Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατά την διάρκεια του μισού λεπτού είχες ένα CD (αυθεντικό) στα χερια και την θήκη ανοιχτή στα πόδια?

η θήκη που είχε το copy CD ήταν ανοιχτή με το καπάκι κάθετα στην βάση η 180 μοίρες ανοιχτή (το καπάκι διπλα στην βάση)?

βάση= η πλευρά τις θήκης που στο κέντρο έχει το δαχτυλιδάκι που κρατάει το cd

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήμουν στα φώτα σταματημένος,είχα κάποια ώρα να πάει πράσινο.Έπιασα με το δεξι τη θήκη από το player ενώ πριν έβαλα στο γόνατο μου το αριστερό,το άνοιξα,τη θήκη με το copy το cd.Ταρακουνήθηκα λίγο και νόμισα έπεσε χάμω το cd αφού είδα τη θήκη άδεια.Έβαλα το Kid A στο άλλο γόνατο για να κοιτάξω για το άλλο cd που μετά από λίγο το είδα στη θήκη ενώ πριν ήταν άδεια και δεν το είδα αλλού.

cd_and_case.jpg

Η θήκη ήταν ανοικτή έτσι.

Δημοσ.

.Μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά και συνήθως διακόπτεται οριστικά από κάποιον ήχο ή άλλο εξωτερικό ερέθισμα. Η ΥΠ γίνεται αφόρητη για τους ασθενείς ειδικά όταν συνδυάζεται με ψευδαισθήσεις.Είναι κάτι που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι μια ή δυο φορές στην ζωή τους, αλλά είναι συχνό φαινόμενο σε αυτούς που πάσχουν από ναρκοληψία.

WTF?Εχω χεστει πανω που.Ισως να το παθαινω 2 φορες τον χρονο και οχι μια φορα.Εχψω προβλημα? :confused: :confused: :confused: :confused:

Ακριβως τα ιδια.Βλεπω ενα ασχγημο ονειρο,ξυπναω ,αλλα συνηδητοποιω οτι δεν μπορω να κουνηθω,δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου,διαρκει για περιπου 20 δευτερολεπτα και ειναι ανυποφορο.

βεβαια απο αυτα δεν εχω τιποτα αλλα λεμε τωρα

Η ναρκοληψία είναι μια ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη και μετά από επαρκή ύπνο. Το άτομο που πάσχει από ναρκοληψία, ο ναρκοληπτικός, έχει επαναλαμβανόμενες ακαταμάχητες προσβολές ύπνου, που όταν έρχονται δεν μπορεί να αντισταθεί και μπορεί ως αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ακόμη και σε ακατάλληλες ή επικίνδυνες συνθήκες, στο μέσο μιας συζήτησης για παράδειγμα ή κατά την οδήγηση.

Επίσης, ο ναρκοληπτικός μπορεί να εκδηλώνει σε ποσοστό 70% βραχέα επεισόδια καταπληξίας, δηλαδή αιφνίδιας απώλειας του μυϊκού τόνου συχνά ως αποτέλεσμα έντονης συγκίνησης. Μετά δηλαδή από έντονο γέλιο, θυμό, έκπληξη ο ναρκοληπτικός μπορεί να σωριαστεί κάτω χωρίς όμως να έχει χάσει τις αισθήσεις του ή απλά να του πέσουν αντικείμενα που κρατά, να χαλαρώσει το σαγόνι του, να πέσουν τα βλέφαρα του, το κεφάλι του ή τα χέρια του.

Τέλος 30-50% των ατόμων που πάσχουν από ναρκοληψία κατά το μεταβατικό διάστημα μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης βιώνουν παράλυση ύπνου, αδυναμία δηλαδή να κινηθούν και 20-40% βιώνουν υπναγωγικές ψευδαισθήσεις, είτε οπτικές είτε ακουστικές ή κιναισθητικές. Τόσο η παράλυση όσο και οι ψευδαισθήσεις διαρκούν δευτερόλεπτα ως λίγα λεπτά και θεωρούνται ότι είναι το αποτέλεσμα εισβολής στοιχείων REM ύπνου κατά τη διάρκεια εγρήγορσης του ατόμου.

ποτε δεν μου πεφτουν πραγματα κατω ,κοιμαμε ορθιος κτλ :-D :-D :-D

Δημοσ.

Ωραία η πλακα .. αλλα το παρατραβάς γιατί είναι φρικαλέο να βάζεις φωτογραφία με ένα τερατώδες πρόσωπο να καθρεφτίζεται σε έναν δίσκο ..

ένταξη σε πιστέψαμε.. θα μπορούσες να κανεις ένα λιγότερο σιχαμερό photoshop όμως... όχι τώρα ένα πρόσωπο μελαχρινής γυναικας με ραμμένα ματια με ένα έγκαυμα στο μέτωπο που μοιάζει ανάποδος σταυρος.. νισάφι πια μόλις έφαγα..

Δημοσ.

Χα τώρα το είδα.. πάντως έχεις φαντασία παρατήρησα ότι έδωσες σημασία και στις λεπτομέρειες .. έβαλες και το κείμενο στο βιβλιαράκι copy paste την ίδια φράση κάθε γραμμή.. "θάνατος φεβρουάριος δέκα παρα ένα 2012" τι μυστήριες εκφράσεις είναι αυτές lol

Δημοσ.

