ata1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Παιδιά χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Κάνω μια εργασία σε word 2007 (το μετάνιωσα χίλες φορές αλλά είναι αργά πλέον) και θέλώ να εισάγω και κώδικα σε διάφορα σημεία. Κώδικα εννοώ όχι να τον αναγνωρίζει αλλα σε στυλ για παράδειγμα έκανα αυτό και αυτό και ακολουθεί ο κώδικας. Σκέφτηκα να τον έβαζα σε text box αλλά δεν πιάνει πάνω από μια σελίδα και έχω μείνει από ιδέες. Τι να κάνω, να τον βάζω κανονικά και απλά να αλλάζω τη γραμματοσειρά?
question mark Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Φίλε αυτό που είπες είναι νομίζω το καλύτερο. Η πλαίσιο κειμένου ή αλλαγή γραμματοσειράς. Αν και γω -δε ξέρω το κατα πόσο σε καλύπτει στην εργασία- θα επέλεγα πλαίσιο κειμένου.
ata1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Το θέμα είναι ότι πλαίσιο κειμένου δεν μπορώ να βάλω και να πιάνει αυτόματα όσες σελίδες χρειαστεί. Δηλαδή δεν πηγαίνει αυτόματα σε 2η σελίδα κτλ κτλ και αν είναι να πρέπει να κάνω μια σελίδα τη φορά ζήτω που καήκαμε.
question mark Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δεν ξέρω αν σε εξυπηρετήσει πίνακας. Να κάνεις ένα πίνακα 1x1 και μετά να γράφεις μέσα. Άλλωστε με το πίνακα δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα όταν αλλάζεις γραμμές, σελίδες κλπ. Και όταν είναι να κάνεις τις εκτυπώσεις να πας στις Ιδιότητες πίνακα και στην συνέχεια Περιγράμματα και σκίαση και να επιλέξεις Καμία.
ata1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Βασικά βρήκα μια άλλη επιλογή. Επιλέγω το κείμενο και βάζω εξωτερικό περίγραμμα και το κάνει μια χαρά. Άτιμο word, έπρεπε να ξεκινήσω σε latex
question mark Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Άτιμο word, έπρεπε να ξεκινήσω σε latex Καλό είναι και το word Αφού βρήκες λύση, εντάξει. Άντε καλή εργασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.