Προς το περιεχόμενο

PSP θέμα με Homebrew!

angel187

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κάνει την όλη διαδικασία για Homebrew και είχε φτάσει σε σημείο που να λέει ότι στο system info οτι είμαι σε περιβάλλον CFW 5.03 αλλα έγινε απενεργοποίηση του PSP και μετα εμφάνιζε ότι ήμουν σε περιβάλλον 5.03. Έκανα format to MEMORY STICK και μετα όποτε κάνω τη διαδικασία μου κολλάει όταν πάω να εγαταστήσω το ChickHEN R2 και μου εμφανίζεται αυτη η οθόνη και μετα το PSP απενεργοποιείται.

Μπορει να μου πει κάποιος τι χρειάζεται να κάνω;

Αν γίνουν όλα σωστά μετα θα μπορώ να διαβάζω αρχεία .iso;

Κάποια μόνιμη λύση υπάρχει ή θα πρέπει να μένει πάντα το PSP σε standby;

Το link για τη photo

http://imagehosting.gr/show.php/879603_ ... 2.jpg.html

Δημοσ.
Είχα κάνει την όλη διαδικασία για Homebrew και είχε φτάσει σε σημείο που να λέει ότι στο system info οτι είμαι σε περιβάλλον CFW 5.03 αλλα έγινε απενεργοποίηση του PSP και μετα εμφάνιζε ότι ήμουν σε περιβάλλον 5.03. Έκανα format to MEMORY STICK και μετα όποτε κάνω τη διαδικασία μου κολλάει όταν πάω να εγαταστήσω το ChickHEN R2 και μου εμφανίζεται αυτη η οθόνη και μετα το PSP απενεργοποιείται.

Μπορει να μου πει κάποιος τι χρειάζεται να κάνω;

Αν γίνουν όλα σωστά μετα θα μπορώ να διαβάζω αρχεία .iso;

Κάποια μόνιμη λύση υπάρχει ή θα πρέπει να μένει πάντα το PSP σε standby;

Το link για τη photo

http://imagehosting.gr/show.php/879603_ ... 2.jpg.html

Όταν βάζεις το ChickHEN στο System Information σου γράφει 5.03 ChickHENR2 και όχι CFW 5.03 .

Τώρα μπορείς να τρέξεις homebrew εφαρμογές και παιχνίδια.Για να μπορείς να παίζεις τα iso θα πρέπει να εγκαταστήσεις cf στο psp σου.

Τέλος για να πετύχει το ChickHEN πήγαινε στις Photo,πάτα τον φάκελο Chickhen και πήγαινε γρήγορα στην τελευταία εικόνα χωρίς να πατήσεις προβολή(όπως έκανες παραπάνω).Η οθόνη θα γίνει πράσινη και θα γίνει επανεκκίνηση στο psp.Αν σου κολλάει δοκίμασε αρκετές φορές μέχρι να σου πετύχει με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω.

Δημοσ.

Ειχα κάνει τη διαδικασία και με Chickhen και με Gen(A) οπως λεγεται το αλλο και μετα εκλεισε και με εβγαλε στο αρχικο εκτοτε οποτε παω να κάνω το chickhen μου βγαζει αυτη τη screen.Το εχω δοκιμάσει απειρες φορες κατι αλλο παιζει να κάνω;

Δημοσ.

Μπραβο nikomania οι οδηγοι σου ειναι απλοι και κατανοητοι.

Τους χρησιμοποιησα και παιζουν μια χαρα.

Στο καινουργιο Slim 3000 αν για καποιο λογο κανει Shutdown δεν εγινε και τπτ αφου το fw 5.03 υπαρχει μεσα.

ΥΓ. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πρεπει να παιξεις λιγο με τα photos δε πιανει με τη μια ειδικα εαν αργει, μονο εαν δεις την οθονη ν' αλλαζει χρωματα (συνηθως πρασινιζει) σχεδον αμεσως εισαι σε σωστο δρομο..

Δωρεαν κλησεις απο κινητο

Δημοσ.

Εμένα μου κολλάει το προγραμμα που ανοιγει τις ψωτογραφίες και δεν μου βγαζει την πρασινη εικόνα για να κάνει επαννεκίνηση το psp οταν πάω να κάνω το Chickhen.

Εκείνο η διαμόρφωση του Memory stick θα φταίει που είχα κάνει μέσα απο psp μπορεί να φταίει;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:57 ----------

Nikomania εισαι μεγαλος φιλε στο site που παραθετεις με την υπογραφη σου βρηκα την ακρη και για να ανοιγω τα iso.

το λαθος που εκανα εγω ηταν μάλλον που πηγαινα να κανω πάλι τη διαδικασία χωρις να εχω βάλει το αυθεντικό θέμα ειχα ενα που εμοιαζε στα vista.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...