Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου.

bardock300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για ενα κινητο με μεγαλη κ γρηγορη οθονη αφης, καμερα 5megapixels, κ γενικα το θελω για το internet, videos κτλ. Ειμαι μεταξυ, του nokia 5800 και του LG Arena, στα λεφτα γυρο στην τιμη των δυο κινητων που ανεφερα. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω το 5800 και δεν μπορώ να πω οτι είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου. Απλά ήταν το πρώτο touch της nokia. Η κάμερά του είναι 3,2 και όχι 5 mp και μάλιστα θα την χαρακτήριζα ως κακή (για τα δικά μου δεδομένα πάντα, αφού πριν είχα το n82 με 5mp κάμερα). Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι ένα αρκετά βολικό τηλέφωνο. Τώρα βέβαια αν η σύγκρισή σου είναι το lg τότε δεν τίθεται θέμα: go for nokia!

Δημοσ.

μακραν LG

αν σε νοιαζει η οθονη αφης που λες να ναι γρηγορη,και η αποκρυση του μενου,σαφως πας για LG που εχει και αυτονομο συστημα γραφικων ΑΤΙ αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Εάν δεν το πάρεις με επιδότηση , ένα μεταχειρισμένο iPhone 3G είναι ότι ζητάς ,

εκτός της Camera.

Εάν πάλι πας με επιδότηση , είναι καλύτερο το Arena.

Έχει Capacitive οθόνη (σαν του iPhone) με πολύ καλή αποκριση. Από την άλλη δεν έχει όσες εφαρμογές εχει το Nokia . Σε γενικές γραμμές , απέφυγε τα Touch της Nokia .

Δημοσ.
Thx, αλλα τα iPhone δεν ειναι και κατα καποιο τροπο "κλειδωμενα" απο την Vodafone?

Aπο την apple εχει καποιους περιορισμους (ηλιθιους τους χαρακτηριζω εγω) οπως η αδυναμια αποστολης αρχειων με bluetooth σε αλλα κινητα , ή μη επιτρεπομενη εγγραφη video αν και στο καινουργιο 3gs επιτρεπεται.

Αν ομως η γρηγορη οθονη αφης ειναι το κρυτηριο σου τοτε ειναι μονοδρομος το Iphone οπως και σε μενα που το κραταω για αυτο τον λογο...Ουτε το htc ουτε το samsumg i980 που ειδα ειχαν τοσο καλη οθονη.

Για το LG δεν ξερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...