alex89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Το δικαιο δεν το χανει γιατι το εχει εκ του νομου ή τελοσπαντων για αυτο αποφασιζουν αλλοι.Ειναι καλο να προσπαθουμε με τη συζητηση να βρισκουμε λυσεις με τους συνανθρωπους μας αλλα δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει αν δεν μιλησε μαζι του.Στο εξωτερικο(Γαλλια,Γερμανια,Αγγλια) ολοι θα κατηγγειλαν το περιστατικο διχως να μιλησουν με τον υπαιτιο.Αυτο δεν τους καθιστα ανηθικους αυτοματα.Εχουν καθε δικαιωμα που τους διδεται απο την ευνομουμενη πολιτεια να καταγγειλουν και να ακολουθησουν την οδο της Αστυνομιας αρχικα και μετα τη δικαστικη. Τώρα fearwhatwnow αναφέρεσαι σε χώρες όπου υπάρχει παιδεία και σεβασμός. Εδώ είναι μπάχαλο. Εκεί ξέρουν και τι θα πει κοινή ησυχία και τι θα πει καθαριότητα στους δρόμους και τι θα πει διάβαση πεζών και γενικά έχουν άλλη νοοτροποία. Εδώ απ' όλα έχει ο μπαξές. Αυτοκίνητα που είναι κινητά μπουζουκλερί, εξατμίσεις που κάνουν λες και οδηγούν κανένα αγωνιστικό αμάξι και ότι άλλο παράλογο μπορεί να σκεφτεί κανείς. Είμαστε αν θυμάμαι καλά από τις πρώτες χώρες σε ηχορύπανση και σε έλλειψη λήψης μέτρων για να περιοριστεί.
tolkki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αν κανω κατι που σε ενοχλησει,πως θα ξερω οτι σε ενοχλει αν δεν ερθεις να μου το πεις? Κρινω οτι δε παραπονιεσαι γιαυτο αρα δε σε ενοχλει. Οσο για το εξωτερικο που ειπες,ναι αν ειμασταν στο εξωτερικο πιστευω οτι θα ειχε την οικονομικη ανεση (κοινως θα του περισσευαν 200 ευρω το μηνα) για να νοικιασει ιδοκτητο χωρο για τα τυμπανα του για να μην ενοχλει.Μη συγκρινουμε καταστασεις Ελλαδα-εξωτερικο γιατι ειναι πολυ αστοχες.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ναι σωστα alex.Γι'αυτο και το ανεφερα.Δεν χρειαζεται να κατηγορουμε καποιον που επιλεγει να καταγγειλει διχως να συζητησει πιο πριν.Καποια στιγμη πρεπει στην Ελλαδα να καταλαβουν ολοι οτι θα τιμωρουνται για τις παραβασεις τους.Εδω βασιλευει η ατιμωρησια και η απειθαρχια σε ολα τα επιπεδα.Αν δεν σε σεβεται ο διπλανος σου δεν θα κατσεις να κανεις και κουβεντα να του ζητησεις να σε σεβαστει.
alex89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 tolkki συμφωνώ βασικά σε αυτό που λες, όμως ανάλογα και με το τι κάνεις. Όταν έρχεσαι με τη ντραμς σε ένα διαμέρισμα δε μπορώ να φανταστώ πως δεν έχεις (όχι εσύ, αναφέρομαι στο περιστατικό) σκεφτεί πως θα ενοχλείς. Εκεί είναι που τα πήρα που λένε. Με ολόκληρη ντραμς δε σκέφτηκε πως θα ενοχλήσει; Μου φαίνεται πολύ δύσκολο και για αυτό προσωπικά δε θα πήγαινα να του ζητήσω να μην παίζει. Αν ήτανε κάτι άλλο να του μιλούσα. Όμως αυτό είναι πολύ χοντρό για τα δικά μου δεδομένα.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αν κανω κατι που σε ενοχλησει,πως θα ξερω οτι σε ενοχλει αν δεν ερθεις να μου το πεις?Κρινω οτι δε παραπονιεσαι γιαυτο αρα δε σε ενοχλει. Οσο για το εξωτερικο που ειπες,ναι αν ειμασταν στο εξωτερικο πιστευω οτι θα ειχε την οικονομικη ανεση (κοινως θα του περισσευαν 200 ευρω το μηνα) για να νοικιασει ιδοκτητο χωρο για τα τυμπανα του για να μην ενοχλει.Μη συγκρινουμε καταστασεις Ελλαδα-εξωτερικο γιατι ειναι πολυ αστοχες. Λαθος νοοτροπια για αυτο και παμε κατα διαολου.Εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις απο πριν οτι ενοχλεις με τα ντραμς?Πρεπει να στο πει αλλος?Τους γυρω του δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να τους σκεφτει?Στην Ελλαδα ομως ετσι ειναι οι περισσοτεροι.Στα τετοια τους για τον γειτονα τους.Αυτοι οι ανθρωποι οσο σκληρο και ν'ακουγεται μονο με την τιμωρια ισως και βαλουν λιγο μυαλο.
