giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την Lg w2252tq. Έχω ένα πρόβλημα όμως. Π.χ. αυτή που έχω είναι αυτή στα 189 ευρώ. Η w2254 που είναι και πιο νέο μοντέλο, γιατί έχει τέτοια τιμή;(173 ευρώ) Εκεί είναι που μπερδεύομαι. Και πιο νέο μοντέλο, και πιο μικρή τιμή; Μήπως έχει κάποιο μειονέκτημα; Θα τις βάλω δίπλα-δίπλα οπότε δε θα ήθελα να έχει άλλου είδους εικόνα. Χίλια ευχαριστώ. Καλό ξημέρωμα. Υ.Γ. Επίσης λέτε να έχω πρόβλημα, που η μία είναι στα 5ms ενώ η άλλη στα 2; Και που η μία έχει κατακόρυφη γωνία θέασης 160 μοίρες ενώ η άλλη 170;
UpToDate_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γιατι δεν παιρνεις την ιδια ωστε να ειναι..."ομοιομορφο" το τοπιο; Διορθωνε και τιμες γιατι τις εχεις βαλει 100 επανω
giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γιατι δεν παιρνεις την ιδια ωστε να ειναι..."ομοιομορφο" το τοπιο;Διορθωνε και τιμες γιατι τις εχεις βαλει 100 επανω Γιατί είναι πιο νέο μοντέλο και έχει διάφορα καλούδια που μπορείς να δεις εδώ όπως cinema mode, και auto bright(αν και με βλέπω να το απενεργοποιώ...σιγουρα πράματα ) Και κάνει και ~16 ευρώ πιο φθηνά!!!
UpToDate_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γιατί είναι πιο νέο μοντέλο και έχει διάφορα καλούδια που μπορείς να δεις εδώ όπως cinema mode, και auto bright(αν και με βλέπω να το απενεργοποιώ...σιγουρα πράματα )Και κάνει και ~16 ευρώ πιο φθηνά!!! Παρε οποια σ'αρεσει...οποια γουσταρεις περισσοτερο Eγω στην θεση σου παντως θα επαιρνα και την 2η ιδια. Η 2η τι χρηση θα εχει;
giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Η 2η τι χρηση θα εχει; Πρώτα από όλα, όταν δουλεύω photoshop και λοιπά και λοιπά, γεμίζει πάντα η taskbar και δε μπορω να κανω εύκολα τη δουλειά μου (και μη μου πείτε να βάλω και άλλη taskbar) 2: Θα χρησιμοποιώ το netbook ως Uploader/Downloader οπότε...Ε, δε θα κάθομαι με το ένα χέρι στο "γκουχου-γκουχου" όπως είπα στο OOT, και με το άλλο στο κουμπί "Source" Τρίτων, πολλές φορές δουλεύω ταυτόχρονα DreamWeaver+Gimp/Photoshop. Τέταρτων, άλλο το να παίζεις σε δύο οθόνες(αν και δε παίζω πολλά παιχνίδια ) Πέμπτων, θέλω από τη μία να κάνω surfing και από την άλλη να βλέπω ταινιούλα. Έκτων, πολλά δεν είπα; Για τα περαιτέρω ξέρεις. Ένα κουμπί πατάς και ρωτάς ο,τι θες Τελικά λες να πάρω αυτή που έχω;
UpToDate_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ξερω'γω,εαν δεν σε πειραζει η εμφανιση και το οτι θα εχεις 2 διαφορετικα εμφανισιμες διπλα-διπλα,παρε την 2η η οποια ειναι και κ***α... Παντως η αναλυση στα παιχνιδια που λες....θα ανεβαινει κατα πολυ απ'οτι νομιζω Αρα δεν θα εχεις τοσα frames oπως ειχες τωρα.. So..."you take the point"
giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ξερω'γω,εαν δεν σε πειραζει η εμφανιση και το οτι θα εχεις 2 διαφορετικα εμφανισιμες διπλα-διπλα,παρε την 2η η οποια ειναι και κ***α...Παντως η αναλυση στα παιχνιδια που λες....θα ανεβαινει κατα πολυ απ'οτι νομιζω Αρα δεν θα εχεις τοσα frames oπως ειχες τωρα.. So..."you take the point" Για την αναλυση το ξερω Ενιγουει. Θα δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.