Προς το περιεχόμενο

υπαρχει καποιος νομικος ?

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοειται οτι θα του μιλησεις πρωτα ετσι?Να εισαι καλος γειτονας και να επιδιωξεις τη λυση του προβληματος με τη συζητηση(φορα και κανα κρανος καλου κακου μην σου ερθει κανα πιατακι απο τα ντραμς στο κεφαλι).

Δημοσ.

ναι του εστειλα το 100 , καθως μιλουσα με το αξιωματικο υπηρεσιας και μου ειπε θα στιλει περιπολικο και αμα ξαναενοχλισει μπορω να παω στον εισαγγελέα και θα τον καλεσουν στο τμημα και αν το ξανακανει τοτε μπορω να κανω μετρηση μεσα απο το σπιτι μου , για να δουμε.. προς το παρων απολαμβανω την ησυχια μου ..

Δημοσ.

χαθηκε ο διαλογος πια ε?Παρακολουθω απο την αρχη την συζητηση και ολοι σου επισημαινουν για αρχη να μιλησεις μαζι του εσυ δεν λες να το ακολουθησεις...οπως ειπε και ο απο πανω "μαλιστα"...

Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω καλά απο τα πρώτα πόστ ο άνθρωπος λέει οτι προφασίζεται τις ώρες κοινής ησυχίας...

Άρα πιθανότατα να έχει μιλήσει και να μην έχει βγάλει συνεννόηση.. Μήν βγάζετε βεβιασμένα συμπεράσματα.

Κατα τα άλλα μια χαρά που βρήκες την ησυχία σου.. Απλά θα σε παρότρυνα να μην κάνεις χρήση καφρομεθόδων φασαρίας, ηχείων πολλών βάτ και ντέθ μουσικής κτλ που σου είπαν παραπάνω... Δεν σου φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι γείτονες.

Ελπίζω πως βρήκες την ησυχία σου... Αυτά...

υ.γ: manuel ηχομονωμένα δωμάτια σε κάνα γκαράζ/υπόγειο ή στούντιο. Ή αλλιώς ηλεκτρική ντράμς για εξάσκηση. Τα ντράμς δεν είναι πιάνο και κιθάρα να παίζεις σιγά σιγά... Κιθάρα παίζω και γώ στις 4 το πρωί.. Αλλα σιγά σιγά.. Δεν νομίζω οτι γίνεται αυτό με τα ντράμς και αντικειμενικά δεν είναι ότι πιο λογικό να παίζει κανείς στο σπίτι του.

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό κάποιων. Έρχεται ο άλλος δίπλα μου, βάζει τη ντραμς που γνωρίζει πως θα ενοχλεί και αρχίζει το νταβαντούρι με το σκεπτικό πως αν ενοχλεί θα έρθει κάποιος να του το πει (εκτός αν είχε το σκεπτικό του σερίφη της πολυκατοικίας). Πατάει στο φιλότιμο των άλλων, κάνει νταβαντούρι και περιμένει λόγω γαιδουριάς να τον πούνε οι άλλοι γιατί αυτός από ευαισθησία μηδέν. Και μετά ο κακός είναι αυτός που βλέποντας το γείτονα να αδιαφορεί για το διπλανό του, τον πάνω, τον κάτω, πάει στην αστυνομία.

Δε σκέφτηκε μήπως στα γειτονικά διαμερίσματα μπορεί να υπάρχει κανένα μικρό παιδάκι ή κανένας με πρόβλημα που να μην αντέχει αυτό το θόρυβο. Ας πήγαινε να μάθει αν μπορεί ή όχι να κάνει εξάσκηση με την ντραμς ή ας ενημέρωνε τους άλλους ένοικους. Αλλά ήξερε τι θα γινότανε αν ενημέρωνε και έκανε τον Κινέζο.

Δημοσ.

Εισαι λιγο λαθος ομως.

Δεν παιζει σε ωρες κοινης ησυχιας.

Δεν μπορει να παρει σβαρνα τις γυρω πολυκατοικιες πορτα-πορτα για να κανει γκαλοπ.

Ο μονος που εχει προβλημα(συμφωνα με αυτα που λεει ο ιδιος) ειναι ο ZELDA.

Του εστειλε την αστυνομια χωρις να κανει μια προσπαθεια να του ζητησει ευγενικα να περιορισει τον θορυβο, παρ'ολο που ανοιξε το thread ζητωντας καποια λυση και οι περισσοτεροι τον συμβουλεψαν να καταφυγει στον διαλογο.

Τωρα ποιος ειναι χειροτερος απο τους δυο, δεν ξερω...

Δημοσ.

Ώρα κοινής ησυχίας μπορεί να μην είναι, αλλά δεν είναι και ώρα για ηχορύπανση. Ντραμς μέσα σε διαμέρισμα.....

Δημοσ.

Συνεχιζεις να λες για ντραμς σε διαμερισμα, σαν να μην εχεις διαβασει παρακατω απο το αρχικο post.

Το παλικαρι με τα ντραμς ειναι σε μεζονετα διπλα απο την πολυκατοικια και αφου απ'οτι φαινεται κανεις δεν εχει παραπονεθει, μπορει να νομιζει οτι δεν ενοχλει και οτι ειναι και νομιμος παιζοντας τετοιες ωρες.

Αλλα ας στειλουμε τους μπατσους, αντι να του μιλησουμε και ας παραπονεθουμε για την ΚΩΛΟΧΩΡΑ που ζουμε :o

Δημοσ.

Ξέρω. Δε φταίει αυτός που σου παίρνει τα αυτιά με τη ντράμς, φταίει ο παράξενος γραφικός τύπος που τα παίρνει στο κρανίο.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις αλλά ο παράξενος γραφικός τύπος μπορεί να γουστάρει να ακούει κλαρίνα και εγώ μπουζούκι. Πράγμα που κάνει και σε 'μενα κακό στα αυτιά μου. Ας είμαστε κάπου κάπου λίγο συγκαταβατικοί.

Δημοσ.

Ειπαμε οτι δεν εχει σημασια αν βρισκεται σε διαμερισμα ή μεζονετα και ΔΕΝ παιζει ρολο αν ειναι ωρα κοινης ησυχιας ή οχι.Ο νομος ειναι ξεκαθαρος.Αφου του μιλησες και δεν ανταποκριθηκε καλως επραξες και ακολουθησες την αλλη διαδικασια.Βεβαιως απο τη στιγμη που μιλαμε για ντραμς ειναι απλο: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρηση τους σε σπιτια που γειτνιαζουν.

Επισης να αναφερω οτι στα παιχνιδια Rock Band και Guitar Hero οπου υπαρχουν ντραμς εσωκλειονται στο εγχειριδιο προειδοποιησεις για τη χρηση τους παρολο που ο ηχος που βγαζουν ειναι κατωτερος σαφως απο τα αληθινα ντραμς.

Δημοσ.
Ειπαμε οτι δεν εχει σημασια αν βρισκεται σε διαμερισμα ή μεζονετα και ΔΕΝ παιζει ρολο αν ειναι ωρα κοινης ησυχιας ή οχι.Ο νομος ειναι ξεκαθαρος.Αφου του μιλησες και δεν ανταποκριθηκε καλως επραξες και ακολουθησες την αλλη διαδικασια.Βεβαιως απο τη στιγμη που μιλαμε για ντραμς ειναι απλο: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρηση τους σε σπιτια που γειτνιαζουν.

Επισης να αναφερω οτι στα παιχνιδια Rock Band και Guitar Hero οπου υπαρχουν ντραμς εσωκλειονται στο εγχειριδιο προειδοποιησεις για τη χρηση τους παρολο που ο ηχος που βγαζουν ειναι κατωτερος σαφως απο τα αληθινα ντραμς.

Με τη διαφορα του οτι ο φιλος εδω δεν ειπε οτι του μιλησε και ο γειτονας τον εγραψε.

Αναφερει οτι πηγε στην αστυνομια.Τωρα κατα ποσο politicaly correct ειναι αυτο...

Για εμενα εχασε το δικιο του

Δημοσ.

Το δικαιο δεν το χανει γιατι το εχει εκ του νομου ή τελοσπαντων για αυτο αποφασιζουν αλλοι.Ειναι καλο να προσπαθουμε με τη συζητηση να βρισκουμε λυσεις με τους συνανθρωπους μας αλλα δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει αν δεν μιλησε μαζι του.Στο εξωτερικο(Γαλλια,Γερμανια,Αγγλια) ολοι θα κατηγγειλαν το περιστατικο διχως να μιλησουν με τον υπαιτιο.Αυτο δεν τους καθιστα ανηθικους αυτοματα.Εχουν καθε δικαιωμα που τους διδεται απο την ευνομουμενη πολιτεια να καταγγειλουν και να ακολουθησουν την οδο της Αστυνομιας αρχικα και μετα τη δικαστικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...