konefsta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 αρχικα να τονισω οτι βρισκομαι απεναντι απο τον ΑΡΙΟ ΠΑΓΟ ! το ξερω οτι οι εσωτερικες κεραιες ειναι μουφα αλλα σε τετοια περιοχη που βρισκομαι παιζει να εχο καλη ποιοτητα με μια εσωτερικη ? απλα θελω να γλιτωσω απο το να τρυπαω τοιχους . και αλλη μια ερωτηση . υπαρχει ασυρματη εξωτερικη κεραια ? ευχαριστω
kfyros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!! (μ' αρέσει που το έγραψες και με κεφαλαία, μην πάει και δεν το δούμε). Μόνο με δοκιμή θα δεις αν έχεις υποφερτό σήμα με εσωτερική κεραία (πάντα με ενισχυτή μιλάμε). Η Philips έχει κάτι καλές (δες σε κανένα supermarket ή μαγαζί με τέτοια είδη).
konefsta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 χαχα όντος δεν το προσεξα . με ενα καλο ενισχυτη δλδ μπορει και να έχο καλο σήμα ? φοιτητής είμαι και για αλλα 2 χρονια θα είμαι εδω για αυτο δεν θελω να κανω μεγαλες ιστοριες . αν εχεις καποιο μοντελο υποψην σου παρακαλω να με διαφωτισεις γτ δεν εχω ιδεα
mchrisober Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 φιλε μαλλον θα εχουν του κοσμου τα jammer αποτε λογικα μονο με εξωτρικη θα κανει δουλεια...
hanna montana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 αρχικα να τονισω οτι βρισκομαι απεναντι απο τον ΑΡΙΟ ΠΑΓΟ ! το ξερω οτι οι εσωτερικες κεραιες ειναι μουφα αλλα σε τετοια περιοχη που βρισκομαι παιζει να εχο καλη ποιοτητα με μια εσωτερικη ? απλα θελω να γλιτωσω απο το να τρυπαω τοιχους . και αλλη μια ερωτηση . υπαρχει ασυρματη εξωτερικη κεραια ? ευχαριστω Φυσικά υπάρχει, όσους ξέρω έχουν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.