Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Όχι αυτός κατά τη γνώμη μου δεν είναι απλός χρήστης. Είναι ο υπερκαταναλωτής που αγοράζει συνεχώς ό,τι βρεί μπροστά του χωρίς να το χρειάζεται. Και με τα vista μπορεί να παίζει DX10 αλλά μπορεί να παίξει τα ίδια παιχνίδια στα xp σε dx9.Και δεν είναι μόνο η αγορά λογισμικού αλλά και hardware για να μπορεί να τρέξει τα παιχνίδια αυτά (οπού εκεί, θέλωντας και μη θα τα σκάσει) . Με την ίδια λογική θα τρέχαμε ακόμα Win '98. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:45 ---------- Παιδιά κακά τα ψέματα, ο υπολογιστής είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο και μας βοηθάει σε πολλά πράγματα που στις μέρες μας θεωρούνται δεδομένα. Δε μιλάω για επαγγελματίες φυσικά αλλά για απλούς χρήστες. Ένα απλό παράδειγμα είναι η επικοινωνία με άτομα που μένουν μακρυά, ένας φοιτητής που σπουδάζει Αγγλία ας πούμε και θέλει να επικοινωνήσει με τους δικούς του εδώ. Αντί να ξοδεύει λεφτά σε τηλέφωνα χρησιμοποιεί δωρεάν το skype και είναι κομπλέ. Το παράδειγμα είναι απλοϊκό, υπάρχουν ένα σωρό άλλες χρήσεις του υπολογιστή που μας διευκολύνουν καθημερινά. Ναι μεν ο υπολογιστής δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, στις μέρες μας όμως θεωρείται απαραίτητο εργαλείο. Η αλήθεια είναι άλλωστε ότι δεν είναι και τόσο υψηλές οι τιμές, ειδικά αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις από το μηχάνημα σου (gaming πχ) μπορείς να αγοράσεις ένα pc και να το κρατήσεις πάρα πολύ καιρό. Επειδή αναφέρθηκε και η πειρατεία όμως, πιστεύω πως κι εκεί πρέπει να υπάρχει "συνείδηση". Τι εννοώ; Έχω παρατηρήσει πως πολλοί home users έχουν συγκεκριμένα προγράμματα μόνο και μόνο επειδή προωθούνται και έχουν αποκτήσει ένα συγκεκριμένο όνομα. Για παράδειγμα το photoshop, ξέρω πάρα πολλά παιδιά που το χρησιμοποιούν για πολύ απλές διαδικασίες, του τύπου "να γράψουμε σε μια photo BubBLeS <333333 sAkiSSS και να την ανεβάσουμε hi5". Όταν πρόκειται για τόσο απλή χρήση δε καταλαβαίνω σε τι υστερούν όλα τα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας εικόνων. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό το GIMP και δε νομίζω να του λείπει κάτι. Βέβαια είναι δικαίωμα του καθενός να βάζει ό,τι γουστάρει στον υπολογιστή του, ποιος είμαι εγώ για να του το απαγορεύσω; Πιστεύω όμως πως εφόσον το internet μας προσφέρει κάποιες δυνατότητες πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε σωστά. Και σε περιπτώσεις που έχουμε το περιθώριο επιλογής καλό είναι να προτιμούμε και να προωθούμε το ελεύθερο λογισμικό. Συμφωνώ σε όλα. Π.χ εγώ είχα το Photoshop αλλά μου ήταν παντελώς άρχηστο και έτσι το απεγκατέστησα. Πλέον κάνω την δουλεία μου με το πολύ καλύτερο (κατα την γνώμη μου) Gimp. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι η αντίδραση μερικών στο κάθε τι καινούργιο.
