Skatoprama Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τι θα προτείνατε για γυμναστική στο σπίτι(ασκήσεις με βάρη ή χωρίς, διάρκεια κλπ) Στοχεύοντας σε όλο το σώμα? Είμαι 19, βάρος 70 κιλά 1.72μ σε καλή σχετικά φυσική κατάσταση χωρίς κάποιο μυοσκελετικό ή άλλο πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει ζητήματα. Ξέρω πως το γυμναστήριο θα ήταν καλύτερη επιλογή αλλά οι ώρες που μου αφήνει το προγραμμά μου για γυμναστική είναι σχετικά ακατάληλες+θέλω μισή ώρα για το κοντινότερο γυμναστήριο....
JohnEngineer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τι θα προτείνατε για γυμναστική στο σπίτι(ασκήσεις με βάρη ή χωρίς, διάρκεια κλπ) Στοχεύοντας σε όλο το σώμα? Είμαι 19, βάρος 70 κιλά 1.72μ σε καλή σχετικά φυσική κατάσταση χωρίς κάποιο μυοσκελετικό ή άλλο πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει ζητήματα. Ξέρω πως το γυμναστήριο θα ήταν καλύτερη επιλογή αλλά οι ώρες που μου αφήνει το προγραμμά μου για γυμναστική είναι σχετικά ακατάληλες+θέλω μισή ώρα για το κοντινότερο γυμναστήριο.... Στρέτσινγκ, τρεξιματάκι, ανεβοκατέβασμα σκαλοπάτια, μονόζυγο, βυθίσεος σε δίζυγο, πους-απς, σκοινάκι... Πάρε ενα ζευγάρι αλτηρες για τοπ σπίτι και κανε διάφορες ασκήσεις με πολλές επαναλήψεις... πειραματίσου με την ταχύτητα των επαναλήψεων κτλ.. Τόσες και τόσες ασκήσεις μπορείς να κάνεις μόνος σπίτι σου.. Οι πολυπάγκοι, διάδρομοι, στέπ κτλ για το σπίτι είναι υποκατάστατα αυτών των ασκήσεων υπόψην... Το γυμναστήριο είναι καλο αλλα όχι απαραίτητο.. Η γυμναστική θα πρέπει να σε ξεκουράζει και να σε τονόνει.. ξεκίνα και μόνος σου θα βρείς τη διάρκεια και το πρόγραμμα που σου ταιριάζει.. και κυρίως διατροφή και ισορροπημένη δίαιτα... Κράτα κανα 2ωρο τουλάχιστον πριν την προπόνηση με αδειο στομάχι και φάε κυρίως υδατάνθρακες (μακαρόνια, ρύζι, πατάτες κτλ).. Το βράδυ μακρυά απο τους υδατάνθρακες... και τα ετοιματζίδικα όσο μπορείς περιόρισέ τα..
Whiteyez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Υπάρχουν και τα ποδήλατα γυμναστικής για μέσα στο σπίτι, give it a try.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τι θα προτείνατε για γυμναστική στο σπίτι(ασκήσεις με βάρη ή χωρίς, διάρκεια κλπ) Στοχεύοντας σε όλο το σώμα? Είμαι 19, βάρος 70 κιλά 1.72μ σε καλή σχετικά φυσική κατάσταση χωρίς κάποιο μυοσκελετικό ή άλλο πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει ζητήματα. Ξέρω πως το γυμναστήριο θα ήταν καλύτερη επιλογή αλλά οι ώρες που μου αφήνει το προγραμμά μου για γυμναστική είναι σχετικά ακατάληλες+θέλω μισή ώρα για το κοντινότερο γυμναστήριο.... Ένας απλός οριζόντιος πάγκος, για να μην πω 2 βαράκια σκέτα, είναι υπερ αρκετά. Το ζήτημα με όλα τα όργανα είναι να τα χρησιμοποιήσεις. Κατά τ' άλλα είτε με τα 2 βαράκια είτε με εξοπλισμό γυμναστικής 3000 ευρώ, τα ίδια ποντίκια θα κάνεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:37 ---------- Για να γίνω πιο ακριβής και με τα βαράκια μπορείς να ασκήσεις όλο σου το σώμα.