Μια δύο φορές το χρόνο;Εγώ με αυτά που έπαθα τι να πω;4 φορές σε μια νύχτα,κάθε μέρα,να δω δαίμονες στο κρεβάτι να μου κρατάνε τα χέρια,άλλοι να μου ρουφάνε ενέργεια...Μπορεί να μην πιστεύετε μερικοί,αλήθειες λέω.Αλλά έγιναν τόσο έντονα μετά την ομοιπαθητική και το Datura Stramonium.

Χα τώρα το είδα.. πάντως έχεις φαντασία παρατήρησα ότι έδωσες σημασία και στις λεπτομέρειες .. έβαλες και το κείμενο στο βιβλιαράκι copy paste την ίδια φράση κάθε γραμμή.. "θάνατος φεβρουάριος δέκα παρα ένα 2012" τι μυστήριες εκφράσεις είναι αυτές lol

Το πρώτο ; και το δεύτερο για το Bold

p.s.εντάξει είδα ότι έβαλα ανοικτή την ημερονομηνία γέννησης μου(για bold μιλάω).

Δημοσ.

@Andreas2 αυτοί οι δαίμονες που λες λέγονται "βολαντορες"... και όντως σου ρουφάνε ενέργεια θα σου συστήσω ένα βιβλίο να διαβάσεις σχετικά με αυτό..

τώρα για την ημερομηνία γέννησης σου δεν καταλαβαίνω που κολλάει?

Δημοσ.

Είναι θείος μου,μικρός πάντως,30 χρονών γιατί και η αδερφή του που την παιρνώ 4 χρόνια είναι θεία μου.Το θέμα μου το έδωσαν στα φαρμακεία,δύο μόνο πουλούν ομοιπαθητικά στην πόλη,το Datura.Τους είπα και άλλους στο wrongplanet ια αυτό και έμειναν έτσι.

@Andreas2 αυτοί οι δαίμονες που λες λέγονται "βολαντορες"... και όντως σου ρουφάνε ενέργεια θα σου συστήσω ένα βιβλίο να διαβάσεις σχετικά με αυτό..

τώρα για την ημερομηνία γέννησης σου δεν καταλαβαίνω που κολλάει?

"θάνατος φεβρουάριος δέκα παρα ένα 2012"

Δηλαδή θάνατος φεβρουάριος δέκα παρά ένα=εννέα 2012

Εννέα φεβρουαρίο γεννήθηκα.

Σοβαρά,έννιωθα κάτι σαν ηλεκτρισμό,σαν ρεύμα,να με κρατά,και να με αγγίζει με κάτι σαν ραβδί,σαν ξυφία,στο κεφάλι κάθε λίγα δευτερόλεπτα,δηλαδή να με αξίζει να κάνει πίσω,ξανά το ίδιο,να νιώθω ηλεκτρισμό και μόλις τελειώσει να νιώθω εξουθενομένος και ναρκωμένος.

Δημοσ.

http://www.esoterica.gr/books/editors/metaekdotiki/metaekdotiki_2.htm διάβασε ο πόλεμος εναντια στο matrix... είναι ένα βιβλίο άσχετο γενικά με την περίπτωση σου αλλα έχει ένα κεφαλαιο που μιλάει για αυτούς τους δαίμονες...

τελικά δεν είπες την ημερομηνία γέννησης σου γιατί την ανέφερες πιο πριν ?

Δημοσ.

http://www.esoterica.gr/books/editors/metaekdotiki/metaekdotiki_2.htm διάβασε ο πόλεμος εναντια στο matrix... είναι ένα βιβλίο άσχετο γενικά με την περίπτωση σου αλλα έχει ένα κεφαλαιο που μιλάει για αυτούς τους δαίμονες...

τελικά δεν είπες την ημερομηνία γέννησης σου γιατί την ανέφερες πιο πριν ?

Δηλαδή θάνατος φεβρουάριος δέκα παρά ένα=εννέα 2012

Εννέα φεβρουαρίο γεννήθηκα.

Σοβαρά,έννιωθα κάτι σαν ηλεκτρισμό,σαν ρεύμα,να με κρατά,και να με αγγίζει με κάτι σαν ραβδί,σαν ξυφία,στο κεφάλι κάθε λίγα δευτερόλεπτα,δηλαδή να με αξίζει να κάνει πίσω,ξανά το ίδιο,να νιώθω ηλεκτρισμό και μόλις τελειώσει να νιώθω εξουθενομένος και ναρκωμένος.

Δημοσ.

A ώστε γιαυτο το έγραψες δήθεν να κανεις αναφορά στην ημερομηνία γέννησης σου για να γίνει πιο πειστικό :P καλο.. αλλα η φωτογραφία της σιχαμερής κοπέλας ήταν too much... :P

Δημοσ.

A ξέχασα να σας πω τις ιστορίες.. λοιπόν θα ξεκινήσω από την μικρή... είμαι σέρρες κοιμάμαι (το πάνω μέρος από το κρεβάτι μου -εκεί που είναι το κεφάλι μου- ) είναι διπλα στο παράθυρο μου... εκεί που κοιμάμαι ανοίγω λίγο τα ματια μου (όχι εντελώς ισα ισα για να δω το παράθυρο) και βλέπω κάτι στον ουρανό... έβγαλε ένα πορτοκαλι φως κατευθείαν στα ματια (όπως όταν σε φωτίζουν με εκείνα τα laser mprelok στα ματια) μετά κοιμήθηκα .... δεν ξέρω ίσως ήταν η ιδέα μου..

Κανεί πλάκα.

ήθελες να γράψεις "κάνω πλακα" ? :P σοοοοπα δεν το καταλάβαμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...