ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Metroid Prime Half Life 2 WoW Resident Evil 4 GTA vice city Super mario galaxy Αυτα απο εμενα. Σιγουρα μου διαφευγουν πολλα αλλα αυτα θα αφησουν σιγουρα το στιγμα τους σε αυτη τη δεκαετια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 όταν λες άφησαν το στίγμα τους εννοείς ποια πιστεύεις ότι θα τα θυμάται γενικά ο κόσμος, όχι προσωπικά κάποιος, μετά από αρκετά χρόνια... αλλιώς μπορούσες να βάλεις τίτλο "τα αγαπημένα σας games 2000-2009", όπως και να το κάνουμε έχει μια διαφορετική σημασία ο υπάρχον
dark_banishing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Άκυρο δεν είδα ότι είμαστε στις κονσόλες
liopyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εντύπωση μου έχει κάνει, τόσα post και no Crysis; Το Crysis λοιπόν θα αφήσει το στίγμα του λόγω engine, και επειδή έβαλε την μισή γη να αναβαθμίσει για να θαυμάσει το οπτικό του αποτέλεσμα.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 όταν λες άφησαν το στίγμα τους εννοείς ποια πιστεύεις ότι θα τα θυμάται γενικά ο κόσμος, όχι προσωπικά κάποιος, μετά από αρκετά χρόνια... αλλιώς μπορούσες να βάλεις τίτλο "τα αγαπημένα σας games 2000-2009", όπως και να το κάνουμε έχει μια διαφορετική σημασία ο υπάρχον Ε τι να κάνω, αμα ο άλλος δεν ξέρει να διαβάζει τον τίτλο δεν φταίω εγώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:51 ---------- Εντύπωση μου έχει κάνει, τόσα post και no Crysis; Το Crysis λοιπόν θα αφήσει το στίγμα του λόγω engine, και επειδή έβαλε την μισή γη να αναβαθμίσει για να θαυμάσει το οπτικό του αποτέλεσμα. Εντάξει το Crysis εκτός απο τα γραφικά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.
liopyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εντάξει το Crysis εκτός απο τα γραφικά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Που να μην είχα αναφέρει και τον λόγο που θα αφήσει το στίγμα του.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Που να μην είχα αναφέρει και τον λόγο που θα αφήσει το στίγμα του. Εντάξει, σαν σύνολο όμως δεν προσφέρει κάτι το εξωπραγματικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 τα καλύτερα γραφικά της δεκαεατίας είναι αρκετός λόγος για να αφήσει το στίγμα του ένα game
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 τα αντικειμενικα καλύτερα γραφικά της δεκαεατίας είναι αρκετός λόγος για να αφήσει το στίγμα του ένα game Fixed, γιατι για να λεμε και την αληθεια δεν τα βλεπουν ολοι τα γραφικα το ιδιο. Εμενα παραδειγμα που εκαναν πολυ μεγαλυτερη εντυπωση και το θεωρησα οτι επισης ηταν και 100 φορες ποιο δυσκολο να γινουν τα γραφικα του Okami απο το Crysis. Ακομα και το prince of persia (το cell shaded) θεωρω οτι εχει καλυτερα γραφικα απο το crysis. Δεν ειναι ομως αντικειμενικα καλυτερα οποτε το "βραβειο" παει στο Crysis. ΠΡΕΠΕΙ να πουμε ομως οτι στο artistic visual design το Okami παιρνει ολους τους τιτλους πανω του.
gherudos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Skanjos I love you man μα όλα τα αγαπημένα μου παιχνίδια σκέφτηκες...
apoel1926 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 wikipedia ftw http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games εφοσων καταλαβα σωστα βεβαια, δλδ οτι "αφησαν το στιγμα τους" = τα αγορασε ο κοσμος.
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 τα καλύτερα γραφικά της δεκαεατίας είναι αρκετός λόγος για να αφήσει το στίγμα του ένα game Συμφωνώ, αλλά τα σενάρια πλέον είναι αποτυχημένα από του hollywood. Οοου γουέϊτ... Που πήγαν οι παλιές καλές εποχές που είχες κάτι πιξελ <-----> με το συμπάθιο κ το σενάριο έκαιγε εγκεφάλους!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Που πήγαν οι παλιές καλές εποχές που είχες κάτι πιξελ <-----> με το συμπάθιο κ το σενάριο έκαιγε εγκεφάλους! τα καλά σενάρια είναι πλέον ελάχιστα γιατί τα έχουμε δει σχεδόν όλα! λογικό δεν το βρίσκεις?
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 τα καλά σενάρια είναι πλέον ελάχιστα γιατί τα έχουμε δει σχεδόν όλα! λογικό δεν το βρίσκεις? ένα καλό βίντεο γκέϊμ είναι σαν μια καλή ταινία, τι να τα κάνω τα εφέ άμα η βάση (σενάριο ) είναι μάπα π.χ. το crysis είχε μόνο γραφικά από υπόθεση μηδέν. Ένα παιχνίδι που είχε υπόθεση κ με τράβηξε ήταν το secret files: tunguska...ενώ το δεύτερο μέρος ήταν για σφαλιάρες. (νομίζω θα πάω να ξαναπαίξω το Ζακ Μαρκράκεν!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 ναι ρε καμάρι μου, αλλά τα έχουμε δει σχεδόν όλα τα πιθανά σενάρια και έτσι δεν μας φαίνόνται καινούρια/αξιόλογα αυτά που βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.