tolkki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Λαθος νοοτροπια για αυτο και παμε κατα διαολου.Εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις απο πριν οτι ενοχλεις με τα ντραμς?Πρεπει να στο πει αλλος?Τους γυρω του δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να τους σκεφτει?Στην Ελλαδα ομως ετσι ειναι οι περισσοτεροι.Στα τετοια τους για τον γειτονα τους.Αυτοι οι ανθρωποι οσο σκληρο και ν'ακουγεται μονο με την τιμωρια ισως και βαλουν λιγο μυαλο. Ο καθενας δε σκεφτεται οπως εγω κι εσυ.Μπορει να εχει προβλημα και να μη σκεφτεται καν.Λιγος διαλογος δε βλαπτει.
alex89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ναι σωστα alex.Γι'αυτο και το ανεφερα.Δεν χρειαζεται να κατηγορουμε καποιον που επιλεγει να καταγγειλει διχως να συζητησει πιο πριν.Καποια στιγμη πρεπει στην Ελλαδα να καταλαβουν ολοι οτι θα τιμωρουνται για τις παραβασεις τους.Εδω βασιλευει η ατιμωρησια και η απειθαρχια σε ολα τα επιπεδα.Αν δεν σε σεβεται ο διπλανος σου δεν θα κατσεις να κανεις και κουβεντα να του ζητησεις να σε σεβαστει. Το ζω καθημερινά fearwhatnow. Σε τέτοιες καταστάσεις δε μπορώ να πιάσω κουβέντα. Γενικά πάντως αυτή η ατιμωρισία έχει κάνει αυτόν τον τόπο ένα μπάχαλο. Ο καθένας έχει τους δικούς του νόμους όταν οδηγάει, όταν πάει να κάνει μια δουλειά, όταν πάει να χτίσει, όταν πάει να κάνει μπάνιο και αλλίμονο σε όποιον θελήσει να ζητήσει να βρει το δίκιο του. Βγήκα κακός με την αστυνομία γιατί 5 τα ξημερώματα μου κλείσανε το πάρκινγκ και μου είπανε πως δε μπορούν να ξυπνήσουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου γιατί ήταν βράδυ ούτε να το πάρουν με γερανό. Και πήγα σε απόσταση 140 χιλιομέτρων με ταξί!! Από πολυκατοικία αναγειρόμενη που ρίξανε τσιμέντο στην πόρτα και η αστυνομία όταν ήρθε ενώ ο εργολάβος δεν είχε βάλει το δίχτυ, με επέπληξε "πως κάνεις έτσι για μια πόρτα" μου είπανε!! Και μετά ο ένας αστυνομικός έπιασε κουβέντα με τον εργολάβο για το πόσο πουλάει τα διαμερισμάτα!! Ρε άντε από εδώ... Υ.Γ. Στην πόρτα του αυτοκινήτου έφυγε το τσιμέντο. Ήτανε και πατέρας μου εκείνη την ώρα και όταν άκουσε τον αστυνομικό να μου λέει πως κάνω έτσι για μια πόρτα, του λέει "εσένα αν σου κάνανε έτσι την πόρτα δε θα μιλούσες;". Τότε φιλοτιμήθηκε ο αστυνομικός να πει τον εργολάβο να προσέχει λίγο....
