Προς το περιεχόμενο

2000-2009: Τα videogames που άφησαν το στίγμα τους.

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Metroid Prime

Half Life 2

WoW

Resident Evil 4

GTA vice city

Super mario galaxy

Αυτα απο εμενα. Σιγουρα μου διαφευγουν πολλα αλλα αυτα θα αφησουν σιγουρα το στιγμα τους σε αυτη τη δεκαετια.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

όταν λες άφησαν το στίγμα τους εννοείς ποια πιστεύεις ότι θα τα θυμάται γενικά ο κόσμος, όχι προσωπικά κάποιος, μετά από αρκετά χρόνια...

αλλιώς μπορούσες να βάλεις τίτλο "τα αγαπημένα σας games 2000-2009", όπως και να το κάνουμε έχει μια διαφορετική σημασία ο υπάρχον

Δημοσ.

Εντύπωση μου έχει κάνει, τόσα post και no Crysis;

Το Crysis λοιπόν θα αφήσει το στίγμα του λόγω engine, και επειδή έβαλε την μισή γη να αναβαθμίσει για να θαυμάσει το οπτικό του αποτέλεσμα.

Δημοσ.
όταν λες άφησαν το στίγμα τους εννοείς ποια πιστεύεις ότι θα τα θυμάται γενικά ο κόσμος, όχι προσωπικά κάποιος, μετά από αρκετά χρόνια...

αλλιώς μπορούσες να βάλεις τίτλο "τα αγαπημένα σας games 2000-2009", όπως και να το κάνουμε έχει μια διαφορετική σημασία ο υπάρχον

Ε τι να κάνω, αμα ο άλλος δεν ξέρει να διαβάζει τον τίτλο δεν φταίω εγώ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:51 ----------

Εντύπωση μου έχει κάνει, τόσα post και no Crysis;

Το Crysis λοιπόν θα αφήσει το στίγμα του λόγω engine, και επειδή έβαλε την μισή γη να αναβαθμίσει για να θαυμάσει το οπτικό του αποτέλεσμα.

Εντάξει το Crysis εκτός απο τα γραφικά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Εντάξει το Crysis εκτός απο τα γραφικά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.

Που να μην είχα αναφέρει και τον λόγο που θα αφήσει το στίγμα του. :o

Δημοσ.
Που να μην είχα αναφέρει και τον λόγο που θα αφήσει το στίγμα του. :o

Εντάξει, σαν σύνολο όμως δεν προσφέρει κάτι το εξωπραγματικό.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα καλύτερα γραφικά της δεκαεατίας είναι αρκετός λόγος για να αφήσει το στίγμα του ένα game :-)

Δημοσ.
τα αντικειμενικα καλύτερα γραφικά της δεκαεατίας είναι αρκετός λόγος για να αφήσει το στίγμα του ένα game :-)

Fixed, γιατι για να λεμε και την αληθεια δεν τα βλεπουν ολοι τα γραφικα το ιδιο. Εμενα παραδειγμα που εκαναν πολυ μεγαλυτερη εντυπωση και το θεωρησα οτι επισης ηταν και 100 φορες ποιο δυσκολο να γινουν τα γραφικα του Okami απο το Crysis. Ακομα και το prince of persia (το cell shaded) θεωρω οτι εχει καλυτερα γραφικα απο το crysis. Δεν ειναι ομως αντικειμενικα καλυτερα οποτε το "βραβειο" παει στο Crysis.

ΠΡΕΠΕΙ να πουμε ομως οτι στο artistic visual design το Okami παιρνει ολους τους τιτλους πανω του.

Δημοσ.
τα καλύτερα γραφικά της δεκαεατίας είναι αρκετός λόγος για να αφήσει το στίγμα του ένα game :-)

Συμφωνώ, αλλά τα σενάρια πλέον είναι αποτυχημένα από του hollywood.

Οοου γουέϊτ...

Που πήγαν οι παλιές καλές εποχές που είχες κάτι πιξελ <-----> με το συμπάθιο κ το σενάριο έκαιγε εγκεφάλους!

• Super Moderators
Δημοσ.
Που πήγαν οι παλιές καλές εποχές που είχες κάτι πιξελ <-----> με το συμπάθιο κ το σενάριο έκαιγε εγκεφάλους!

τα καλά σενάρια είναι πλέον ελάχιστα γιατί τα έχουμε δει σχεδόν όλα! λογικό δεν το βρίσκεις?

Δημοσ.
τα καλά σενάρια είναι πλέον ελάχιστα γιατί τα έχουμε δει σχεδόν όλα! λογικό δεν το βρίσκεις?

ένα καλό βίντεο γκέϊμ είναι σαν μια καλή ταινία, τι να τα κάνω τα εφέ άμα η βάση (σενάριο ) είναι μάπα π.χ. το crysis είχε μόνο γραφικά από υπόθεση μηδέν.

Ένα παιχνίδι που είχε υπόθεση κ με τράβηξε ήταν το secret files: tunguska...ενώ το δεύτερο μέρος ήταν για σφαλιάρες.

(νομίζω θα πάω να ξαναπαίξω το Ζακ Μαρκράκεν!)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ρε καμάρι μου, αλλά τα έχουμε δει σχεδόν όλα τα πιθανά σενάρια και έτσι δεν μας φαίνόνται καινούρια/αξιόλογα αυτά που βλέπουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...