Προς το περιεχόμενο

Web Camera - 100% Xρήση CPU

BonJovi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την web camera crypto cme2+ series. Μόλις εγκατέστησα τον driver, η χρήση της cpu έφτασε στο 100%. Έβγαλα το καλώδιο της κάμερας από τη usb θύρα του υπολογιστή και το ποσοστό χρήσης της cpu έφτασε πάλι σε λογικά επίπεδα. Κάθε φορά που συνδέω την κάμερα στον υπολογιστή, σέρνεται γενικώς. Διάβασα κάπου ότι μπορεί να φταίει το αρχείο usbport.sys των windows αλλά δεν έβγαλα καμιά άκρη. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

κατεβασε αυτο.http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx

δειχνει αναλυτικα τι process τρεχει και ποσο χρονο cpu παιρνει.

Εχω παρομοιο προβλημα αλλα με ασυρματη καρτα και τελικα με το προγραμμα αυτο ειδα ενα πραγμα που το λενε DPC να ειναι στο 60-70% !!! Μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι DPC=defered procedure call εχει να κανει με streams και συνηθως φταιει ο driver

Δημοσ.

Αυτό έκανα κι εγώ και αυτό ακριβώς βρήκα, το DPC, αλλά δεν ήξερα τι ήταν. Υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει με τον driver ενός usb hub. Τι μπορώ να κάνω για να το αντιμετωπίσω όμως? Θα δω μήπως υπάρχει μεταγενέστερη έκδοση του driver του hub και θα κάνω μια δοκιμή για αρχή.

Δημοσ.

99% η καμερα ειναι ..... λυση δεν εχω.... οταν πρωτοεμφανιστηκε το προβλημα εβγαλα την καρτα , καθαρισα την θυρα και τους ακροδεκτες (οχι οτι ειχαν τιποτα) και για καποιο διαστημα σταματησε.

αλλα εχει λιγες που κανει παλι τα ιδια .... Νεοτερη εκδοση driver δεν υπαρχει και δεν βρηκα τιποτα αν και εψαξα σε ολο το ιντερνετ ;) βαρεθηκα να ασχολουμαι και ηδη περιμενω αλλη καρτα δικτυου.

Δημοσ.

Θα ψάξω τότε να δω αν υπάρχει άλλη έκδοση driver για την κάμερα, αν και δε βλέπω να βγάζω άκρη τελικά. Αν τα καταφέρω, θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ, fabio :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...