bluesattack Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ο καθενας ας εχει το μυαλο να αγοραζει συμφωνα με τις πραγματικες του αναγκες και τις οικονομικες του δυνατοτητες.Αν θελει να στερηθει απο καπου αλλου για να ικανοποιησει μια αναγκη ας το κανει.Αν ξερει οτι αυτη η αναγκη ειναι πλασματικη σχεδον αλλα αυτο τον βοηθαει στις κοινωνικες του επαφες η θελει να πουλησει απλως μουρη ,ας το κανει.Αυτος θα τα βρει μπροστα του , αυτος θα τα πληρωσει , η δικια του καρτα θα φουσκωσει. Οι εταιρειες απο την μερια τους ,οι διαφημιστες , κλπ κλπ θα κανουν την δικια τους δουλεια. .Κατι καταναλωτικες συνειδησεις (και ιδιως οταν δεν προκειται για αγαθα πρωτης αναγκης ) κλπ κλπ τις ακουω ολιγο βερεσε.Και κατι παραδειγματα του στυλ '' μην βαζεις windows -εχω ακριβο κινητο '' , ''μην αγοραζεις ακριβο κινητο -τα εσκασα για μπουκαλα το Σαββατο '' , ''μην τα σκας για ακριβο αυτοκινητο-κοιτα τι μαρκα ρουχα φοραω'' που ακουμε , διαβαζουμε , τα εχουμε ζησει ολοι, ειναι απλως για να κανεις χαβαλε , η να κανουν οι αλλοι χαβαλε μαζι σου , η να κανουν οι διαφημιστες με ολους... Ετσι ειναι ο κοσμος , ετσι λειτουργει και κανεις δεν θα τον αλλαξει....
clevercitizen Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ρε σύ η λογική σου είναι: Μην αγοράσετε Win7 γιατί μας ξεβρακώνουν, και τα DX11 παιχνίδια τα παίζεις και στα Vista. Εμένα που μου πούλησαν laptop με Vista προεγκατεστημένα και σέρνεται, δηλαδή θα είμαι "μαλάκας" αν βάλω τα 7 έτσι? Μόνο και μόνο επειδή δεν έχω καταναλοτική συνείδηση. Και ποιος σου είπε ότι με τα 7 δε θα σέρνεται? Ο μόνος τρόπος να μη σέρνεται είναι να βάλεις xp ή linux. Γενικά είμαι υπέρ των 7, τα έχω δοκιμάσει κιόλας και τα βρήκα σαφέστατα ανώτερα από τα vista. Μέχρι όμως να "παρατήσω" και το τελεταίο πρόγραμμα που παίζει σε xp και όχι σε vista ή 7, δεν πρόκειται να μεταβώ σε κανένα από τα δύο λειτουργικά.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Και ποιος σου είπε ότι με τα 7 δε θα σέρνεται? Ο μόνος τρόπος να μη σέρνεται είναι να βάλεις xp ή linux.Γενικά είμαι υπέρ των 7, τα έχω δοκιμάσει κιόλας και τα βρήκα σαφέστατα ανώτερα από τα vista. Μέχρι όμως να "παρατήσω" και το τελεταίο πρόγραμμα που παίζει σε xp και όχι σε vista ή 7, δεν πρόκειται να μεταβώ σε κανένα από τα δύο λειτουργικά. Τα 7 αν δεν κάνω λάθος είναι πιο ελαφριά απο τα Vista. Και πολύ καλύτερα βεβαίως. Γιατί λοιπόν να έχω το χειρότερο, ενω μπορώ να έχω το καλύτερο?
clevercitizen Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Με την ίδια λογική θα τρέχαμε ακόμα Win '98. Όχι γιατί με το hardware της δεκαετίας του '90 δεν μπορούμε ούτε να τρέξουμε ταινίες, ούτε να ανοίξουμε πολλές σελίδες στο net ούτε να τρέξεις παιχνίδια, πάνω κάτω αυτά που κάνει ο μέσος χρήστης σήμερα. Από τη στιγμή που τα xp (που το 2001 όταν βγήκαν όλοι τα έβριζαν-μαζί και εγώ) αποδείκνύονται ικανά για τις ανάγκες του μέσου χρήστη, δε βρίσκω το λόγω να τα αλλάξει. Παιδιά, η γενιά μας, μέχρι 30 ετών, είναι αυτή που ασχολείται περισσότερο με τα video games. Υπάρχουν όμως και οι 30+ που αρκούνται στο browsing και όλα τα άλλα που έχω πει.
slipknot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι η αντίδραση μερικών στο κάθε τι καινούργιο. Απλά πολλοί είναι της λογικής "κάτι καινούργιο = κι άλλα χρήματα σε αναβαθμίσεις". Η τεχνολογία όμως προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και όλα είναι θέμα marketing. Αν δεν έβγαινε καινούργιο software δε θα υπήρχε λόγος για αναβαθμίσεις και νέα συστήματα, θα είχαμε ένα λειτουργικό όλοι και θα τρέχαμε συγκεκριμένα προγράμματα. Έτσι δημιουργείται μια αλυσίδα και αργά ή γρήγορα αναγκάζεσαι να σκάσεις λεφτά. Το θέμα είναι ότι ο καθένας κρίνει βάση των απαιτήσεων του και αποφασίζει πότε και αν θα αγοράσει. Από εκεί και πέρα αν αγοράσει κάτι που δε χρειάζεται απλά και μόνο για να λέει ότι το έχει, δικό του πρόβλημα. Προσωπικά είμαι υπέρ της λογικής "αγοράζω ότι χρειάζομαι".
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Όχι γιατί με το hardware της δεκαετίας του '90 δεν μπορούμε ούτε να τρέξουμε ταινίες, ούτε να ανοίξουμε πολλές σελίδες στο net ούτε να τρέξεις παιχνίδια, πάνω κάτω αυτά που κάνει ο μέσος χρήστης σήμερα. Από τη στιγμή που τα xp (που το 2001 όταν βγήκαν όλοι τα έβριζαν-μαζί και εγώ) αποδείκνύονται ικανά για τις ανάγκες του μέσου χρήστη, δε βρίσκω το λόγω να τα αλλάξει.Παιδιά, η γενιά μας, μέχρι 30 ετών, είναι αυτή που ασχολείται περισσότερο με τα video games. Υπάρχουν όμως και οι 30+ που αρκούνται στο browsing και όλα τα άλλα που έχω πει. Κοίταξε. Το μηχάνημα μου είναι του '03. Με καλύπτουν απόλυτα τα ΧP μιας και ότι θέλω να παίξω το έχω στο Xbox. Αλλά δεν νοείται ατομο με νέο PC και να παραμείνει σε XP. είναι kinda γυφτιά imo, απο την στιγμή που μπορείς να έχεις τα 7 και κάθε 7 δωρεάν...
clevercitizen Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τα 7 αν δεν κάνω λάθος είναι πιο ελαφριά απο τα Vista. Και πολύ καλύτερα βεβαίως. Γιατί λοιπόν να έχω το χειρότερο, ενω μπορώ να έχω το καλύτερο? Πιο ελαφριά σημαίνει ότι χρειάζονται χειρότερο hardware σε σχέση με τα vista για να τρέξουν έτσι? Σημαίνει ότι με το ίδιο hardware τρέχουν γρηγορότερα?, Ό,τι όλα αυτά οφείλονται στο ότι είναι καλύτερα γραμμένα σε σχέση με τα vista? Και αν σου έλεγα ότι τα xp είναι πιο ελαφριά από τα 7 τι θα έλεγες? Πολύ καλύτερα από ποιας άποψης? Τεχνολoγίας, dx11 κτλ? Άρα εγώ που έχω vga που υποστηρίζει dx9 θα αναγκαστώ να αλλάξω vga. Και αν έχω λάπτοπ ή Agp θύρα τότε πρέπει να αλλάξω όλο το pc. Μόνο και μόνο για να έχω ελαφρώς καλύτερα γραφικά σε παιχνίδια που ήδη παίζουν στα xp. Λόγος, κατ'εμέ πάντα, για να αλλάξω pc και λειτουργικό είναι πχ να μην παίζουν οι HD ταινίες, o καθένας βάζει τις προτεραιότητές του. Εγώ που δεν πολυπαίζω καινούρια παιχνίδια, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Εσύ που παίζεις και σε ενοχλεί στο μάτι σου τότε πολύ καλά θα κάνεις που θα πάρεις νέο pc + win7, δε σε κρίνω. Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:21 ---------- Κοίταξε. Το μηχάνημα μου είναι του '03. Με καλύπτουν απόλυτα τα ΧP μιας και ότι θέλω να παίξω το έχω στο Xbox. Αλλά δεν νοείται ατομο με νέο PC και να παραμείνει σε XP. είναι kinda γυφτιά imo, απο την στιγμή που μπορείς να έχεις τα 7 και κάθε 7 δωρεάν... Και γιατί δε βάζεις vista? Όπως λες τα χp σε καλύπτουν! Αυτό θέλω και γώ να πώ, από τη στιγμή που μας καλύπτουν τα xp, ότι περισσότερο και να έχουμε είναι πλεονασμός και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουμε! Με το να βάζω τα vista/7 και να περιμένω πότε θα δεήσει η τάδε εταιρεία να βγάλει drivers για ένα κομμάτι hardware το οποίο χρησιμοποιώ, παίζει άψογα στα xp αλλά όχι στα vista/7 μόνο χρόνο και χρήμα θα χάσω, αφού είτε θα ξαναπερνάω τα xp είτε θα αγοράσω καινούριο, "συμβατό" μηχάνημα. Επειδή πολύ το ζαλίσαμε, σας λέω ότι εγώ προσωπικά θα αλλάξω OS όταν ΟΛΑ τα προγράμματα/hardware που χρησιμοποιώ στα xp είτε λειτουργούν κανονικότατα στο καινούριο OS είτε πάψω εγώ να τα χρησιμοποιώ και τα αντικαταστήσω με άλλα. Αυτά.:o:o
pournaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Πιο ελαφριά σημαίνει ότι χρειάζονται χειρότερο hardware σε σχέση με τα vista για να τρέξουν έτσι? Σημαίνει ότι με το ίδιο hardware τρέχουν γρηγορότερα?, Ό,τι όλα αυτά οφείλονται στο ότι είναι καλύτερα γραμμένα σε σχέση με τα vista?Και αν σου έλεγα ότι τα xp είναι πιο ελαφριά από τα 7 τι θα έλεγες? Πολύ καλύτερα από ποιας άποψης? Τεχνολoγίας, dx11 κτλ? Άρα εγώ που έχω vga που υποστηρίζει dx9 θα αναγκαστώ να αλλάξω vga. Και αν έχω λάπτοπ ή Agp θύρα τότε πρέπει να αλλάξω όλο το pc. Μόνο και μόνο για να έχω ελαφρώς καλύτερα γραφικά σε παιχνίδια που ήδη παίζουν στα xp. Λόγος, κατ'εμέ πάντα, για να αλλάξω pc και λειτουργικό είναι πχ να μην παίζουν οι HD ταινίες, o καθένας βάζει τις προτεραιότητές του. Εγώ που δεν πολυπαίζω καινούρια παιχνίδια, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Εσύ που παίζεις και σε ενοχλεί στο μάτι σου τότε πολύ καλά θα κάνεις που θα πάρεις νέο pc + win7, δε σε κρίνω. Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:21 ---------- Και γιατί δε βάζεις vista? Όπως λες τα χp σε καλύπτουν! Αυτό θέλω και γώ να πώ, από τη στιγμή που μας καλύπτουν τα xp, ότι περισσότερο και να έχουμε είναι πλεονασμός και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουμε! Με το να βάζω τα vista/7 και να περιμένω πότε θα δεήσει η τάδε εταιρεία να βγάλει drivers για ένα κομμάτι hardware το οποίο χρησιμοποιώ, παίζει άψογα στα xp αλλά όχι στα vista/7 μόνο χρόνο και χρήμα θα χάσω, αφού είτε θα ξαναπερνάω τα xp είτε θα αγοράσω καινούριο, "συμβατό" μηχάνημα. Επειδή πολύ το ζαλίσαμε, σας λέω ότι εγώ προσωπικά θα αλλάξω OS όταν ΟΛΑ τα προγράμματα/hardware που χρησιμοποιώ στα xp είτε λειτουργούν κανονικότατα στο καινούριο OS είτε πάψω εγώ να τα χρησιμοποιώ και τα αντικαταστήσω με άλλα. Αυτά.:o:o Τα 3.11 να δεις ποσο πιο ελαφρα απο τα XP ειναι... Τα προγραμματα λειτουργουν ολα κανονικοτατα, δεν προκειται να βγουν ειδικες εκδοσεις για τα 7, εκτος ελαχιστων κακογραμμενων που κακως δεν θα τρεξουν στα vista η στα 7. Για τους drivers αμα δε δοκιμασεις δεν προκειται ποτε να εισαι σιγουρος, οσο και να σου πουνε οτι η ταδε συσκευη υποστηριζεται πλεον απο τα 7, και τελικα να πρεπει να περασουν 3-4 updates για να σταθεροποιηθει, και μεχρι τοτε οι drivers των vista να λειτουργουν πιο καλα. Μην το ψαχνετε πολυ. Οσοι εχουν τα xp αγορασμενα και προκειται να αγορασουν και τα 7, θα μεταβουν στα 7 με μεγαλη δυσκολια μονο οταν θα τους το επιταξει η αναλογη εργασια τους. Αυτοι που ειχαν τα xp - vista απο το θειο, πρωτοι θα εχουν στα pc τους και τα 7, οχι γιατι τα χρειαζονται, αλλα γιατι απλα τα εχουν.
aledjo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Παλιότερα σε κάποια posts σου είπες ότι δουλεύεις dj. Στα κλαμπάκια(μαγαζιά τεσπα) που παίζεις πας άντε και βάζω ό,τι λάχει? Δεν οργανώνεις μια playlist απ το σπίτι σου? Δεν έψαξες σπίτι σου να αγοράσεις/κατεβάσεις τραγούδια? Δε χρησιμοποιείς pc ή στη χειρότερη ένα cd player? Δε γνωρίζω αν έχεις αγοράσει όλα τα mp3 που παίζεις ή αν στα δίνει το μαγαζί εσένα συγκεκριμένα. Σε όσα κλαμπάκια όμως γνωρίζω τους dj όλοι τους έχουν την προσωπική τους συλλογή , παράνομα κατεβασμένη από pc. Δηλαδή αν δεν υπήρχε pc και αν δεν είχαν τη "γνώση" να κατεβάζουν μουσική τότε θα ήταν άνεργοι ή θα έκαναν άλλη δουλειά.. α μπραβο, το επιασες το θεμα αλλα το χανεις στη πορεια. ΓΙ'ΑΥΤΟ εγω περνω πιο πολλα λεφτα απο τις σερβιτορες και τις barwoman! επειδη ξοδευω λεφτα σε ιντερνετ, pc, τραγουδια κτλ κτλ. λογικο δε σου ακουγεται να περνω πιο πολλα λεφτα απο τους αλλους που δεν εχουν εξοδα ιντερνετ κτλ????? που ειναι το περιεργο? κανω επαγγελματικη χρηση και γιαυτο περνω λεφτα.....
