπτο,χωρίς να βρω το cd και ενώ η θήκη ήταν άδεια βρέθηκε μέσα στη θήκη,όποιος θέλει το πιστεύει. Ύστερα έλεγα το εαυτού μου,μιλούσα μόνος μου δηλαδή ''Καλά δεν ήταν άδεια η θήκη τι έγινε παλί;''.Να μην σας πω και άλλο περιστατικό με τη μπουκάλα,μπορεί να το είπα στο θέμα που άνοιξα παλαιά. Σοβαρότατα μιλάω.Το θέμα είναι δεν ήταν οφθαλμαπάτη γιατί άγγιξα και τη θήκη.
Andreas2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Φίλε να σε ρωτήσω εγώ κάτι πρώτα.Είσαι πιστός; Να παρόμοια: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread340076/pg1
papajo_r Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έτσι μπράβο αρκετά είπαμε για την υπνική παράλυση και τα κλαιν μαιν αφού όλοι καταβάθος πιστεύουμε ότι μας μιλάνε πνεύματα ας το αλλάξουμε το topic σε spooky ιστορίες δαιμονολογίες παράδοξα deja νου και τέτοια @nicoc89 Δεν είναι δύσκολο να βάλεις την web cam να καταγραφει.. 2 click θα κανεις (απλά μην ξεχάσεις να βάλεις effe για την νύχτα/χαμηλού φωτισμού ) Όσο για την έκφραση "epic win νέο urban legend" ακόμα γελάω XD οι γατες παίζουν σημαντικό ρολο στην επικοινωνία μας με τον άλλο κόσμο είναι τα ενδιάμεσα στοιχεια σε πολλές τελετές θα δεις ότι εμπλέκεται και μια γάτα.. Αλλα η συγκεκριμένη γάτα δεν ήταν τέτοια είμαι πεπεισμένος ότι σε κυνηγάνε τα δαιμόνια αλλα έχεις καλο φύλακα άγγελο.. μήπως έχεις γλιτώσει καμια φορα από του χάρου τα δόντια?? (για να επιβεβαιώσουμε το γεγονός ότι ο φύλακας άγγελος σου είναι καλός )
papajo_r Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αχ γιατί με ρώτησες ήθελα να το αφήσω να αιωρείται σαν μυστήριο Το πιο πιθανό είναι να έχεις 2 θήκες που να μοιάζουν η να μην είδες καλά.. όσο για τον παππου... άνθρωπος με 15χρόνο εγγόνι που να παίζει PS2... πολύ άνετα να του έκανε πλακα το εγγόνι η να έχει αλτσχάιμερ... βεβαια παίζει πάντα η περίπτωση να είμαστε στο matrix και αυτά να είναι απλά μικρά bugs του συστήματος... Edit: εγώ έχω ένα άλλο μυστήριο.... που χανεται η καλτσα από κάθε ζευγάρι μου? έχω γεμίσει πολλές μονες καλτσες..... ποιος τις παίρνει και γιατί? (intro X-Files με το σφύριγμα)
Andreas2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αφού το ένα το έβγαλα από το player και έπιασα τη θήκη που ήταν το άλλο και αυτό που έβγαλα από το player Θα το έβαζα στην θήκη αυτή.
papajo_r Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πες ξανά τι έκανες βήμα βήμα πιο αναλυτικά και ξεχώρισε λίγο τα CD για να μην μπερδευτούμε (πχ CDA, CDB , Θήκη A, θηκηΒ) περιέγραψε και πως έμοιαζαν τα cd (αν είναι αντιγραμμένα η αυθεντικά -για να δούμε αν υπάρχει περίπτωση να μοιάζουν κτλ - ) και το ίδιο για τις θήκες.. και τότε θα σου πω αν υπάρχει εξήγηση... και αφού λύσουμε το δικό σου μυστήριο (η καταλήξουμε στο ότι είναι άλυτο ) θα μοιραστώ δυο ιστορίες μαζί σας που μέχρι τώρα δεν την είπα πουθενά...
Andreas2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έιχα το Kid A αυθεντικό στο player του αυτοκινήτου.Πάτησα το κουτί να βγει.Έπιασα τη θήκη με το copy ...i care because you do του Aphex Twin για να το βάλω αυτό.Άνοιξα τη θήκη,ταρακουνήθηκα λίγο και νόμισα έπεσε χάμω.Η θήκη ήταν άδεια,την είχα στο γόνατο μου,ενώ το original cd το βαστούσα με το δεξί μου.Κοίταξα δεν βρήκα τίποτε.Μετά από μισό λεπτό κοίταξα ήταν πάλι στη θήκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις