Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο, εξουσιοδοτημένο service laptop. Εμπειρίες;

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hey guys, σκέφτεται ο αδερφός μου να πάρει το acer timeline (15άρι). Υπό άλλες συνθήκες θα τον απέτρεπα από μια αγορά acer, αλλά λόγω του service στο Πλαίσιο (και όχι στην άθλια Α(λ)μαν) το ξανασκέφτομαι. Έχει κανείς εμπειρία από το service του Πλαισίου σε μηχανήματα Acer;

Δημοσ.

Το service του Πλαισίου σαφώς και θα είναι καλύτερο από το ανύπαρκτο/άθλιο της Αλμαν,αλλά στη θέση σου θα προτιμούσα αγορά από το e-shop που δίνει 2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης (όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον!)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906693

Δημοσ.

οποιος εχει εμπειρια ειτε απο το service του πλαισιου ειτε απο την αντικατασταση του e shop ας γραψει δυο λογια να ξερουμε ολοι να ισχυουν η αν ειναι μουφα.

Δημοσ.

εγω εχω εμπειρια απο πλαισιο αλλα για τουρμπο χ

αλλαγη μητρικης σε λαπτοπ διετιεας. το λαπτοπ απο κηφισια πηγε στα κεντρικα μαγουλας εκει εμεινε 4-5 μερες και ηρθε.

κοστος ολα μαζι 140 ευρω.

γενικα ειναι πιο ανθρωπινο το σερβις απο αλμαν ,αλλα το θεμα ειναι οι χρονοι παραδοσης των ανταλλακτικων αν δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα.εκει εμμεσα δεσμευεσαι απο τους χρονους της μαμας αντιπροσωπιας

Δημοσ.

Και εγώ ένα Turbo x έχω.Ειχα σπάσει την οθόνη, σε 2 μερες είχε έρθει και μου το περάσανε αμέσως.Πλήρωσα βέβαια κανα 270 άρι αν θυμάμαι καλά αλλά έιναι και 1920X1080 η ανάλυση της οθόνης (αν παίζει ρόλο αυτό).Μετά μου χάλασε ο σκληρός 250GB και μου τον αλλάξανε σε 2-3 ώρες με 320GB γιατί εκείνη την ωρα δεν είχανε σκληρό των 250GB,μεσα στην εγγύηση...

Δημοσ.

Kαι εγω εχω απορια για την αμεση αντικατασταση του eshop. Δυσκολευομαι πολυ να το πιστεψω οποτε αν καποιος εχει μια τετοια εμπειρια ας μας πει δυο λογια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...