geomar_z Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 γεια σας!υπαρχει καποια συσκευη με την οποια να μπορω να μετατρεψω τις παλιες βιντεοκασσετες(VHS) σε DVD?αν ναι θα ηθελα να μου δωσετε και καποιο λινκ.ευχαριστω εκ των προταιρων.
blackhill66 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 βεβαιως υπαρχει δες το λινκ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=800333&catalog=20&category=69977767
geomar_z Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!καλο φαινεται!δηλαδη πως δουλευει?το συνδεεις με το video player?
o_magazatoras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 γεια σας!υπαρχει καποια συσκευη με την οποια να μπορω να μετατρεψω τις παλιες βιντεοκασσετες(VHS) σε DVD?αν ναι θα ηθελα να μου δωσετε και καποιο λινκ.ευχαριστω εκ των προταιρων. H καλύτερη και γρηγορώτερη λύση είναι η αγορά ενός standalone DVD-RW.Το συνδέεις με scart στο Video + στην TV και με ένα κουμπί πατάς + γράφεις.Ξεκινάνε από 50 γιούργια... Άμα μπερδευτείς με καλώδια + κάρτες σύλληψης + προγράμματα,φέξε μου και γλύστρησα.Τα ματάκια σου θα χαλάσεις και τη διάθεσή σου θα τη στείλεις για αγχολυτικά....
thanasis00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 εγώ μια κάρτα tv εξωτερική έχω στο pc μου και μια χαρά με βόλεψε... σου περνάει το vhs στο pc σε ότι τύπο θες και μετά το καις μόνος σου σε dvd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.