Skatoprama Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Οκ 8ενκς για τις συμβουλές σας. Σχετικά με το ποδήλατο, θα ήθελα να κρατήσω τον προυπολογισμό όσο χαμηλότερα γίνεται(εξάλλου έχω και κανονικό, να το χρησιμοποιούσα και συχνότερα κιόλας...) συν είμαι της άποψης όπως και ο προλαλήσας οτι τα ακριβά όργανα γυμναστικής δεν προσφέρουν ουσιαστικά κάτι παραπάνω...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Οκ 8ενκς για τις συμβουλές σας. Σχετικά με το ποδήλατο, θα ήθελα να κρατήσω τον προυπολογισμό όσο χαμηλότερα γίνεται(εξάλλου έχω και κανονικό, να το χρησιμοποιούσα και συχνότερα κιόλας...) συν είμαι της άποψης όπως και ο προλαλήσας οτι τα ακριβά όργανα γυμναστικής δεν προσφέρουν ουσιαστικά κάτι παραπάνω... Πάρε κι ένα βιβλιαράκι με ασκήσεις με βάρη και είσαι κομπλέ.
jason_rethymno Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ναι ωραια ίδεα αυτη με τα βάρη δε το χα σκεφτει..
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 this is all you need και χωρις βαρακια. το λενε elastiband και οταν το αγοραζεις (ουτε 10 ευρω το εικονιζομενο) εχει και αφισα με καμια 100ρια ασκησεις http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=elastiband&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 και το λινκ για να ψαξεις
JohnEngineer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Επίσης το άλλο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα σάκο προπόνησης και ένα ζευγάρι γάντια και να χτυπιέσαι με μουσικούλα (αμερικανιές χίπ χόπ και έτσι) .. δές τα βασικά χτυπήματα κίκ-μπξινγκ ή Μουάι Τάι σε κανα γιουτιουμπ και δώστου.. δέν θές τίποτε άλλο.. μόνο καθημερινή εξάσκηση... χαλάς τρελή ενέργεια με αυτά..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ας γράψω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Αγόρασα λοιπόν ένα μονόζυγο πόρτας γιατι θελω να γίνω φέτες Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το έχω βάλει σωστά, δηλαδή είναι στην ευθεία, βάζω τα δακτυλίδια από καουτσούκ δεξιά-αριστερά και το σφίγγω δυνατά, το μονόζυγο γλιστράει. Κάνω κάτι λάθος ;
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ας γράψω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Αγόρασα λοιπόν ένα μονόζυγο πόρτας γιατι θελω να γίνω φέτες Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το έχω βάλει σωστά, δηλαδή είναι στην ευθεία, βάζω τα δακτυλίδια από καουτσούκ δεξιά-αριστερά και το σφίγγω δυνατά, το μονόζυγο γλιστράει. Κάνω κάτι λάθος ; Μήπως η βαρύτητα είναι απλά σκύλα;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εντάξει 80 κιλά δεν είναι πολλα τελικα εφαγα λιγο την την κασα με γυαλόχαρτο για να έχει τραχιά επιφάνεια και τώρα είναι οκ !
Fidelio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ..σε λίγο καιρό θα ξεκολήσει η κάσα , βασικά θα ραγίσει στις γωνίες.
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 HIIT High Intensity Interval Training Δηλ, sprin, walk, sprint, walk ( πχ 15-30" σπριντ, 30" ξεκούραση κλπ ). Κάνε καλό ζέσταμα πριν αφού για τρέξιμο και παίξε με τους χρόνους να δεις τι αντέχεις να κάνεις.
Fidelio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Τον διάδρομο να το αποφύγεις για τις ταχύτητες γιατί καταστρέφει την μηχανική των sprints. Το hiit έιναι για αντοχή στην ταχύτητα , για το "snap" που θέλεις πρέπει να κάνεις άλλα πράγματα. Βασικά επειδή βαριέμαι να γράφω , αν θες μπορώ να σου στείλω ένα pdf μαζί με βίντεος για τα drills.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα