Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με vaio

_^ThEo^_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα δημιουργια partition me to paragon και εδειχνε πως ειχε κολλησει για κανα τεταρτο.Εκλεισα το laptop,το ανοιξα και μου γραφει insert the recovery cd or other recovery media and reboot your pc.Επειδη ειναι καινούριο δεν ειχα προλαβει να φτιαξω δίσκους και δεν ειχε μεσα.Τελικα με το f10 ανοιξε το vaio recovery αλλα στο rescue data δεν βρισκει αρχεια για να τα σωσω σε καποιον εξωτερικο σκληρο και ετσι μαλλον τα έχασα ολα.Προσπαθησα γεια restore αλλα μολις το format φτανει στο 100% που ειναι να κάνει επανεκκινηση και να ξεκινήσει η εγκατασταση απο το κρυφό partition μου λεει παλι τα ιδια για recovery cd,ομως εγω δεν έχω φτιάξει.Προσπάθησα και μονος μου να βάλω windows xp i 2000 αλλα μολις ολοκληρωνεται η φόρτωση των drivers στις αρχικες οθόνες μου βγαζει μπλε οθόνη και στα 2!!

Μπορω να κάνω κατι??

Δημοσ.

Για να μην σου βγαζει μπλε οθονη πρεπει να του βαλεις τα windows xp με τους sata drivers.αλλιως μπες στο bios και αλαξε το hdd mode και βαλε τα δικα σου windows

Δημοσ.
Εκανα δημιουργια partition me to paragon και εδειχνε πως ειχε κολλησει για κανα τεταρτο.Εκλεισα το laptop,το ανοιξα και μου γραφει insert the recovery cd or other recovery media and reboot your pc.Επειδη ειναι καινούριο δεν ειχα προλαβει να φτιαξω δίσκους και δεν ειχε μεσα.Τελικα με το f10 ανοιξε το vaio recovery αλλα στο rescue data δεν βρισκει αρχεια για να τα σωσω σε καποιον εξωτερικο σκληρο και ετσι μαλλον τα έχασα ολα.Προσπαθησα γεια restore αλλα μολις το format φτανει στο 100% που ειναι να κάνει επανεκκινηση και να ξεκινήσει η εγκατασταση απο το κρυφό partition μου λεει παλι τα ιδια για recovery cd,ομως εγω δεν έχω φτιάξει.Προσπάθησα και μονος μου να βάλω windows xp i 2000 αλλα μολις ολοκληρωνεται η φόρτωση των drivers στις αρχικες οθόνες μου βγαζει μπλε οθόνη και στα 2!!

Μπορω να κάνω κατι??

Το ιδιο επαθα και εγω μονο που στην περιπτωση μου...εμεινα απλα απο ρευμα.

ΔΕΝ χρειαζεσαι αλλο προγραμμα για να κανεις partition, επρεπε να χρησιμοποιησεις αυτο της Sony.

ΛΥΣΗ: Περνεις τηλεφωνο την Sony Vaio Customer Service χωρις χρεωση και αναλογα με την ημερομηνια αγορας σου στελνουν τα recovery disks με ή χωρις χρεωση.

Επισης αν καποιος φιλος γνωστος κτλ εχει το ιδιο μοντελο με εσενα μπορεις να παρεις-φτιαξεις τα δικα του recovery disks

Ελπιζω να βοηθησα λιγακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...