ravend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 καλημερα,ξερει κανεις τι σημαινει στη σελιδα trackin της dhl το επιπεδο αποστολης που γραφει attempted delivery/unsuccesfull? εχει φτασει στην ελλαδα η οχι? γιατι περιμενω δυο πακετα απο thomann 8 μερες τωρα και τις τελευταιες τεσσερις ειναι κολλημενο εκει,στο ιδιο επιπεδο. δωστε μου μια ιδεα περι τινος προκειται γτ αρχιζω να ανυσηχω..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 χωρις να γνωριζω λεπτομερειες και κανοντας απλη μεταφραση σημαινει: εγινε προσπαθεια αποστολης/ανεπιτυχης. Επειδη λες οτι ειναι και στο ιδιο επιπεδο εδω και 8 ημερες, καλο ειναι να το ψαξεις γιατι μαλλον καπου εχει σκαλωσει το ολο ζητημα και δεν εγινε αποστολη τελικως. Ολα τα παραπανω τα συνοδευει το μαλλον, γιατι δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με την dhl.
ravend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 επειδη το καλοκαιρι ζω στη κερκυρα για δουλεια και μαλιστα αρκετα μακρυα απο τη πρωτευουσα φανταστικα μην εχει αργησει λογω του οτι συνεπεσε με μερες αυγουστου συνδιαστικα με το χαλι του ελληνικου ταχυδρομειου στα νησια.
greenmachine Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εχω παραγγείλει 2 φορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν είχα κανένα πρόβλημα..Κατ'αρχήν στείλε ένα mail στο customer service του Thomann για να δεις αμα έχει φύγει απο αυτούς η παραγγελία..Αν το πρόβλημα βρίσκεται στη μεταφορική, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα αναλαβουν οι ίδιοι να επικοινωνήσουν με τη μεταφορική..Στείλε το mail και μας ξαναλες
ravend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 εχω στειελι δυο φορες αλλα δεν εχω παρει ακομη απαντηση.ενα τις 21 του μηνα και ενα σημερα.το πιο πιθανο κατα τ γνωμη μου ειναι το οτι ελλαδα και αυγουστιατικες μερες δεν πανε μαζι..
greenmachine Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ξέρεις τι παίζει? Ο εκπρόσωπος της εταιρείας για την Ελλάδα (Αγγελόπουλος νομίζω λέγεται) να χει φύγει με άδεια..Είναι ψιλοδύσκολες οι μέρες τώρα..Υπομονή..Επίσης μπορείς να στείλεις και ένα 3ο mail στα Αγγλικά, όπου δε θα αναφέρεις κάπου ότι στελνεις απο Ελλάδα, ώστε να σου απαντήσει κάποιος Γερμανός
ravend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 σε ποιο μεηλ στελνω στα αγγλικα?στο ιδιο?γιατι εχω χαλια δυκτιο εδω για να ανοιξω το τομαν.ντε και με το ζορι μπαινω ινσομνια.μπορεις να μου πεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.