Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το λαπιτόπ μου

Agre55or

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάιδες μου έπεσε για 1η φορά το λάπτοπ από το γραφείο και ράγισε η οθόνη. Το πήγα στο Πλαίσιο κ μ λένε 400Ε η καιν οθόνη κ 80Ε τα εργατικά. Και όλα αυτά χωρίς ΦΠΑ. Ο φορητός μου είναι ένας Acer 8930... το καμάρι μου. Στις 31 Δεκεμβρίου του 08 το πήρα... Δν φαντάζεστε πόσο στεναχωρέθηκα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επιδιωρθώσω ποιό φθηνά αλλά εξίσου εγγυημένα; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Πάιδες μου έπεσε για 1η φορά το λάπτοπ από το γραφείο και ράγισε η οθόνη. Το πήγα στο Πλαίσιο κ μ λένε 400Ε η καιν οθόνη κ 80Ε τα εργατικά. Και όλα αυτά χωρίς ΦΠΑ. Ο φορητός μου είναι ένας Acer 8930... το καμάρι μου. Στις 31 Δεκεμβρίου του 08 το πήρα... Δν φαντάζεστε πόσο στεναχωρέθηκα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επιδιωρθώσω ποιό φθηνά αλλά εξίσου εγγυημένα; Ευχαριστώ!

Δες εδω (ειναι το πρωτο αποτεεσμα του google)

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον Captain Nemo που δημοσίευσε τον τιμοκατάλογό μας. Ναι οι τιμές μας είναι πιο λογικές από αυτές που ανέφερες παραπάνω. Για το συγγεκριμένο μοντέλο το συνολικό κόστος αντικατάστασης (οθόνη καινούρια + τοποθέτηση) θα είναι 220Ευρώ + ΦΠΑ. Αν δεν είσαι Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε την παραλαβή από το χώρο σου και την επιστροφή με 18Ευρώ επιπλέον. Στο ebay ίσως να έχει πιο δελεαστικές τιμές όμως αν συνυπολογίσεις τη χρέωση του τελωνείου και τα 80Ευρώ που ζητάνε οι courier για εκτελωνισμό μάλλον θα σου κοστίσει περισσότερο τελικά....

Δημοσ.

Εκτός βέβαια αν πεις να στο στείλουν ως δώρο ή να αναγράφουν ότι είναι εξάρτημα αντικατάστασης, οπότε δύσκολα θα ασχοληθεί μαζί του το τελωνείο, και ακόμη καλυτέρα αν μπορούν να το στείλουν μέσω κανονικού ταχυδρομείου που ο τελωνειακός έλεγχος εκεί είναι ακόμη ποιο ελαστικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...