egalps Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ο τίτλος τα λέει όλα.Ποια είναι η ομάδα που προτειμάτε να πέρνετε όταν πέζεται fifa ή pro;
Tilemaxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μπαρτσελόνα, και για δεύτερη επιλογή στο ΦΙΦΑ Μαρσειγ, Άρσεναλ.
PavlaraS18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 καποια μικρη .. ποτε ομαδα με τρομερους παιχτες ... για να εχει ενδιαφερον το career! ..αμα δεν φτιαξω την δικια μου (λιγο σπανιο να μην φτιαξω την δικια μου) παιρνω Παναθηναικο !
klainmaingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Chelsea ή Manchester. Προτιμώ σαφέστατα chelsea απλά στις '09 εκδόσεις η manchester υπερτερούσε κατά πολύ. Κάποτε έπαιρνα μόνο juve αλλα ντάξει είναι unplayable vs barca ας πούμε. Για μένα στα αθλητικά speed>all.
nikomania-- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Πάοκ(έχω ελληνικό pro), μπάρτσα, ίντερ και united(manchester)
nikos_alfa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 μπαρτσα φυσικα ιδικα αυτοσ ο ετο δεν πεφτει κατω με τιποτα πολυ ψεμα.
Bourdoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Στις αρχές που βγήκε το FIFA 10 έπαιρνα Man City αλλά μετά το γύρισα σε Atletiko.
skanjos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 είμαι τεράστιος φαν της μπαρτσελόνα απο μικρός (κουμαν cl)και πάντα διαλέγω αυτήν την ομάδα,τα παλικάρια που παίζω το γνωρίζουν και δεν με κράζουν γιατι εδω και 1-2 χρόνια είναι λίγο Imba(πέρασα και εποχές που κυνηγούσαμε 5η θέση....),ο κολλητός μου πέρνει ρεαλ(γιατί είναι ρεαλ) και κάνουμε ωραία ματσάκια ,ειδικά τώρα που έχει πολύ πράμα ..... και ένα άλλο παλικάρι που παίζω πέρνει τσέλσι και ιντερ. όταν παίζω με χειρότερους πέρνω ajax(φαν απο παλιά)και ιαπωνία απο εθνικές(nakamura ftw!!!) παιχνίδι παίζουμε το προ γιατί είναι πιο arcade και μας τεριάζει καλύτερα επειδή το έχουμε συνηθήσει(αντε μάθε σε γέρικο σκυλί νέα κόλπα......)
Tigran Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Παναθηναϊκό και Ατλέτικο! (FIFA 09) Φέτος δεν έπαιξα καθόλου PES...
darklordvader77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Manchester City,Fiorentina,Arsenal, και φυσικα Olympiakos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.