cosmologos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Γεια σας παιδιά,έχει κάνει κανένας ωτοπλαστική (την κλασσική μέθοδο πλαστικής στα αυτιά ή την νέα με το laser) για να μας πει την εμπειρία του.Ευχαριστώ.
weather Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Να σου πω εγώ την εμπειρία μου.. Είχα πολύ πεταχτά αυτάκια, σε σημείο που είχα πάντα τα μαλλιά μου ριχτά και ντρεπόμουν να τα πιάσω κοτσίδα. Χειρουργήθηκα πριν από 2 μήνες και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Και η επέμβαση δε με πόνεσε καθόλου. Απλά φορούσα μια κορδέλα στα μαλλιά για 1 εβδομάδα για να τα προστατεύω.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Και ο Dani Alves έκανε ώτοπλαστική, δεν ξέρω αν το προσέξατε.
e_lena Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδη το ψαχνω κ εγω καιρο το θεμα,εχετε βρει στο νετ καποιο σχετικο κειμενο με τη νεα μεθοδο (laser) ?
kage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7+laser&meta=
giota.pal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ έχω κάνει ωτοπλαστική με την μέθοδο της ελάχιστης επεμβατικότητας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη! Άλλαξε όλο το πρόσωπό μου, και δεν αισθάνομαι πια άσχημα για τα αυτάκια μου...
pournaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλα ολες οι γυναικες προβλημα με τα αυτια σας εχετε?
Fysalida Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Διάβασα πρόσφατα ότι η ωτοπλαστική πεταχτών αυτιών, δεν είναι επίπονη επέμβαση και η ανάρρωση είναι σύντομη και χωρίς πολλά προβλήματα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου γιατρού, γιατί αυτά που περιγράφονται ως "επιπλοκές" είναι καμμιά φορά απλώς κακοχειρουργημένα αυτιά. Είχα δει κάπου φωτογραφίες από πτερύγια με εμφανή χειρουργικά στίγματα και μη φυσιολογική θέση και είναι pathetic! Μεγάλη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου γιατρού λοιπόν...
benign Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καλα ολες οι γυναικες προβλημα με τα αυτια σας εχετε? Υπονοεις οτι δεν εχουν μαθει να ακουνε κιολας,ε?
-nick- Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Να σου πω εγώ την εμπειρία μου.. Είχα πολύ πεταχτά αυτάκια, σε σημείο που είχα πάντα τα μαλλιά μου ριχτά και ντρεπόμουν να τα πιάσω κοτσίδα. Χειρουργήθηκα πριν από 2 μήνες και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Και η επέμβαση δε με πόνεσε καθόλου. Απλά φορούσα μια κορδέλα στα μαλλιά για 1 εβδομάδα για να τα προστατεύω. Πεταχτά pointed αυτάκια = elf-like = cute Τσαμπα την εκανες την εγχειριση
vasgian Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πόσο καιρό παίρνει η αποθεραπεία μιας ωτοπλαστικής; Είναι πολύ επίπονη; Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...
Fysalida Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Φαίνεται να μην είναι πάρα πολύ σοβαρή, αφού λένε ότι δεν χρειάζεται καν διανυκτέρευση και μετά το χειρουργείο πας σπίτι σου, χαλαρά Κι εγώ στο άσχετο είδα κάτι φωτογραφίες και είχα φάει φρίκη. Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα, τσέκαρε αυτό το site: http://pavlidelis.gr/pages/gr/afestota_ota/otoplastiki.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.