opera Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Με λύπη διαπιστώνω πως κανείς δεν ενδιαφέρεται εδώ μέσα. Υ.Γ. ένας πυροσβέστης
Chris_85 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι κανεις δεν ενδιαφερεται?
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι κανεις δεν ενδιαφερεται? Δε το είπανε στη tv.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Απλά έχουμε βαρεθεί κάθε χρόνο τα ίδια. Εφόσον το "ΚΡΑΤΟΣ" ευνοεί κ ευλογεί αυτες τις καταστάσεις τα ίδια θα έχουμε κάθε χρόνο.Και μετά στραβά οικόπεδα,στραβούς δρόμους,καμμένα αυθαίρετα κ υστερικούς να γκαρίζουν επειδή τους καίγεται το αυθαίρετο μέσα στο δάσος. Γνώμη μου η όλη κατάσταση έχει γίνει βαρετή κ αρρωστημένη. Τα δάση δε παίρνουν φωτιά,ούτε από αυτανάφλεξη,ούτε από το τσιγάρο,ούτε από μπουκάλια μπύρας που είναι τοποθετημένα με γεωμετρική ακρίβεια χιλιοστου ώστε να καίνε χόρτα. Οι φωτιές μπαίνουν από οργανωμένα άτομα ΤΕΛΟΣ. Ας τα κάψουν όλα επιτέλους να ησυχάσουμε σε μια πόλη με 90% τσιμέντο.
Massiv0r Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Αντε ρε γκρινιαριδες ολο παραπονιεστε.. αντι να συνεισφερετε να καψουμε οτι εμεινε να'ουμε.
pappous_soulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Απλά έχουμε βαρεθεί κάθε χρόνο τα ίδια.Εφόσον το "ΚΡΑΤΟΣ" ευνοεί κ ευλογεί αυτες τις καταστάσεις τα ίδια θα έχουμε κάθε χρόνο.Και μετά στραβά οικόπεδα,στραβούς δρόμους,καμμένα αυθαίρετα κ υστερικούς να γκαρίζουν επειδή τους καίγεται το αυθαίρετο μέσα στο δάσος. Γνώμη μου η όλη κατάσταση έχει γίνει βαρετή κ αρρωστημένη. Τα δάση δε παίρνουν φωτιά,ούτε από αυτανάφλεξη,ούτε από το τσιγάρο,ούτε από μπουκάλια μπύρας που είναι τοποθετημένα με γεωμετρική ακρίβεια χιλιοστου ώστε να καίνε χόρτα. Οι φωτιές μπαίνουν από οργανωμένα άτομα ΤΕΛΟΣ. Ας τα κάψουν όλα επιτέλους να ησυχάσουμε σε μια πόλη με 90% τσιμέντο. Αυτό ακριβώς. Και το να βλέπεις τα κανάλια να εκμεταλλεύοντε για λόγους τηλεθέασης την όλη ιστορία, είναι ότι πιο εμετικό.
insomniaK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δε χαλαρώνουμε λίγο; Δεν είναι όλα τα σπίτια αυθαίρετα. Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ελάχιστο είναι το δάσος που υπάρχει πια στις περιοχές που καίγονται.
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=3232533 Απλα βαρεθηκαμε να το συζηταμε. Αφου το κρατος το "ανεχεται" (και το επικροτει με διαφορα παραθυρακια) τι νοημα εχει να το συζητησουμε αλλη μια φορα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:56 ---------- Δε χαλαρώνουμε λίγο; Δεν είναι όλα τα σπίτια αυθαίρετα. Προς τι η "χαλαρωση"? Για τα αυθαιρετα ειπε. Τα νομιμα ειναι νομιμα.
