dimi5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 γειας σας παιδια εχω ενα προβλημα με το πσ μου ειναι επιγον ηλικρινα δεν ξερω τι να κανω...πηγα να κανω format το πσ και εκανα συναιχομενα 4 restart και μετα το πσ δεν εδιχνε τιποτα στο πσ ειναι επιγον οπως εχο αναφερει πιο πανω..λετε να καιεκε κατι???:fear::fear::fear: ευχαριστο προκαταβολικα
BaNcU Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Είναι καινούριο το μηχάνημα ; Για δώσε το σύστημα σου και καμιά πιό λεπτομερή πληροφορία .
dimi5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Είναι καινούριο το μηχάνημα ; Για δώσε το σύστημα σου και καμιά πιό λεπτομερή πληροφορία . φιλε σκεψου γρηγορα ακου ειναι ενα pentinum 4 sta 3ghz and 1.5gb ram and χωρεις καρτα γραφικον ....
mimidon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Επειδή μπερδεύεις λίγο τα λόγια σου, να καταλάβω.. Πήγες να κάνεις ή έκανες format; Ο υπολογιστής με τις επανεκκινήσεις ΔΕΝ δίνει καθόλου σήμα στην οθόνη; Αν το κάνει αυτό, ακούς κάποιον ήχο από το εσωτερικό του ηχείο; Αν ναι, τι συχνότητα έχει ο ήχος (δείχνει που είναι το πρόβλημα);
dimi5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Επειδή μπερδεύεις λίγο τα λόγια σου, να καταλάβω.. Πήγες να κάνεις ή έκανες format; Ο υπολογιστής με τις επανεκκινήσεις ΔΕΝ δίνει καθόλου σήμα στην οθόνη; Αν το κάνει αυτό, ακούς κάποιον ήχο από το εσωτερικό του ηχείο; Αν ναι, τι συχνότητα έχει ο ήχος (δείχνει που είναι το πρόβλημα); δεν εχο καποιο ηχειο για να κανει μπιμ δεν εκανα φορματ ειμουν εκει που σβεινεις τον δισκο κτλ και αφεινεις μονο το dvd rom για boot καταλαβες? τωρα ειναι κλειστο και οταν το ανοιξω δεν δεινχει τιποτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:43 ---------- αμαν και πρεπει να ειναι εκεινο που σκεφτομαι ειναι η motherboard καιεικε.....οχ :'(
mimidon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δεν εχο καποιο ηχειο για να κανει μπιμ δεν εκανα φορματ ειμουν εκει που σβεινεις τον δισκο κτλ και αφεινεις μονο το dvd rom για boot καταλαβες?τωρα ειναι κλειστο και οταν το ανοιξω δεν δεινχει τιποτα Όχι. Τον δίσκο τον σβήνεις στην εγκατάσταση και το DVD το βάζεις σαν boot στο BIOS. Εάν κατάλαβα καλά, εκεί έχεις κάνει δουλειά. Κάνε reset το BIOS και δοκίμασε πάλι. Για να το κάνεις αυτό, έχεις 2 τρόπους (και στους 2 αφαιρείς το καλώδιο ρεύματος). 1 αλλάζεις θέση για 10 δευτερόλεπτα στο Jumper που βρίσκεται δίπλα στην μπαταρία και το επαναφέρεις. 2 βγάζεις την μπαταρία για 10 δευτερόλεπτα. Μάλλον έχεις πειράξει το BIOS και δεν μπορεί να ξεκινήσει με τις ρυθμίσεις που έκανες..
dimi5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 οχ μισο να καταλαβο φιλε ακου ολα δουλεβουν ρολοι ολοι ανεμιστιρες ολα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:49 ---------- Όχι. Τον δίσκο τον σβήνεις στην εγκατάσταση και το DVD το βάζεις σαν boot στο BIOS. Εάν κατάλαβα καλά, εκεί έχεις κάνει δουλειά. Κάνε reset το BIOS και δοκίμασε πάλι. Για να το κάνεις αυτό, έχεις 2 τρόπους (και στους 2 αφαιρείς το καλώδιο ρεύματος). 1 αλλάζεις θέση για 10 δευτερόλεπτα στο Jumper που βρίσκεται δίπλα στην μπαταρία και το επαναφέρεις. 2 βγάζεις την μπαταρία για 10 δευτερόλεπτα. Μάλλον έχεις πειράξει το BIOS και δεν μπορεί να ξεκινήσει με τις ρυθμίσεις που έκανες..τα εσβισα ολα ξερΩ Ν ΑΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ....ΤΑ ΕΣΒΕΙΣΑ ΟΛΑ ΕΧΤΟς το dvd romΚΑΙ ΦΙΛΕ κανε τα λιγο πιο λιανα πια μπαταρια?
