Προς το περιεχόμενο

Επιλογή δεύτερης οθόνης

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω την Lg w2252tq.

Έχω ένα πρόβλημα όμως.

Π.χ. αυτή που έχω είναι αυτή στα 189 ευρώ. Η w2254 που είναι και πιο νέο μοντέλο, γιατί έχει τέτοια τιμή;(173 ευρώ)

Εκεί είναι που μπερδεύομαι. Και πιο νέο μοντέλο, και πιο μικρή τιμή; Μήπως έχει κάποιο μειονέκτημα; Θα τις βάλω δίπλα-δίπλα οπότε δε θα ήθελα να έχει άλλου είδους εικόνα.

Χίλια ευχαριστώ.

Καλό ξημέρωμα.

Υ.Γ. Επίσης λέτε να έχω πρόβλημα, που η μία είναι στα 5ms ενώ η άλλη στα 2; Και που η μία έχει κατακόρυφη γωνία θέασης 160 μοίρες ενώ η άλλη 170;

Δημοσ.

Γιατι δεν παιρνεις την ιδια ωστε να ειναι..."ομοιομορφο" το τοπιο;:P

Διορθωνε και τιμες γιατι τις εχεις βαλει 100 επανω :P

Δημοσ.
Γιατι δεν παιρνεις την ιδια ωστε να ειναι..."ομοιομορφο" το τοπιο;:P

Διορθωνε και τιμες γιατι τις εχεις βαλει 100 επανω :P

Γιατί είναι πιο νέο μοντέλο και έχει διάφορα καλούδια που μπορείς να δεις εδώ όπως cinema mode, και auto bright(αν και με βλέπω να το απενεργοποιώ...σιγουρα πράματα :-))

Και κάνει και ~16 ευρώ πιο φθηνά!!! :P

Δημοσ.
Γιατί είναι πιο νέο μοντέλο και έχει διάφορα καλούδια που μπορείς να δεις εδώ όπως cinema mode, και auto bright(αν και με βλέπω να το απενεργοποιώ...σιγουρα πράματα :-))

Και κάνει και ~16 ευρώ πιο φθηνά!!! :P

Παρε οποια σ'αρεσει...οποια γουσταρεις περισσοτερο :P

Eγω στην θεση σου παντως θα επαιρνα και την 2η ιδια.:devil:

Η 2η τι χρηση θα εχει;

Δημοσ.

Η 2η τι χρηση θα εχει;

Πρώτα από όλα, όταν δουλεύω photoshop και λοιπά και λοιπά, γεμίζει πάντα η taskbar και δε μπορω να κανω εύκολα τη δουλειά μου :mad: (και μη μου πείτε να βάλω και άλλη taskbar)

2: Θα χρησιμοποιώ το netbook ως Uploader/Downloader οπότε...Ε, δε θα κάθομαι με το ένα χέρι στο "γκουχου-γκουχου" όπως είπα στο OOT, και με το άλλο στο κουμπί "Source" :-)

Τρίτων, πολλές φορές δουλεύω ταυτόχρονα DreamWeaver+Gimp/Photoshop.

Τέταρτων, άλλο το να παίζεις σε δύο οθόνες(αν και δε παίζω πολλά παιχνίδια :P)

Πέμπτων, θέλω από τη μία να κάνω surfing και από την άλλη να βλέπω ταινιούλα.

Έκτων, πολλά δεν είπα; Για τα περαιτέρω ξέρεις. Ένα κουμπί πατάς και ρωτάς ο,τι θες ;)

Τελικά λες να πάρω αυτή που έχω;

Δημοσ.

Ξερω'γω,εαν δεν σε πειραζει η εμφανιση και το οτι θα εχεις 2 διαφορετικα εμφανισιμες διπλα-διπλα,παρε την 2η η οποια ειναι και κ***α...:P

Παντως η αναλυση στα παιχνιδια που λες....θα ανεβαινει κατα πολυ απ'οτι νομιζω:P

Αρα δεν θα εχεις τοσα frames oπως ειχες τωρα..

So..."you take the point" :P

Δημοσ.
Ξερω'γω,εαν δεν σε πειραζει η εμφανιση και το οτι θα εχεις 2 διαφορετικα εμφανισιμες διπλα-διπλα,παρε την 2η η οποια ειναι και κ***α...:P

Παντως η αναλυση στα παιχνιδια που λες....θα ανεβαινει κατα πολυ απ'οτι νομιζω:P

Αρα δεν θα εχεις τοσα frames oπως ειχες τωρα..

So..."you take the point" :P

Για την αναλυση το ξερω ;)

Ενιγουει. Θα δω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...