Προς το περιεχόμενο

PC σε 100Hz τηλεοραση: Τι γινεται με τα Ηz;

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπευω να αγορασω την LG 42"LH4000 TV 100Ηz και να την συνδεσω με τον υπολογιστη μου (8800gt με συνδεση dvi/hdmi adaptor) για να βλεπω ΗD ταινιες/gaming και εχω αυτην την απορια: τι γινεται με τα Ηz που το pc μεσω του nvidia panel υποστηριζει μονο απο οτι λεει 1080p50 HDTV? Δεν αναφερει πουθενα 100Hz και διαβασα καπου οτι η διαφορα στα hz μπορει να μην δειχνει ομαλη εικονα.Εχει καποιος καποια αναλογη εμπειρια?

Please help guys..

Δημοσ.

Για HD δεν θα έχεις πρόβλημα(έχω δεί 1080ρ ταινία από ετοιμόροπο laptop με nvidia gpu 8*** series μια χαρά σε 46" 100Hz)...για παιχνίδια δεν έχω ιδέα,δεν ξέρω να σου απαντήσω!Αλλά περίμενε κ την γνώμη κάποιου πιο εξοικειωμένου με HD γιατί μπορεί να ήταν στο δικό μου μάτι μια χαρά...πάντως σπασίματα στην εικόνα δεν είχε σίγουρα!

Δημοσ.
Για HD δεν θα έχεις πρόβλημα(έχω δεί 1080ρ ταινία από ετοιμόροπο laptop με nvidia gpu 8*** series μια χαρά σε 46" 100Hz)...για παιχνίδια δεν έχω ιδέα,δεν ξέρω να σου απαντήσω!Αλλά περίμενε κ την γνώμη κάποιου πιο εξοικειωμένου με HD γιατί μπορεί να ήταν στο δικό μου μάτι μια χαρά...πάντως σπασίματα στην εικόνα δεν είχε σίγουρα!

Όταν λες οτι τι δοκιμασες με 100 hz εννοείς ότι η τηλεώραση έγραφε 100 hz ή η gpu έβγαζε 100 hz ? Με την 4870 που έχω δεν πάει πάνω απο τα 60 hz.

Δημοσ.
Όταν λες οτι τι δοκιμασες με 100 hz εννοείς ότι η τηλεώραση έγραφε 100 hz ή η gpu έβγαζε 100 hz ? Με την 4870 που έχω δεν πάει πάνω απο τα 60 hz.

Νομιζω οτι αυτο θελει να πει.

Δημοσ.

Θα συνδέσεις το PC σου με την TV στα 1080p @ 50Hz και την μετατροπή στα 100Hz θα την αναλάβουν τα ηλεκτρονικά της TV σου εφόσον έχεις τις σωστές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Όσον αφορά αυτή την TV αν δεν το ξέρεις να σου πω ότι μέσω της usb που έχει μπορεί να παίξει divx-xvid και mkv αρχεία (και με εξωτερικού υπότιτλους παρακαλώ) 720p 1080p αλλά δεν υποστηρίζει ήχο DTS παρά μόνο AC3.Αν την θες για συμπιεσμένα τότε είναι η καλύτερη λύση χωρίς να έχεις συνδεδεμένο pc πάνω της και η εικόνα που βγάζει στα συμπιεσμένα είναι πάρα πολύ καλή.Απορώ πως και δεν τα αναφέρει πουθενά αυτά η LG.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας guys.

Ως προς τον ηχο η μεταφορα πως γινεται? Με το hdmi? 'Η με καποια αλλη συνδεση?

eric_in πως μπορω να παιξω mkv αρχεια μεσω usb?

Επισης εχει παρει κανεις 100hz τηλεοραση, αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα για τα 100hz?

Δημοσ.

σε εμενα μια χαρα παιζει σε 46αρα samsung, αλλα τον ηχο απο την TV θα ακους? εφοσον θες να φτιαξεις κατι σαν home cinema ,καλο θα ηταν να επαιρνες και εναν ενισχυτη, η εστω τα logitec Z5500 να ευχαριστηθείς ταινιες

Δημοσ.

εχω ενα logitech 5.1 συστημα το οποιο εχει ικανοποιητικη αποδοση (δεν θυμαμαι πιο μοντελο ειναι).

Στην 46αρα δηλαδη συνδεσες απλα το hdmi και ησουν οκ?

Δημοσ.

Τα 100Hz δεν τα θέλεις για πηγές εισόδου όπως είναι το PC ή ενα DVD player ή κάποια κονσόλα (XBOX360/PS3) αλλά για το αναλογικό σήμα της ελληνικής τηλεόρασης ή για κάποιο VHS μέσο scart σύνδεσης.

Δημοσ.

Βεβαια δε ξερω ποσες ωρες τη μερα χρησιμοποιεις το pc αλλα έχε υποψη σου οτι οι 42 ιντσες τραβανε και το αναλογο ρευμα που σημαινει οτι σε συγκριση με ενα μονιτορ γραφειου πχ 22 ιντσων καινε 5-6 φορες περισσοτερο.

Δημοσ.
Τα 100Hz δεν τα θέλεις για πηγές εισόδου όπως είναι το PC ή ενα DVD player ή κάποια κονσόλα (XBOX360/PS3) αλλά για το αναλογικό σήμα της ελληνικής τηλεόρασης ή για κάποιο VHS μέσο scart σύνδεσης.

Εννοεις οτι δεν βλεπεις διαφορα με τα 100hz οταν εχεις συνδεδεμενο pc,playstation ή blueray? Απο οτι καταλαβα πιο πανω τα 100hz ειναι η επεξεργασια που γινεται απο την τηλεοραση ανεξαρτητα απο το σημα που παιρνει απο τις εισοδους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...