Προς το περιεχόμενο

Χιόνια στην τηλεόραση

bloodlessz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Έχω πρόβλημα με τα κανάλια μου και τα περισσότερα δεν δείχνουν καλά

Η εγκατάσταση της κεραίας είναι τουλάχιστον 10ετίας

Το σπίτι είναι δυόροφο

Το καλώδιο της κεραίας κατεβαίνει απο την ταράτσα στον ενισχυτή και απο τον ενισχυτή φεύγει ένα καλώδιο που μοιράζει στον πάνω όροφο και ένα που μοιράζει στον κάτω όροφο

Στον κάτω όροφο νομίζω πως δείχνει χειρότερα

Προχθές όμως σύνδεσα μία τηλεόραση κατευθείαν στον ενισχυτή και έδειχνε πεντακάθαρα οπότε δεν νομίζω να φταίει η κεραία

Πιστεύετε πως με μεγαλύτερο ενισχυτή θα λυνόταν το προβλημά μου?

Τι άλλο μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Ο ενισχυτής για πόσες πρίζες είναι; Επίσης, οι πρίζες έχουν μπει κατάλληλα σε κάθε όροφο (τύπου 4/4, 2/8, κτλ). Επίσης, παίζει λόγω παλαιότητας, το καλώδιο... Αν και 10 χρόνια δεν είναι πολλά... Το πρόβλημα το παρουσίασε τώρα;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για πόσες πρίζες είναι ο ενισχυτής

Σκέψου πως όταν έγινε η εγκατάσταση υπήρχε μόνο ο πάνω όροφος

Μετά απο χρόνια έγινε ο κάτω

Οπότε φαντάζομαι θα είναι για λίγες πρίζες

Επίσης το καλώδιο που τραβήχτηκε για τον κάτω όροφο ήταν καινουριο, δλδ το καλώδιο αυτό ειναι 3-4 χρονών

Ούτε αυτό που λες αν έχουν μπει κατάλληλα σε κάθε όροφο ξέρω τι είναι

Το πρόβλημα έχει καιρό που το παρουσίασε

Παλιότερα πιάναμε καλύτερα

Κεραία φαντάζομαι είναι οκ αφου πιάνει μια χαρά η τηλεόραση που έβαλα πάνω στον ενισχυτή

Δημοσ.

όχι πρέπει να αλλάξεις την εγκατάσταση ενοώ το καλώδιο που περνά εσωτερικά στον τοίχο και τισ πρίζες. Πρώτα όμως δοκίμασε να αλλάξεις την κεραία με μια <καινούργια>

Δημοσ.

Η καλύτερη διάταξη είναι αυτή που ο ενισχυτής βρίσκεται στην πάνω στην κεραία. Πολύ πιθανών είναι να έχουν λίγη ζημιά το καλώδιο λίγη ο ενισχυτής λίγο η κεραία και να δημιουργείτε το πρόβλημα. Το καλύτερο θα ήταν μία γενική ανανέωση του συστήματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...