Agre55or Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Πάιδες μου έπεσε για 1η φορά το λάπτοπ από το γραφείο και ράγισε η οθόνη. Το πήγα στο Πλαίσιο κ μ λένε 400Ε η καιν οθόνη κ 80Ε τα εργατικά. Και όλα αυτά χωρίς ΦΠΑ. Ο φορητός μου είναι ένας Acer 8930... το καμάρι μου. Στις 31 Δεκεμβρίου του 08 το πήρα... Δν φαντάζεστε πόσο στεναχωρέθηκα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επιδιωρθώσω ποιό φθηνά αλλά εξίσου εγγυημένα; Ευχαριστώ!
Agre55or Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εγγύηση δεν έχει? Έχει αλλά δεν καλύπτει ατυχήματα...
Captain Nemo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εδώ βλέπω πιο λογικές τιμές. http://www.computer-systems.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=58
hunter2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ψάξε απο ebay, εχω πάρει οθόνη απο αμερική στο 1/3 απο οτι έχει εδώ και έιναι αρκετά ευκολο να την αλάξεις μόνος σου.
ghostgr_a_n Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Πάιδες μου έπεσε για 1η φορά το λάπτοπ από το γραφείο και ράγισε η οθόνη. Το πήγα στο Πλαίσιο κ μ λένε 400Ε η καιν οθόνη κ 80Ε τα εργατικά. Και όλα αυτά χωρίς ΦΠΑ. Ο φορητός μου είναι ένας Acer 8930... το καμάρι μου. Στις 31 Δεκεμβρίου του 08 το πήρα... Δν φαντάζεστε πόσο στεναχωρέθηκα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επιδιωρθώσω ποιό φθηνά αλλά εξίσου εγγυημένα; Ευχαριστώ! Δες εδω (ειναι το πρωτο αποτεεσμα του google)
carib Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ τον Captain Nemo που δημοσίευσε τον τιμοκατάλογό μας. Ναι οι τιμές μας είναι πιο λογικές από αυτές που ανέφερες παραπάνω. Για το συγγεκριμένο μοντέλο το συνολικό κόστος αντικατάστασης (οθόνη καινούρια + τοποθέτηση) θα είναι 220Ευρώ + ΦΠΑ. Αν δεν είσαι Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε την παραλαβή από το χώρο σου και την επιστροφή με 18Ευρώ επιπλέον. Στο ebay ίσως να έχει πιο δελεαστικές τιμές όμως αν συνυπολογίσεις τη χρέωση του τελωνείου και τα 80Ευρώ που ζητάνε οι courier για εκτελωνισμό μάλλον θα σου κοστίσει περισσότερο τελικά....
hunter2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εκτός βέβαια αν πεις να στο στείλουν ως δώρο ή να αναγράφουν ότι είναι εξάρτημα αντικατάστασης, οπότε δύσκολα θα ασχοληθεί μαζί του το τελωνείο, και ακόμη καλυτέρα αν μπορούν να το στείλουν μέσω κανονικού ταχυδρομείου που ο τελωνειακός έλεγχος εκεί είναι ακόμη ποιο ελαστικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.