Προς το περιεχόμενο

Ωτοπλαστική - πλαστική στα αυτιά

cosmologos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,έχει κάνει κανένας ωτοπλαστική (την κλασσική μέθοδο πλαστικής στα αυτιά ή την νέα με το laser) για να μας πει την εμπειρία του.Ευχαριστώ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να σου πω εγώ την εμπειρία μου.. Είχα πολύ πεταχτά αυτάκια, σε σημείο που είχα πάντα τα μαλλιά μου ριχτά και ντρεπόμουν να τα πιάσω κοτσίδα. Χειρουργήθηκα πριν από 2 μήνες και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Και η επέμβαση δε με πόνεσε καθόλου. Απλά φορούσα μια κορδέλα στα μαλλιά για 1 εβδομάδα για να τα προστατεύω.

Δημοσ.

Επειδη το ψαχνω κ εγω καιρο το θεμα,εχετε βρει στο νετ καποιο σχετικο κειμενο με τη νεα μεθοδο (laser) ?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ έχω κάνει ωτοπλαστική με την μέθοδο της ελάχιστης επεμβατικότητας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη!

Άλλαξε όλο το πρόσωπό μου, και δεν αισθάνομαι πια άσχημα για τα αυτάκια μου...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διάβασα πρόσφατα ότι η ωτοπλαστική πεταχτών αυτιών, δεν είναι επίπονη επέμβαση και η ανάρρωση είναι σύντομη και χωρίς πολλά προβλήματα.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου γιατρού, γιατί αυτά που περιγράφονται ως "επιπλοκές" είναι καμμιά φορά απλώς κακοχειρουργημένα αυτιά.

Είχα δει κάπου φωτογραφίες από πτερύγια με εμφανή χειρουργικά στίγματα και μη φυσιολογική θέση και είναι pathetic!

Μεγάλη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου γιατρού λοιπόν...

Δημοσ.

Καλα ολες οι γυναικες προβλημα με τα αυτια σας εχετε?

Υπονοεις οτι δεν εχουν μαθει να ακουνε κιολας,ε?:devil:

Δημοσ.

Να σου πω εγώ την εμπειρία μου.. Είχα πολύ πεταχτά αυτάκια, σε σημείο που είχα πάντα τα μαλλιά μου ριχτά και ντρεπόμουν να τα πιάσω κοτσίδα. Χειρουργήθηκα πριν από 2 μήνες και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Και η επέμβαση δε με πόνεσε καθόλου. Απλά φορούσα μια κορδέλα στα μαλλιά για 1 εβδομάδα για να τα προστατεύω.

Πεταχτά pointed αυτάκια = elf-like = cute

Τσαμπα την εκανες την εγχειριση

Δημοσ.

Πόσο καιρό παίρνει η αποθεραπεία μιας ωτοπλαστικής; Είναι πολύ επίπονη; Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω... :P

Δημοσ.

Φαίνεται να μην είναι πάρα πολύ σοβαρή, αφού λένε ότι δεν χρειάζεται καν διανυκτέρευση και μετά το χειρουργείο πας σπίτι σου, χαλαρά :rolleyes:

Κι εγώ στο άσχετο είδα κάτι φωτογραφίες και είχα φάει φρίκη.

Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα, τσέκαρε αυτό το site: http://pavlidelis.gr/pages/gr/afestota_ota/otoplastiki.php

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...