insomniaK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δηλαδή όσων τα σπίτια είναι νόμιμα δε γκαρίζουν σαν υστερικοί ή η φωτιά πηγαίνει περιμετρικά επειδή είναι νόμιμο;;;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Αυτό ακριβώς.Και το να βλέπεις τα κανάλια να εκμεταλλεύοντε για λόγους τηλεθέασης την όλη ιστορία, είναι ότι πιο εμετικό. συμφωνω. Σημερα κατα τις 8 κανοντας ζαπινγ ολα τα καναλια εμπορευοντουσαν τον πονο των κατοικων που καιγοντουσαν τα σπιτια τους. Ελεινο Και σε καποια φαση του ζαπινγκ εν μεσω αυτου του κλιματος, φτανω και στο σταρ. "Η παρις χιλτον ζητησε το κινητο του και μαλλον θελει να κανει σχεση μαζι του" κλπ. Και αναρωτιεμαι τι απτα 2 τελικα ειναι πιο ελεινο...Να εμπορευονται τον πονο του ανθρωπου, ή τη στιγμη που καταστρεφονται σπιτια να μιλανε για μεταξωτα βρακια και επιδεξιους κωλους? Απαντηση: Εκλεισα επι τοπου την τηλεοραση. Και τα 2 ειναι τρισαθλια.
Massiv0r Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Πιο ελεινο φιλε μου ειναι οτι αρκουμαστε στα λογια, εμεις φταιμε.
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δηλαδή όσων τα σπίτια είναι νόμιμα δε γκαρίζουν σαν υστερικοί ή η φωτιά πηγαίνει περιμετρικά επειδή είναι νόμιμο;;; Οι ιδιοκτητες των νομιμων φωναζουν αγανακτισμενα και με το δικιο τους. Οι αυθαιρετοι γκαριζουν και να πανε να πνιγουν. Happy now?
De@th L0rd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Θα ήθελα να ποστάρει κάποιος τους χάρτες με το δάσος που βρισκόταν πρίν από 20 χρόνια,και που βρίσκονται τώρα "νόμιμα" κάποια σπίτια. Και όταν έχεις νόμιμο σπίτι δε γίνεται να το έχεις μές το δάσος,ούτε να αφήνεις περιμετρικά στα οικόπεδα,ξερά χόρτα ύψους 3 μέτρων επειδή " Είναι του γείτονα να τα κόψει αυτός!"
insomniaK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Η φωτιά απέχει από το νόμιμο (η διευκρίνιση για να προλάβω εξυπνάδες) σπίτι των δικών μου μερικές εκατοντάδες μέτρα και δεν είναι/ήταν σε κανένα δάσος. Δεν ξέρω τι λένε οι τηλεοράσεις στην Ελλάδα, αλλά η φωτιά "γλύφει" τις κοινότητες και τους οικισμού. Η ευτυχία ξεχειλίζει τα μπατζάκια μου. Μερικές φορές πρέπει να αποφεύγονται οι γενικεύσεις, ειδικά όταν δε γνωρίζουμε την κατάσταση που βιώνει ο συνομιλητής μας. Καληνύχτα σας
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Η φωτιά απέχει από το νόμιμο (η διευκρίνιση για να προλάβω εξυπνάδες) σπίτι των δικών μου μερικές εκατοντάδες μέτρα και δεν είναι/ήταν σε κανένα δάσος. Δεν ξέρω τι λένε οι τηλεοράσεις στην Ελλάδα, αλλά η φωτιά "γλύφει" τις κοινότητες και τους οικισμού. Η ευτυχία ξεχειλίζει τα μπατζάκια μου. Μερικές φορές πρέπει να αποφεύγονται οι γενικεύσεις, ειδικά όταν δε γνωρίζουμε την κατάσταση που βιώνει ο συνομιλητής μας. Καληνύχτα σας Αν ειχε γινει καποια γενικευση θα συμφωνουσα μαζι σου. Αλλα ειπωθηκε κατι για τους ιδιοκτητες αυθαιρετων. Δεν ειχε καμια σχεση με την κατασταση που βιωνουν οι δικοι σου. Τωρα αν υπαρχει καποιος ιδιοκτητης αυθαιρετου εδω που κινδυνευει να καει, λυπαμαι αλλα αδιαφορω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.