mimidon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Το ότι παίρνει μπρος δεν σημαίνει ότι κάτι δεν έχει κάει, ή το BIOS κάνει FAIL. Όπως είπαμε, κάνε το reset και αν δεν πιάσει, δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή με τις ελάχιστες συσκευές (στην αρχή χωρίς DVD, σκληρό και με μία μόνο μνήμη, κτλ). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ---------- οχ μισο να καταλαβο φιλε ακου ολα δουλεβουν ρολοι ολοι ανεμιστιρες ολα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:49 ---------- τα εσβισα ολα ξερΩ Ν ΑΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ....ΤΑ ΕΣΒΕΙΣΑ ΟΛΑ ΕΧΤΟς το dvd rom ΚΑΙ ΦΙΛΕ κανε τα λιγο πιο λιανα πια μπαταρια? Τι εννοείς τα έσβησες όλα εκτός από το DVD; ΠΟΥ τα έσβησες;
dimi5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Το ότι παίρνει μπρος δεν σημαίνει ότι κάτι δεν έχει κάει, ή το BIOS κάνει FAIL. Όπως είπαμε, κάνε το reset και αν δεν πιάσει, δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή με τις ελάχιστες συσκευές (στην αρχή χωρίς DVD, σκληρό και με μία μόνο μνήμη, κτλ). φιλε ευχαριστω 8α το δοκιμασω και 8α σ πω το πρωι σε ευχαριστω...αλλα εγο ιποψιαζομαι οτι ειναι ΥΠΕΡΦΟΡΤΟΣΗ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΣ ΜΟΥ:shock: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:58 ---------- Το ότι παίρνει μπρος δεν σημαίνει ότι κάτι δεν έχει κάει, ή το BIOS κάνει FAIL. Όπως είπαμε, κάνε το reset και αν δεν πιάσει, δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή με τις ελάχιστες συσκευές (στην αρχή χωρίς DVD, σκληρό και με μία μόνο μνήμη, κτλ). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ---------- Τι εννοείς τα έσβησες όλα εκτός από το DVD; ΠΟΥ τα έσβησες; τα εσβησα ενοοω εκει που πατα F2 Η DELETE....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ
dimi5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 φιλε ευχαριστω 8α το δοκιμασω και 8α σ πω το πρωι σε ευχαριστω...αλλα εγο ιποψιαζομαι οτι ειναι ΥΠΕΡΦΟΡΤΟΣΗ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΣ ΜΟΥ:shock: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:58 ---------- τα εσβησα ενοοω εκει που πατα F2 Η DELETE....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ρε φιλε εχω βγαλει το καλοδιο του dvd rom και ανοιξε και λεει οτι faild to open bios several times καπως ετσι ....τωρα τι να κανω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:03 ---------- ρε φιλε εχω βγαλει το καλοδιο του dvd rom και ανοιξε και λεει οτι faild to open bios several times καπως ετσι ....τωρα τι να κανω? και το ανοιξα μονο με το καλωδιο της ο8ονης και το πυργου τιποτα αλλο δεν εβαλα επανω
mimidon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Τεσπά, εκεί που λες ΔΕΝ κάνεις format (F2 ή DELETE στο POST πατάς για να μπεις στο BIOS...). Το πρόβλημα είναι στην μητρική σου, δεν μπορεί να φορτώσει το BIOS και κάτι μου λέει ότι είναι της ASUS... Εάν και μετά το reset του BIOS δεν δουλέψει, τότε μάλλον αρχίζεις να ψάχνεις για μητρική...
dimi5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Τεσπά, εκεί που λες ΔΕΝ κάνεις format (F2 ή DELETE στο POST πατάς για να μπεις στο BIOS...). Το πρόβλημα είναι στην μητρική σου, δεν μπορεί να φορτώσει το BIOS και κάτι μου λέει ότι είναι της ASUS... Εάν και μετά το reset του BIOS δεν δουλέψει, τότε μάλλον αρχίζεις να ψάχνεις για μητρική... κτυπα ξιλο ρε φιλε ελεος ειναι μια αλλη που εχω http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.528306'>http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.528306 πε σμου τωρα δεν μπορω να κανω φορματ λεγε... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:34 ---------- κτυπα ξιλο ρε φιλε ελεος ειναι μια αλλη που εχω http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.528306πεσμου τωρα δεν μπορω να κανω φορματ λεγε... πες μου δηλαδη τι πρεπει να κανω με λιγα λογια... να ξαναπροσπα8ισω για φορματ οπως ειχα πει εχο ξανακανει πολλες φορες με αυτο το πσ φορματ χωρις κανενα προβλημα.... α και ακομη κατι αν μπορεις να με βοη8ησης ο επεξεργαστης που εχω με το παραμικρο παιγαινει στα 100% πχ οταν μπω σε μια ιστοσελίδα ...δεν του εβαλα αρκετη παστα ι κατι αλλο συμβενει?
slipknot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Έκανες reset του BIOS όπως σου είπαν ή θα τους μαχαιρώσεις όλους;
dimi5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Έκανες reset του BIOS όπως σου είπαν ή θα τους μαχαιρώσεις όλους; τι ενοεις να τους μαχαιρωσω ολους ?
slipknot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Είσαι πολύ χειμαρρώδης ρε παιδάκι μου. Διάβασε πάλι όσα σου πρότειναν, αν δεν έχεις κάτι κάτι απ' αυτά κάν' το και αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα postαρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.