Προς το περιεχόμενο

Χειρισμος κινητου απο υπολογιστή.

kostas_theo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό, έχω (η μαλλον είχα) το sony erriccson m600i και μου έσπασε η οθόνη Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά (ανοίγει, κάνει κλήσεις κλπ) απλά δεν δείχνει τιποτα και δεν δεχεται εντολές απο την οθόνη αφής. Αυτό που θέλω εγώ είναι να πάρω ένα back up των επαφών μου με το pc suite ή απο γερμανό κλπ. Αλλά για κακή μου τύχη, η ρύθμιση σύνδεσης με τον υπολογιστή όταν έσπασε, ήταν γυρισμένη ώστε να βλέπει το κινητό ως εξωτερικό δίσκο και όχι σε λειτουργεία τηλεφώνου όπως θα έπρεπε για να μπορέσω να πάρω τα δεδομένα μου.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα αυτό όπου αναφέρει κάτι για AT commands και απο αυτα που λέει ο τύπος, κατάλαβα ότι είναι κάποιες εσωτερικές εντολές όπου χρησιμοποιούν οι εφαρμογές και έναι χρησιμες και για τον χειρισμό του κινητού από τον υπολογιστή.

Αυτό που ρωτάω τώρα είναι αν κάποιος ξέρει πως εφαρμόζονται οι συγκεκριμένες εντολές ή αν υπάρχει άλλος τρόπός, όπως μέσω των πλήκτρων του κινητού ή μέσω του χειρισμού από τον υπολογιστή για να αλλάξω τη ρύθμιση σε λειτουργεία τηλεφώνου ή έστω να ενεργοποιήσω το bluetooth.

Ευχαριστώ για την κατανόηση...

Δημοσ.

Ότι και να βρεις, δεν γίνεται αν δεν έχεις έλεγχο του κινητού.

Πως θα κάνεις την εγκατάσταση της εφαρμογής ελέγχου?

Στα windows mobile υπάρχει ο mobiler αλλά και αυτός για να εγκατασταθεί στο κινητό χρειάζεται να πατήσεις κάποια okay - I accept κλπ. για να επιβεβαιωθεί η εγκατάσταση.

Αν δεν έχει πλήκτρα αυτό το κινητό (για να δεις πχ. από άλλο τα κουμπιά που πρέπει να πατήσεις χωρίς να βλέπεις τα μενού στην οθόνη και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία του syncronize), πολύ φοβάμαι ότι την πάτησες, και πρέπει να σου αλλάξουν οθόνη για να πάρεις backup.

Για αυτό το λόγο, backup παίρνουμε τακτικά, και όχι αφού γίνει η στραβή.:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...