Προς το περιεχόμενο

Ποια ομάδα παίρνετε στο pro/fifa?

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποια μικρη .. ποτε ομαδα με τρομερους παιχτες ... για να εχει ενδιαφερον το career! ..αμα δεν φτιαξω την δικια μου (λιγο σπανιο να μην φτιαξω την δικια μου) παιρνω Παναθηναικο !

Δημοσ.

Chelsea ή Manchester.

Προτιμώ σαφέστατα chelsea απλά στις '09 εκδόσεις η manchester υπερτερούσε κατά πολύ.

Κάποτε έπαιρνα μόνο juve αλλα ντάξει είναι unplayable vs barca ας πούμε. Για μένα στα αθλητικά speed>all.

Δημοσ.

είμαι τεράστιος φαν της μπαρτσελόνα απο μικρός (κουμαν cl)και πάντα διαλέγω αυτήν την ομάδα,τα παλικάρια που παίζω το γνωρίζουν και δεν με κράζουν γιατι εδω και 1-2 χρόνια είναι λίγο Imba(πέρασα και εποχές που κυνηγούσαμε 5η θέση....),ο κολλητός μου πέρνει ρεαλ(γιατί είναι ρεαλ) και κάνουμε ωραία ματσάκια ,ειδικά τώρα που έχει πολύ πράμα ..... και ένα άλλο παλικάρι που παίζω πέρνει τσέλσι και ιντερ.

όταν παίζω με χειρότερους πέρνω ajax(φαν απο παλιά)και ιαπωνία απο εθνικές(nakamura ftw!!!)

παιχνίδι παίζουμε το προ γιατί είναι πιο arcade και μας τεριάζει καλύτερα επειδή το έχουμε συνηθήσει(αντε μάθε σε γέρικο σκυλί νέα κόλπα......)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...