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 υ.γ: manuel ηχομονωμένα δωμάτια σε κάνα γκαράζ/υπόγειο ή στούντιο. Ή αλλιώς ηλεκτρική ντράμς για εξάσκηση. Τα ντράμς δεν είναι πιάνο και κιθάρα να παίζεις σιγά σιγά... Κιθάρα παίζω και γώ στις 4 το πρωί.. Αλλα σιγά σιγά.. Δεν νομίζω οτι γίνεται αυτό με τα ντράμς και αντικειμενικά δεν είναι ότι πιο λογικό να παίζει κανείς στο σπίτι του. Ακριβώς επειδή όπως λες, δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να μελετήσεις drums ήσυχα, είναι πιθανόν κάποιος να μην έχει άλλη επιλογή και να μην υπάρχουν χρήματα για τις λύσεις που προτείνεις. Άρα δεν είναι ζήτημα παλιοχαρακτήρα η δυνατή μελέτη, αλλά κάτι το αναπόφευκτο. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να τον αποκαλείς τσόγλανο, επειδή δεν έχει τρόπο να μελετάει αλλού. Εκτός βέβαια αν οι λόγοι είναι άλλοι. Δηλαδή αν ένα αντρόγυνο αποκτήσει μωρό το οποίο κλαίει, θα λέμε "α ρε, έχουμε γεμίσει τσόγλανους που πάνε και κάνουν παιδιά και δεν αφήνουν τον κόσμο σε ησυχία"; Λέω τώρα εγώ. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική.
Chris_85 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ακριβώς επειδή όπως λες, δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να μελετήσεις drums ήσυχα, είναι πιθανόν κάποιος να μην έχει άλλη επιλογή και να μην υπάρχουν χρήματα για τις λύσεις που προτείνεις. Άρα δεν είναι ζήτημα παλιοχαρακτήρα η δυνατή μελέτη, αλλά κάτι το αναπόφευκτο. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να τον αποκαλείς τσόγλανο, επειδή δεν έχει τρόπο να μελετάει αλλού. Kατι το αναποφευκτο στην περιπτωση που περιγραφεις, ειναι να κοψει τα ντραμς.
ZELDA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 μα τι λες τωρα μου συγκρινεις το μωρο με το ντραμς? Σημερα μιλησα και με αλλους γειτονες που εχουν τρομερο προβλημα και θα παμε να τον πιασουμε, προς το παρων δεν ακουμε ντραμς τωρα , οσο για γαιδουρια πεσμου αμα ειμαι εγω γαιδαρος που συγνωμη αλλα σιγα μην παω σαν το μακακα εξω απο την πορτα του την ωρα που βαραει 100 + Db για να του κανω συζητηση να τους κοψω το τζαμαρισμα και να βγω και γελοιος και δεν ειναι αυτος γαιδαρος οπου διπλα μενουν 2 γεροι 70 χρονων + απο πανω ενας καημενος νοικιαζει το σπιτι απο διπλα αριστερα ειμαστε πολυκατοικια και γενικα ολοι η γειτονια παμε με τον ρυθμο μεταλ LOL .. α και που εισαι σημερα ΚΟΙΜΗΘΙΚΑ ναι μπορεσα και κοιμηθικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! οσο για κατι αλλα ποστ που διαβασα να του αγορασω δερματα και να του κανω δωρο σιγα μην του παρω και ηλεκτρονικη ντραμς τετοιοι καγκουρες θελουν το 100 μαζεμα υπογραφες εισαγγελεα και το πουλο ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ! αρκετα με ολους τους καφρους μα απορω γονεις δεν εχουν αυτοι οι ανθρωποι?? και μην μου πει κανεις για μουσικη παιδία γιατι απεναντι απο το σπιτι μου εχω ωδειο στο οποιο μαθαινουν και ντραμς και πιανο και τα παντα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ακριβώς επειδή όπως λες, δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να μελετήσεις drums ήσυχα, είναι πιθανόν κάποιος να μην έχει άλλη επιλογή και να μην υπάρχουν χρήματα για τις λύσεις που προτείνεις. Άρα δεν είναι ζήτημα παλιοχαρακτήρα η δυνατή μελέτη, αλλά κάτι το αναπόφευκτο. