Προς το περιεχόμενο

ημερομηνια σε καμερα jvc

milvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια κάμερα jvc με σκληρό δίσκο

όταν βλέπω ένα εγγραμμένο βίντεο στην κάμερα η ημερομηνία που έγινε η λήψη φαίνεται κανονικά όταν όμως μεταφέρω τα αρχεία στο pc και δημιουργώ dvd η ημερομηνία δεν φαίνεται.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Γιατί η κάμερα κατά την αναπαραγωγή υπερθέτει την ημερομηνία πάνω από το video σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να επηρεάζει το video στην αποθηκευμένη του μορφή.

Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσεις την κάμερα από τα μενού της ώστε να προσθέτει μόνιμα αυτήν την πληροφορία επάνω στο video κατά την εγγραφή, πιθανόν να μπορείς να το κάνεις εκ των υστέρων στο PC σου με κατάλληλα φίλτρα στο πρόγραμμα(-τα) επεξεργασίας και μετατροπής που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.
Γιατί η κάμερα κατά την αναπαραγωγή υπερθέτει την ημερομηνία πάνω από το video σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να επηρεάζει το video στην αποθηκευμένη του μορφή.

Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσεις την κάμερα από τα μενού της ώστε να προσθέτει μόνιμα αυτήν την πληροφορία επάνω στο video κατά την εγγραφή, πιθανόν να μπορείς να το κάνεις εκ των υστέρων στο PC σου με κατάλληλα φίλτρα στο πρόγραμμα(-τα) επεξεργασίας και μετατροπής που χρησιμοποιείς.

Χρησιμοποιώ τα προγράμματα που συνόδευαν την κάμερα δηλ. power director express και power producer gold και δεν έχω βρεί κάποια επιλογή για την ημερομηνία.

Δημοσ.
Στο εγχειρίδιο της κάμερας έψαξες, μήπως και υπάρχει κάποια σχετική επιλογή;

Δεν έχει τίποτα στο εγχειρίδιο της κάμερας και δεν ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.

Δε μπορείς να προσθέσεις στο PowerDirector Express ένα Title Effect με το κείμενο (την ημερομηνία που θέλεις, βασικά), το font, το μέγεθος και το χρώμα που επιθυμείς... ;

Δημοσ.
Δε μπορείς να προσθέσεις στο PowerDirector Express ένα Title Effect με το κείμενο (την ημερομηνία που θέλεις, βασικά), το font, το μέγεθος και το χρώμα που επιθυμείς... ;

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω γιατί λύση δεν βλέπω

σ΄ευχαριστώ πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...