Προς το περιεχόμενο

Δεν συνδέεται το Siemens CL-110

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα παιδιά!

Έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που ανοίγω το router μου (Siemens CL-110) συγχρονίζει κανονικά η γραμμή και το φωτάκι του dsl μένει σταθερά αναμμένο! Δεν συνδέεται όμως στο internet. Το λαμπάκι PPP παραμένει σβηστό. Πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω καμιά 10αριά φορές το router μήπως και καταφέρει να συνδεθεί! Η σύνδεση μου είναι το 2play της forthnet αλλά δεν ξέρω αν αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζω οφείλεται στον ISP ή αν είναι θέμα router καθαρά. Αν δοκιμάσω να κάνω κανένα firmware update λέτε να βοηθήσει;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

a. κανε το firmware Update aπ οτο site της forthnet.β.καντο Reset Και ξανα setup>γ.και καλυτερο.παρε αλλο ρουτερ.χαρακτηριστικα γραμης?

Δημοσ.

Παιδιά κατέβασα το 3,64 και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά! Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Αν μου κάνει καμιά λαδιά πάλι μάλλον θα φύγει από κανά παράθυρο!!!!

Δημοσ.

μονο στο Site της simens αν υπαρχει.απλα ξερω οτι διορθωνει κατι θεματα νομιζω που πολοι δεν επερναν Ip με pppoe αλλα επερναν με pppoa

Δημοσ.

αν το reconnect δεν ειναι τοσο ενοχλητικο, υπαρχει αλλος λογος για firmware update? καθοτι μιας και παιζει μια χαρα, ελεγα να το αφησω οπως ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...