Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση XBOX με Pc και Tv

nikos-grfo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Αναζητώ τρόπο σύνδεσης του ΧΒΟΧ με τον υπολογιστή με ένα πρόγραμμα για να βλέπω τις ταινίες που έχει ο υπολογιστής στην τηλεόραση. Για το PS3 υπάρχει το PS3 media server.

Για το ΧΒΟΧ ποιό????

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και γιατί να το κάνεις αυτό; Γιατί να συνδέσεις το pc μεσω του xbox για να βλέπεις ταινίες στη τηλεόραση και όχι απευθείας με τη τηλεόραση; Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Και γιατί τηλεόραση μιλάμε;

Αν όντος εννοείς αυτό... η τηλεόραση σου τι συνδεσιμότητες έχει; Αν έχει vga ή dvi τα πράγματα είναι πολύ απλά ;) Αν από την άλλη, έχει hdmi θα πάρεις ένα καλώδιο που είναι dvi από τη μια και hdmi από την άλλη. Αν έχει μόνο s-video και έχει έξοδο s-video και η κάρτα γραφικών τότε θες ένα τέτοιο καλώδιο, αλλα έχε υπόψιν ότι η χαμηλότερη ανάλυση που θα χει θα ναι εκνευριστική... ειδικά αν μιλάμε για μεγάλη τηλεόραση.

Σε κάθε περίπτωση υπολόγιζε ότι χρειάζεσαι ένα adaptor που χωρίζει το jack σε rca (δηλαδή από τη μια πλευρά καρφάκι και από την άλλη δύο θυλικά rca) όπως προφανώς και δυο (ή ένα διπλό) καλώδια rca ώστε να τα συνδέσεις στην τηλεόραση (εκτός στη περίπτωση που το συνδέσεις με hdmi αλλά έχεις συνδέσει και την καρτα ήχου στην κάρτα γραφικών... διαφορετικά πάλι τα ίδια)

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα.

Αναζητώ τρόπο σύνδεσης του ΧΒΟΧ με τον υπολογιστή με ένα πρόγραμμα για να βλέπω τις ταινίες που έχει ο υπολογιστής στην τηλεόραση. Για το PS3 υπάρχει το PS3 media server.

Για το ΧΒΟΧ ποιό????

Ευχαριστώ

tversity λεγεται το προγραμμα, αλλα και εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν συνδεεις το pc στην tv κατ'ευθειαν...

Εγω ετσι το εχω παντως και ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί πως θέλει να στήσει media server στο Xbox για να έχει πρόσβαση στα media files του pc (μέσω δικτύου) από τον καναπέ. Για το πρώτο Xbox υπάρχει το XBMC που θεωρούνταν πολύ καλό (μοιάζει αρκετά στην όψη με το media center των windows). Αν μιλάς για το 360, δεν ξέρω...

Δημοσ.

Και για το xbox360 μπορεις να χρησιμοποιησεις το ps3 media server....εγω αυτο εχω κ βλεπω ταινιες απο το pc στην tv μεσω xbox,γιατι με το twitter υπαρχουν καποια θεματα ασυμβατοτητας με τα subs

Δημοσ.

το tversity δουλευει καλα, αλλα μπορεις να χρησιμοποιησεις και PS3 media server...

προφανως ο φιλος θελει να εχει την ανεση ασυρματου χειρισμου με τηλεκοντρολ ή gamepad, κι ενδεχομενως surround ήχο μεσω οπτικης ινας ή HDMI...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...