Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hardware reset

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εχω ένα ρούτερ linksys WAG354G, έκανα hardware reset και τώρα με τίποτα δεν μπορώ να μπω μέσω ethernet στη σελίδα του ρούτερ.

Απλά κολλάει στο loading.Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

το Power ti χρωμα ειναι και αν αναβοσβηνει η οχι.αν μενει κοκκινο η αναβοσβηνει κοκκινο καληνυχτα τοτε.χαιρετισε το:P

Δημοσ.

ξαναχωστου reset και προσεχε μην ειναι λαθος Oi ip>δωστες καρφωτα .προσεχε firewall.να μην εχεις Proxy.δοκιμασε σε κανα αλλο Pc αμα παιζει.

Δημοσ.

Τώρα μπαίνω στη σελίδα, αλλά με κανένα τρόπο δεν γίνονται apply οι ρυθμίσεις που θέλω να αλλάξω, πχ τα password της σύνδεσης κτλ.Απλά δεν φορτώνει τη σελίδα του apply.

Δεν ξέρω τι παίζει, ισως χτυπήσω αύριο κάνα cisco, οπότε αν έχεις διάθεση, πρότεινέ μου σε παρακαλώ κάποιο μέχρι 70 ευρώ.

Δημοσ.

σιγουρα δεν γινεται κατι με το pc σου?μου φενεται παραξενο λιγακι αυτο.δοκιμασε να περασεις κανα πιο νεο firmware.cisco και 70 ευρω δεν γινετε.Linksys Που ειναι Division cisco Με 70 γινετε.cisco δεν εχει νοημα.αν επαιζε οκ το Linksys Παρε ειτε το wag200 eite το wag160n που ειναι πιο νεο.αν εκανε αποσυνδεσεις και θες κατι λιγο πιο αργο μεν αλλα πολυ πιο σταθερο παρε speedtouch thomson 585 v7

Δημοσ.

To έχω δοκιμάσει με 3 πισι και λάπτοπ.

Νέο firmware επίσης δεν μπορώ να βάλω, γιατί πατώντας apply, απλά δεν κάνει refresh η σελίδα και δεν περνάει το fw.

Δημοσ.

υπηρχαν κατι προγραμματα που παιζαν σαν telnet kai περνουσαν το firmware Με τον τσαμπουκα οταν το router ειχε χασει το firmware.αλλα δεν ξερω αν θα πετυχει...

Δημοσ.

Κάνε telnet στην ip του router και λογικά εκεί θα έχει κάτι σαν μενού στο οποίο θα μπορέσεις να κάνεις ρυθμίσεις.Εμένα μου έχει τύχει σε modem - router zyxel να νιώσει μετά απο 5 hardware reset

Δημοσ.

το linksys sta default firmware δεν εχει telnet για αυτο ειπα ειναι κατι σαν τελνετ.ta hacked firmware εχουν.τωρα για ποιο λογο δνε το βαζουν απο default δεν ξερω.και ναι κανε αυτο που ειπε ο Pg19 .λιωστω σε μερικα reset.εχω δει ρουτερ να μην χανει thn αλλαγμενη Ip με 2 ρεσετ.τελικα μετα απο 3-4 την εχασε και εγινε τελειως reset default.h να μην χανει των admin Κωδικο.μηχανηματα του διαβολου:P.αφου σαν Pc με λειτουργικο ειναι τα μισα απο αυτα.το Linksys αλου αποθηκευει ρυθμισεις αλου το firmware αλλου το boot του

Δημοσ.

Το δοκίμασα wirelessly με το ΜΒ μου και δούλεψε σε όλα.

Δλδ αυτό που δεν δούλεψε με 1 πισί, 2 λάπτοπ και 1 νετμπουκ, δούλεψε με ένα Μακ και μάλιστα ασύρματα.Πήρε τις σωστές ΙΡ και το νέο firmware και τώρα είναι εντάξει.

Επίσης μου έκανε βραχυκύκλωμα στη γραμμή και ένα ασύρματο(με φίλτρο) τηλέφωνο που έχει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

ασυρματο κα ιβραχυκυκλωμα παραξενο.tip ring ειναι ετσι και αλλιως οποτε οκ .β.κανα ασυρματο κινεζικο λογικα διοτι panasonic h siemens να βγαζει προβλημα δυσκολο.οσο για το προβλημα δεν ξερω τι να πω .ειναι παραξενο μονο με το mac

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...