-nick- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 α μπραβο, το επιασες το θεμα αλλα το χανεις στη πορεια. ΓΙ'ΑΥΤΟ εγω περνω πιο πολλα λεφτα απο τις σερβιτορες και τις barwoman! επειδη ξοδευω λεφτα σε ιντερνετ, pc, τραγουδια κτλ κτλ. λογικο δε σου ακουγεται να περνω πιο πολλα λεφτα απο τους αλλους που δεν εχουν εξοδα ιντερνετ κτλ????? που ειναι το περιεργο? κανω επαγγελματικη χρηση και γιαυτο περνω λεφτα..... αληθεια το πιστεύεις αυτό ?
aledjo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 nick[;2861736'']αληθεια το πιστεύεις αυτό ? ετσι το λεμε τυπικα για τα ματια του κοσμου αν κατσουμε και το αναλυσουμε δε θα τελειωσουμε ποτε. οποτε μη το κουραζουμε αλλο και ας μεινουμε στα τυπικα.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 nick[;2861736'']αληθεια το πιστεύεις αυτό ? Το θεμα δεν ειναι να το πιστευει ο ιδιος αλλα αυτος που τον πληρωνει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ---------- ετσι το λεμε τυπικα για τα ματια του κοσμου αν κατσουμε και το αναλυσουμε δε θα τελειωσουμε ποτε. οποτε μη το κουραζουμε αλλο και ας μεινουμε στα τυπικα. Ακριβως και οπως ειναι γνωστο αν το λες πολλες φορες στο τελος καπως το πιστευεις και εσυ και μπορεις να το μεταφερεις και ποιο πιστικα σε αυτον που σε πληρωνει Win win κατασταση δηλαδη.
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 nick[;2861736'']αληθεια το πιστεύεις αυτό ? Ναι,κι ο μπάρμαν παίρνει περισσότερα απο τον σερβιτόρο γιατί δοκιμάζει τα κοκτέιλ σπίτι οπότε έχει έξοδα για να αγοράζει ποτά, Ο ντιλιβαράς απο την άλλη παίρνει πολλά γιατί έχει έξοδα για να βγάλει δίπλωμα,για το μηχανάκι που πήρε ώστε να αποκτήσει εμπειρία και με το οποίο κάνει πρόβες + τη βενζίνη, για όλα αυτά πρέπει να κάνει απόσβεση,εξού και ο μεγάλος μισθός(μεγαλύτερος απο αυτού που κόβει το γύρο) Τα σέβη μου aledjo ένας αιώνιος θαυμαστής
aledjo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ναι,κι ο μπάρμαν παίρνει περισσότερα απο τον σερβιτόρο γιατί δοκιμάζει τα κοκτέιλ σπίτι οπότε έχει έξοδα για να αγοράζει ποτά, Ο ντιλιβαράς απο την άλλη παίρνει πολλά γιατί έχει έξοδα για να βγάλει δίπλωμα,για το μηχανάκι που πήρε ώστε να αποκτήσει εμπειρία και με το οποίο κάνει πρόβες + τη βενζίνη, για όλα αυτά πρέπει να κάνει απόσβεση,εξού και ο μεγάλος μισθός(μεγαλύτερος απο αυτού που κόβει το γύρο) Τα σέβη μου aledjo ένας αιώνιος θαυμαστής λολ ο μπαρμαν περνει περισσοτερα απο τον σερβιτορο επειδη υποτιθεται ξερει μια τεχνη δηλαδη να φτιαχνει ποτα, κοκτειλ κτλ. εχει παραπανω γνωσεις απο το σερβιτορο δηλαδη. ενω ο σερβιτορος δεν εχει αυτες τις γνωσεις γι'αυτο περνει λιγοτερα. ολα αυτα ειναι τυπικα. μην αρχησετε το πως και το γιατι, γιατι εχω να σας πω πολλα χειροτερα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:16 ---------- nick[;2861736'']αληθεια το πιστεύεις αυτό ? σου απαντησα στο ερωτημα σου αλλα καθως το ξαναδιαβαζα, μου γεννηθηκε μια απορια. γιατι το λες αυτο? σας φαινεται παραλογο ο dj να περνει περισσοτερα απο τους αλλους? και γιατι? συζητηση να γινεται δηλαδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.