johnyb98 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα καλό άρθρο, και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, που να εξηγεί πώς να προστεθεί ένας υπολογιστής σε ένα δίκτυο, ο οποίος θα γίνει e-mail server. Σ' αυτόν θα μετακινούνται τα mails, θα φιλτράρονται (virus, spam, κ.λπ), θα περνάνε από firewall (απ' το οποίο firewall θα έχει ανοίξει κατάλληλο port), και στη συνέχεια, τα "καθαρά" mails, θα διανέμονται στο δίκτυο. Θα ήθελα να περιλαμβάνονται και σχεδιαγράμματα, που θα βοηθούν στην κατανόηση. Απ' ό,τι καταλαβαίνετε, γυρεύω ένα λεπτομερέστατο άρθρο. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ!
de173 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Θεωρώ ότι αυτό που ζητάς είναι ΑΔΥΝΑΤΟ (πόσο μάλλον στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ)... Αν δεν "τριφτείς" ώστε να αποκτήσεις εμπειρία πάνω στο θέμα αυτό, δεν θα μάθεις από το ίντερνετ. Επίσης, δεν γίνεσαι συγκεκριμένος. Ζητάς απλά και μόνο να στήσεις έναν mail-server. Σε τι λειτουργικό θα το στήσεις; Τι firewall θα χρησιμοποιήσεις; Πιο antivirus πρόγραμμα θα εγκαταστήσεις;... Και εγώ μπορεί να θέλω να μάθω υπολογιστές αλλά αν δεν πω τι θέλω να μάθω, κανείς δεν θα μου υποδείξει τίποτα. Μην ζητάμε γενικότητες για να μάθουμε συγκεκριμένα πράγματα! Και στην τελική google is your best friend
sip03ds Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.linuxhomenetworking.com/ αν και δεν είναι στα Ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.