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να τον αποκαλείς τσόγλανο, επειδή δεν έχει τρόπο να μελετάει αλλού. Εκτός βέβαια αν οι λόγοι είναι άλλοι. Δηλαδή αν ένα αντρόγυνο αποκτήσει μωρό το οποίο κλαίει, θα λέμε "α ρε, έχουμε γεμίσει τσόγλανους που πάνε και κάνουν παιδιά και δεν αφήνουν τον κόσμο σε ησυχία"; Λέω τώρα εγώ. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική. Ατυχες το παραδειγμα με το μωρο... Για να μην αρχισω να λεω περι φυσικης εξελιξης του ανθρωπινου ειδους κλπ, θα πω απλα οτι δε συγκρινεται το κλαμα ενος μωρου στο διπλα διαμερισμα, με τα ντραμς. Συγκεκριμενα το μωρο ισως και να μη σε ξυπνησει καν αν κλαψει η φωναξει στο διπλα διαμερισμα. Επισης το μωρο δεν ειναι χομπυ. Κατα τ' αλλα ναι να μελετησει ο τυπος οπως λες, δεν ειπαμε οχι, αλλα μηπως θα επρεπε να εχει προβληματιστει και για τους γειτονες του εστω και λιγο? Μπορει πχ να τον καλυπτει ο γραπτος νομος, αλλα σιγουρα δεν τον καλυπτει κανενας -ηθικος- νομος να ξεσηκωνει ολη τη γειτονια. Αν το δεις λιγο πιο φιλοσοφικα, θα καταλαβεις οτι παραβιαζει την ελευθερια και τα δικαιωματα των γειτονων του με τροπο εγωιστικο, γιαυτο και δικαιολογω απολυτως τον χαρακτηρισμο οργης "τσογλανος" που του προσαπτει ο ZELDA. Ειναι ακριβως ιδια περιπτωση με τα μηχανακια με τις εξατμισεις που περνανε απτο δρομο και σου σπανε τα νευρα ακομα και αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας. Αυτοι κανουν την γκ@υλα τους, οπως και ο τυπας με τα ντραμς, χωρις να ενδιαφερονται για τους γυρω τους. Τροποι να τζαμαρει χωρις να ενοχλει υπαρχουν. Απο ηχομονωσεις, μεχρι στουντιο. Το αν θα του κοστισει κατι παραπανω, ειναι κατι που απασχολει αυτον και οχι εμενα. Αυτος εχει το χομπυ, οχι εγω. Σιγουρα παντως το σπιτι δεν αποτελει συναυλιακο χωρο, ουτε τις ωρες κοινης ησυχιας ουτε τις υπολοιπες. Εδω ενα παρτυ οργανωνουμε στο σπιτι και οφειλουμε να ενημερωσουμε γραπτως η προφορικως τους γειτονες μας -->οτι την ταδε μερα τις ταδε ωρες θα εχει φασαρια, σας παρακαλω καντε υπομονη. Και ο αλλος βαραει καθημερινα επι ωρες την μποτα και δε θα δινει λογαριασμο και σε κανεναν? Ερωτηση κρισεως. Αν ερχοταν ενας τρελος τις ωρες μη κοινης ησυχιας με δυο μεταλλικα πιατα στο παραθυρο σας απεξω/στη γειτονια σας και τα κοπανουσε μεχρι τις 10 το βραδυ καθε μερα, πως ακριβως θα αντιδρουσατε? hint: Τα ντραμς παραγουν πολυ δυνατοτερο θορυβο σε πολυ μεγαλυτερο ευρος συχνοτητων.
tolkki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 και μην μου πει κανεις για μουσικη παιδία γιατι απεναντι απο το σπιτι μου εχω ωδειο στο οποιο μαθαινουν και ντραμς και πιανο και τα παντα.. Ε πες το μας ετσι.Οτι επειδη δεν ερχεται στο ωδειο σου του ξεκινησες πολεμο :lol::lol::p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 εννοεί ότι υπάρχει ωδείο όχι ότι είναι δικό του πάντως και εγώ είμαι της άποψης ότι έπρεπε να έχει πάει να του μιλήσει πρώτα, τώρα με την αστυνομία και έτσι δεν ξέρει τι πουστιά μπορεί να του παίξει κάποτε ο γείτονας... (κάρφωμα στην εκάστωτε υπηρεσία για τον παραμικρό λόγο/παρανομία κτλπ)
tolkki Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 εννοεί ότι υπάρχει ωδείο όχι ότι είναι δικό του Απλα ηθελα να τον τσιγλισω
ZELDA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 μα δεν τον εκανα επωνυμη καταγγελια απλα μιλουσα με τον αξιωματικο υπηρεσιας και του ζητουσα πληροφωριες τι μπορω να κανω και πως να κινηθω και αυτος με δικη του πρωτοβουλια μου ειπε αν θελω να στιλει ενα περιπολικο να του κανει συσταση. υ.π κοιτα που θα βγω και ο ρουφιανος της υποθεσης απο πανω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.